Mijn ontmaagding

10jan - door gerrit - 0 - Over Eerste keer Incest

Dit verhaal speelde zich al geruime tijd geleden af, ik was toen nog een tiener van net 18 jaar.
Ik heb nogal een grote familie en het was normaal dat neven en nichten regelmatig op bezoek kwamen. Zo heb ik een nicht Sjoukje die toen 21 jaar was en was voorzien van een paar enorme borsten, iets waar je als 18 jarige tiener altijd graag naar keek. Dus op een dag, het was in ieder geval in de zomer zat de kamer weer vol met neven en nichten en ook Sjoukje was er weer bij en die zat naast me op de bank. Ook een lelijke 20 jarige neef van me, Evert met het IQ van een aardappel was er en die was constant tegen Sjoukje bezig dat hij haar zo lief en mooi vond en wel verkering met haar wilde. Op een gegeven moment was Sjoukje het zat en legde een arm om mijn schouder en zei tegen hem, Je maakt geen kans meer Evert, ik heb al verkering en om dit aan hem te laten zien draaide ze zich half om en gaf me een zoen vol op de mond. Toen, om van hem af te zijn, zei ze tegen me, kom, dan gaan we even een straatje om. Ik vond dat best na die plotselinge zoen op m’n mond en we gingen naar buiten en liepen richting park. Buiten kwam het gesprek al snel op Evert en vertelde dat ze dit toch wel zo’n lelijke en enge vent vond dat ze blij was dat ik even met haar mee wilde spelen. Graag zelfs zei ik tegen haar, ik vind je de mooiste nicht die ik heb en zou eigenlijk best verkering met je willen hebben. Ach gekkie, ik ben 21 en jij 18, ik ben zelfs nog groter dan jij. Ik begon te blozen om wat ik net gezegd had, en toen ze dit zag trok ze me tegen haar aan en knuffelde me even, je bent een schat zei ze en gaf me weer een zoen.

We liepen hand in hand het park in, maar door die zoen en knuffel begonnen er toch wel gedachten door me heen te schieten en begon ik een steeds groter wordende bobbel in m’n broek te krijgen. Volgens mij kreeg ze dit in de gaten en lag haar arm om m’n schouder terwijl we doorliepen steeds verder het park in. Bij een opening in de struiken zei ze kom mee, en we liepen door de opening en kwamen op een klein open stuk terecht. Ik vind jou ook vreselijk aardig en een heel leuke knul, en toen trok ze me stevig tegen haar aan en zoende me vol op de mond en drong met haar tong naar binnen. Een beetje tongzoenen had ik al wel gedaan, dus beantwoordde ik haar en speelde onze tongen met elkaar. Voorzichtig ging ik met een hand steeds dichter naar een borst toe en toen ze niet tegenstribbelde begon ik die voorzichtig te strelen. Dit kan eigenlijk niet zei ze, dit mag je nooit verder vertellen hoor. Ok, ok hijgde ik en probeerde onhandig in haar truitje te komen. Heb je dit al meer gedaan, vroeg ze aan me. Nee, nog nooit, ik heb zelfs nog nooit een blote vrouw gezien. Geeft niets, gewoon doen waar je zin in hebt en dan gaat alles vanzelf. We gingen op het gras liggen en begonnen weer te tongen, onder het tongen begon ze mijn shirt omhoog te schuiven en probeerde die uit te trekken. Ik liet haar los en hielp haar en ook zij trok haar truitje uit. Nu kon ik pas echt zien hoe groot die borsten waren en pakte ik ze met beide handen beet en begon ze te kneden. Ze maakte haar BH bandje los en plots had ik voor het eerst in mijn leven twee grote blote borsten in mijn handen. Wauw wat zijn die mooi en ze trok mijn hoofd tegen haar borsten en zei: zuig maar lekker op die tepels, dat vind ik heerlijk. Terwijl ik op die heerlijke tepels aan het zuigen was, ging ze met haar hand over mijn rug en langzaam naar de voorkant, waar ze mijn broek begon los te knopen. Mijn hart begon sneller te kloppen en toen ze mijn broek los had en de rits opende ging haar hand langs mijn lul en ging er een schok van genot door me heen.

Voor het eerst in mijn leven werd mijn lul door een vrouw aangeraakt. Toen ze echter met haar hand mijn onderbroek in ging en mijn blote lul pakte wist ik helemaal niet meer wat me overkwam, dat gevoel was onbeschrijfelijk, een golf van genot ging door me heen. Terwijl ze met haar ene hand met mijn lul speelde dirigeerde haar andere hand mijn hand onder haar korte rokje en bracht die tussen haar benen. Ik wist niet goed wat te doen, en wreef maar een beetje met mijn hand over haar kruis. Toen liet ze me los om haar slipje uit te trekken en had ik vol zicht op die grote dot schaamhaar. Ze pakte mijn hand en dirigeerde die naar haar kutje. Voel maar eens, en ze pakte mijn wijsvinger en ging daarmee over een hard knopje. Dit is een lekker plekje voor vrouwen zei ze, dat moet je goed verwennen, geef er maar eens een kusje op. Nu had ik in pornoboekjes natuurlijk weleens gezien hoe een kut gelikt werd, maar ik dacht dat dat alleen in die boekjes voorkwam. Ze pakte mijn hoofd , en terwijl ze die richting haar kutje drukte zakte ze achterover. Kom op, zuig op dat knopje. Na wat gelik door dat haar had ik het knopje gevonden en begon er op te zuigen. Na een poosje had ik het goede plekje en ritme schijnbaar te pakken, want ik hoorde hoe ze steeds zwaarder begon te hijgen en voelde ik haar verkrampen terwijl ze wat zachte kreetjes slaakte. Allemachtig dacht ik toen, ze komt klaar en terwijl ik dat dacht voelde ik ook dat ik ging klaarkomen en spoot een lading zaad in m’n onderbroek. Sjoukje had dit niet in de gaten, maar wilde nu wat meer, want ze ging rechtop zitten en duwde me op m’n rug. Toen ze de natte plek in mijn onderbroek vroeg ze: ben jij ook klaargekomen? Ja, sorry stamelde ik, ik kon het ook niet helpen. Geeft niet zei ze en ze trok mijn broek en onderbroek uit. Met mijn onderbroek maakte ze mijn nog steeds harde lul schoon en ik zag hoe ze met haar gezicht steeds dichter bij mijn lul kwam. Allemachtig, zou ze me gaan pijpen ging er door me heen? En ja hoor, zachtjes begon ze aan mijn lul te likken en zoog hem na een poosje bijna helemaal in haar mond. Langzaam bleef hij maar in en uit haar mond glijden en af en toe likte ze heerlijk om de rand van de eikel heen. Het duurde ook niet lang voor ik voelde dat ik weer klaar ging komen. Ik kom bijna stamelde ik. Ze haalde hem uit haar mond en na een paar stevige rukken spoot ik mijn zaad naar buiten en vormde het een klein wit plasje in het gras. Je komt wel snel klaar zei ze. Ja sorry, ik kan er ook niets aan doen, het gebeurd gewoon. Geeft niet zei ze en bleef met mijn nu halfslappe lul spelen. Ze ging op haar rug liggen en trok me bovenop haar en we gingen weer heerlijk tongen.

terwijl ik op die heerlijke grote borsten lag voelde ik hoe mijn lul toch weer stijf werd. En toen ze haar benen optrok en over mijn rug pakte ze mijn lul en bracht die voor haar kutje. Zenuwachtig drukte ik naar voren en voelde terwijl hij langzaam naar binnen gleed hoe een heerlijk gevoel door mijn lichaam ging. Langzaam ging ik in en uit haar, bang om haar pijn te doen. Maar na een poosje begon ze zelf steeds wilder met haar heupen te stoten en fluisterde: wilder, wilder , sneller. Ze begon steeds ongecontroleerdere bewegingen te maken en fluisterde in m’n oor, ga door, ga door, ik kom, en met een langgerekt jaaaaaaa voelde ik hoe haar spieren zich spanden en ze klaarkwam. Ik bleef maar langzaam doorgaan, en ook zij begon weer heerlijk mee te werken en toen ze na een poosje weer klaarkwam werd het voor mij toch ook te veel en spoot ik mijn laatste zaad in haar heerlijke warme natte kutje. We bleven nog even naast elkaar liggen om uit te hijgen, maar moesten toch weer terug naar huis. Met mijn onderbroek ons een beetje opgefrist en het kleffe ding maar ergens in de struiken gedumpt. Voor we teruggingen vroeg ze hoe ik het vond zo voor de eerste keer, nou ik kan me niets mooier voorstellen. Haar antwoord was : je hebt goed je best gedaan jochie, maar vertel het nooit aan iemand. Toen weer terug naar huis waar een boos kijkende Evert nog steeds op de bank zat. Toen we weer naast elkaar op de bank zaten gaf ze me weer een kus en zei: het was heerlijk hoor. Iedereen lachte hierom omdat ze allemaal dachten dat het een grap was, maar ik wist beter en was nu een man geworden.


Anoniem kletsen over dit verhaal?

De volgende anonieme contacten praten er graag over!

die-demy (26)

gelezen

Meer...

Annebel (22)

gelezen

Meer...

Emmmm66a (51)

gelezen

Meer...

EviEmpire (29)

gelezen

Meer...

Wakemeuup (46)

gelezen

Meer...

Goed verhaal?(2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.