Mijn ome Leo

17jan - door Anoniem - 2 - Over Incest

Het is al een een tijd geleden, maar mijn Ome Leo heeft mij eens heerlijk verwend.
Het was zomervakantie en prachtig mooi weer buiten, en Ome Leo had een volkstuin en had gevraagd of ik aardbeien kon komen plukken.
Ome Leo was een man toen rond de 40 en ik was zijn nichtje en was net 19 en dus volwassen, maar kon dat toen niet meer veranderen en was eigenlijk heel gewoon want hij was zo vaak mee geweest naar het nudistenterrein en ook op de naturisten camping waar wij dus mijn ouders en broer altijd heen gingen.
Dus was die ochtend wakker geworden en me moeder was in de tuin bezig om het terras schoon te maken en ik zei : mam ik ga straks naar Ome Leo want heb afgesproken om aardbeien te komen plukken, mijn moeder reageerde Goh wat leuk ja lekker neem je er ook een paar mee ze zijn heerlijk op brood of op een beschuitje.
Aangekomen op het tuinencomplex zette ik mijn fiets bij het huisje van Ome Leo, Hallo riep ik Hallo Ome Leo, maar hoorde niets en zag hem ook niet en liep zijn tuin in en hoorde uit het huisje komen Ben jij dat Wendy, Ja antwoordde ik en liep naar zijn huisje en Ome Leo deed de deur open met een handdoek om zich heen, en zei ja was me aan het omkleden en ik liep naar binnen en zei oké dat is niet handig om je goede kleren aan te hebben om aardbeien te gaan plukken,waarop hij antwoordde met nee dat zie je goed, en het is ook eigenlijk te warm voor kleding aan te hebben, ja dat wel Ome Leo maar kan moeilijk hier in mijn blootje aardbeien gaan plukken en moesten er allebei om lachen.
Ging zitten op de grote tuinstoel die er stond en ome Leo zei wil je een kop thee het water heeft net gekookt, ja antwoordde ik en liep naar de keukenblokje en pakte de fluitketel en zei wilt U ook, jawel zei hij en schonk 2 mokken thee in.
Ging weer zitten en Ome Leo pakte een pak koek er bij Koekje? zei hij en keek me even aan en ik zei ach ja en pakte een koekje uit het pak.
En Ome Leo draaide zich om en zijn handdoek viel van zijn middel en zei ach dit heb je vaker gezien dus kleed ik me zo wel aan, nog nooit had ik mijn Ome Leo zijn piemel van zo dichtbij gezien of nooit zo goed gekeken of bekeken, ja hoor antwoordde ik heb jij geen andere kleding bij je vroeg hij, waarop ik zei nee Ome Leo heb wel gewoon mijn spijkerrokje aangedaan omdat ik dan alleen vieze knieën kan krijgen en dat is opgelost met een washandje.
Ja zei hij dat is beter dan een broek, en stond op en zei zo even wat kleding pakken en kwam vlak naast me staan, en wilde opzei gaan omdat ik bijna voor de kast zat, nee hoor Wendy blijf zitten in het ergste geval stoot ik tegen je aan, en zei heel nuchter geen probleem.
Hij deed de kastdeur open en gooide wat kleding naar zijn stoel en opeens voelde ik dat zijn piemel tegen me arm stootte en keek opzei en hij zei sorry en deed snel een stap achteruit, en zei niks aan de hand hoor doet geen pijn, en voelde dat ik rood werd.
En ome Leo deed snel de kast dicht en liep mij weer voorbij en zag dat hij best een grote eikel had, die had hij net toch niet dacht ik?
en ging zitten en dronken onze thee op, en omdat ik een spijkerrokje droeg en op de stoel zat gebeurde het dat ik mijn benen iets uit elkaar had toen ik mijn lege mok op het lage tafeltje neer zette en merkte dat Ome Leo keek wat ik voor slip aan had althans dat dacht ik.
Zo zei hij en pakte de kleding bij elkaar nadat hij zijn mok had neergezet en ging staan en nu was zijn piemel groter dan net of verbeeld ik dit me maar.
had wel vaker een stijve pik gezien en ook weleens gepijpt en afgetrokken en met een condoom een paar keer geneukt, maar dat was met Stefan mijn buurjongen toen we verliefd waren maar het was al een half jaar uit en had geen vriendje meer en masturbeer regelmatig.
En Ome Leo trok zijn sokken aan en ging weer staan en trok een t-shirt aan en pakte toen zijn zwarte onderbroek en trok hem aan en een korte broek deed hij aan, en zei ben er klaar voor netjes aangekleed en alles weer schoon aan en moest alleen zijn korte broek nog dicht doen.
Ja toch zei ik alleen jammer dat er op de tuin geen vijver is konden we lekker pootje baden, nee dat hebben we hier niet dat klopt wel jammer antwoordde Ome Leo.
we hebben allebei dezelfde slip aan zie ik zei hij, ik zei enigszins verbaasd allebei dezelfde, ja vervolgde hij en deed zijn broek dicht, nee toch zei ik U hebt een zwarte stoffen onderbroek aan ik niet die van mij is wel zwart maar andere stof.
Ome Leo zegt oké hij zei bijna hetzelfde volgens mij zijn ze hetzelfde,en lachte hardop het is maar stof, en zei ik ben al blij dat het geen damesondergoed is al vind ik dat wel mooi om naar te kijken.
Vind U het mooi om naar te kijken? vroeg ik hem hoezo dat?
Gewoon de vormen van het lichaam van een vrouw in ondergoed is best fraai om te zien hoor zei voor de rest niets.
Oh zei ik nooit zo opgelet, zei ik snel nou zo bijzonder vind ik het niet hoor Ome Leo.
Nou ja dat kan natuurlijk, niet iedereen kan overal iets mooi vinden wat anderen wel mooi vinden smaken verschillen.
Wat vind jij eigenlijk leuk om van een man te zien aan zijn lichaam? vroeg hij mij heel snel.
Euh stamelde ik ja euh goh ik vind Uw gespierde lichaam best mooi mijn vader is niet zo gespierd als U, want die doet ook niks bijzonders gaat niet naar de sportschool of zo gaat met de auto naar zijn werk dus is best lui en allebei moesten we hier om lachen.
Ja zei hij ik ben vaak hier aan het spitten hij heeft me 1 keer geholpen maar was doodop na een paar meter te hebben gespit, en heeft het nooit meer gevraagd of hij me moest helpen.
ik fiets elke dag kijk en deed me been omhoog en kneep in mijn kuit, ja die zijn gespierd hoor vulde ik aan.
Zo zei Ome Leo en zei laat eens voelen en pakte mijn been en hierdoor trok hij me benen iets verder uit elkaar en keek snel wat voor slipje ik aan had en kneep in mijn kuit en zei ja beste kuiten voor een dame.
Ja met die van U vergeleken is het niets maar ik ben nog jong, en zette mijn been neer en zei zo zullen we naar buiten gaan?
ja zei hij en hebben een heleboel aardbeien geplukt en lekker gekletst en nadat we 4 emmertjes vol hadden waren we tevreden, en gingen weer naar binnen en de aarde zat op me knieën en bovenbenen omdat ik natuurlijk ook tussendoor had uitgerust, en Ome Leo had ook smerige knieën en schonk 2 glazen cola in en zei zo even een washand pakken en liep naar de kast en trok zijn korte broek uit en en zei kom en trek je spijkerrokje uit dan kun je jou benen schoonmaken en gaf mij ook een washandje en liep in zijn onderbroek naar het keukenblokje en vulde een teiltje met water en zei of wilde je eerst wat drinken?
Oh zei ik terwijl ik mijn spijkerrokje had uitgedaan kan ook straks en stond naast hem in mijn slipje en hij zei ach we hebben hard gewerkt eerst wat drinken en ging zitten en zei ga even zitten en drink gewoon wat en ging zitten en voelde zijn ogen over mijn lichaam en wist me even geen raad om anders te gaan zitten of iets te vragen en dook op mijn glas cola en nam een slok en zette hem weer snel neer en zei zo even de boel schoon maken en pakte het washandje en Ome Leo keek toe hoe ik het washandje nat maakte en begon met het schoonmaken van mijn benen.
Wacht riep hij en keek hem aan wachten? zei ik Ja zei laat mij het doen en pakte snel het washandje uit mijn hand en zei kom hier, dus draaide me naar hem toe het is per slot van rekening mijn schuld dat je vies bent geworden vulde hij aan.
Hij bukte en ging op zijn knieën zitten en waste mij knie schoon en mijn boven been, en zei best heel mooi hoor jou slip veel mooier dan die van mij, ik mag hem zeker niet even van je lenen om hem aan te doen en lachte weer luid.
Nee Ome Leo dat past U nooit zou ook een raar gezicht zijn denk ik en begon aan me andere been nadat hij me been had afgedroogd.
Nou zeg waarom een raar gezicht, ik zou het juist leuk vinden heb nog nooit een dames slip aan gehad wie weet kan ik dat beter dragen dan de van mij weet je wat we ruilen zei hij.
En moesten er allebei hartelijk om lachen, ja hoor Ome Leo zei ik ga echt niet in Uw onderbroek staan dan draag ik nog liever niks, en hij droogde mijn been af en ging staan.
Nou goed zei kom op en deed zijn onderbroek uit en een iets grotere piemel dan eerst kwam te voorschijn en zei kom hier met je slipje.
Ik keek hem aan en zei nee Ome Leo dan is hij straks uitgerekt en pas ik hem niet meer, ach jawel zei hij en zei kom, en ik trok mijn slipje uit en gaf hem mijn slipje, en hij trok hem voorzichtig aan en kwam helaas niet over zijn heupen heen en zei jammer past niet of jij moet me even helpen en deed een stapje naar voren en ik zei goed en trok voorzichtig wat een de zijkant van mijn eigen slipje en hij probeerde zijn ballen en piemel er in te stoppen maar dat paste niet.
Goh zei hij is wel doorzichtig zie je en zag zijn enorme pik in mijn slipje en een grote balzak die er uit stak en moest gieren van de lach en zei ziet U nu wel geen gezicht.
en moesten er allebei om lachen en hij zei hoezo niet?
Ik zeg die ballen die eruit hangen en het lijkt wel of hij steeds groter wordt en wees naar zijn piemel, wat zei hij je slipje nee zeg ik Uw piemel.
oh zei hij sorry en zei zal ik hem maar weer uitdoen, je slip?
Ja Ome Leo het ziet er echt niet uit waar is Uw onderbroek vroeg ik, en we keken rond waar hij lag maar die lag in het teiltje water.
ook hier moesten we om lachen en ik zei ik maak wel even Uw benen schoon en deed dat met zijn onderbroek, en droogde hem af en zei hem zo U bent weer schoon en wilde mijn slipje weer terug en zei goed we doen hem maar snel uit en trok mijn slipje van zijn billen en deed zijn piemel die nu tot een enorme pik was en hij zei het spijt me Wendy maar ben zo opgewonden er van geworden het spijt me.
Ach Ome Leo geeft niets en trok snel zijn stijve pik uit mijn slip en bevrijdde zijn balzak, en bukte voorover en duwde mijn slip naar beneden naar zijn enkels en voor me neus stond een enorme lul uitnodigend te kwispelen zo van pak me dan als je kan.
Hij is wel groot zei ik tegen Ome Leo ja sorry Wendy het spijt me dit had nooit mogen gebeuren en mag niemand weten natuurlijk.
Nee zei ik dat begrijp ik best en staarde omhoog en zag dat Ome Leo een rooie kop kreeg van schaamte of van opwinding dat wist ik nog niet.
Ome Leo zei ik mag ik eens voelen zei ik zo’n grote pik heb ik nog nooit gezien en ging staan in mijn blote kont zonder slip.
euh nee doe maar niet zei Ome Leo ik weet het niet of dit wel helemaal goed is en zei pak maar een andere onderbroek voor me als je wil.
Ja is goed en wreef hem snel over zijn stijve pik zo heb ik hem toch gevoeld en moest er om lachen en hij ook gelukkig, nou zei hij als je zo nodig wil voelen moet je hem maar eens helemaal in je handen nemen en of ik werd geprikt door een wesp ik wist niet hoe snel ik hem moest vastpakken en hem verder opwrijven en Ome Leo had zijn ogen gesloten en hoorde ik zachtjes kreunen van genot, ondertussen was ik niet helemaal meer mezelf en voelde dat ik nat werd tussen me benen en wreef over de enorme mooie rode eikel van de pik van mijn oom, en voelde aan zijn ballen en ondanks het schaamhaar overtollig aanwezig was vond ik het niet eens smerig.
Oh zei hij naar een aantal minuten Wendy wat heerlijk kom eens en ging op zijn stoel zitten en ik liep op hem af en hij zei nooit zeggen wat ik heb gedaan met je beloof je me dat?
Ja Ome Leo dat beloof ik en opeens voelde ik een vinger op mijn natte spleetje en wist hij mijn klitje heerlijk te bespelen en zei mmmm lekker en hij zei goh je bent kletsnat en zijn vinger ging zo mijn kale kutje binnen en hij vingerde me en hij vroeg trek eens lekker aan mijn lul, en dat deed ik graag.
Opeens stopte hij en zei ik wil je proeven en pakte me beet en zette me op de tafel op mijn kont trok mijn benen uit elkaar en begon me heftig te beffen en ik kwam wel 2 keer klaar en ging staan en hij zei mag ik mijn lul er in stoppen ik kom niet klaar dat beloof ik.
Ja natuurlijk zei ik en dacht zelfs graag en hij plaagde me wat met zijn pik en drukte zijn eikel tegen me kutje aan en ik voelde hem heel langzaam naar binnen gaan en dat was een zalig gevoel en dacht dit wil ik wel elke dag voelen.
opeens trok hij zijn pik uit me en deed een stap naar achteren en deed me shirt omhoog en droeg geen bh want wat moet je met een bh als je een A cup hebt en hij kreunde ik spuit het op je buik en borsten, en begon aan zijn pik te trekken en weldra kwam er een golf warm zaad uit zijn pik en kreunde hij van genot.
we hebben nog nadien er over gepraat en hij voelde zich schuldig dat hij mij dit heeft aangedaan en eigenlijk was het voor mij het beste wat mij ooit is overkomen, nu ben ik na de 5 relaties wederom alleen en moet vaak denken aan Ome Leo en mijn seksavontuur met hem en hebben het hierna nog zeker 4 of 5 keer gedaan en allebei van genoten helaas heeft Ome Leo een dodelijk ongeluk gehad en mis hem steeds meer naar mate ik ouder wordt maar dat is wat anders

Goed verhaal?(27)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “Mijn ome Leo”