Mijn nicht en haar dochter

5jul - door trafficmanagers - 0 - Over Groepssex Incest

Ik heb ooit een verhaal over twee geile weken in Sidney geschreven. Met Willemijn, of te wel Wil, en Stans had ik daar heerlijke weken. We hielden daarna via skype en mail contact. Een anderhalf jaar na die 2 fantastische weken kreeg ik een mailtje dat ze naar Nederland kwamen. Willemijn moest nu ruim iets van 50 en half jaar en Stans zou iets van 23 of 24 jaar oud moeten zijn. Tijdens de mail wisselingen had ik ze op de hoogte gebracht dat ik een nieuw huis had. Het is een twee onder een kap, met een grote besloten tuin. Ik vertelde er ook maar bij dat ik geen Lucy, hun hulp in de huishouding, in dienst had en ook geen zwembad had. Eigenlijk was het een belachelijk groot huis voor 1 persoon. Maar goed, ik had er hard voor geleerd en gewerkt. De eerste twee weken van hun bezoek wilden ze bij hun andere familie verblijven en de laatste twee weken wilden ze bij mij komen logeren. Vanwege mijn ervaring met hen, wist ik dat het een overheerlijke twee weken zou gaan worden en dat ik dus maar mijn zaad moest gaan sparen.

De vrijdag dat ze zouden komen was aangebroken. ’s Ochtend had ik mijn gezicht, zak en pik geschoren en gedoucht. En ik had natuurlijk mijn schaamharen nog even getrimd. Daarna kon ik alleen nog maar wachten, alle boodschappen waren gedaan en het huis was aan de kant. Ik kon alleen dus maar afwachten en dat deed ik met mijn trouwe vriend, het Nespresso apparaat. De komende weken zou het goed weer zijn en ik had al van alles verzonnen om te doen. Wachten duurt lang, maar uiteindelijk reed de “rental car” voor. Tot mijn blije verbazing stapten alleen Ans en Wil uit. Op de vraag waar Jim was, zou ik nog wel antwoord krijgen, bedacht ik me. We begroetten elkaar enthousiast en ik hielp de dames met het uitladen van de auto. Tjemig, de dames hadden wel erg veel bagage bij zich. “Het is wel veel wat we bij ons hebben, maar ja……je weet nooit wat voor weer je in Nederland hebt” zei Wil vrolijk. Ik vertelde ze dat de komende weken het weer, volgens de voorspellingen, goed zou zijn en dat de temperaturen tot 30 graden op konden lopen. Daar waren ze erg blij mee. Ik toonde hun mijn huis en wees hun op de slaapkamer waar zij zouden slapen. Ze vonden mijn “optrekje” leuk en was volgens hun, voor een man alleen, sfeervol in gericht. Op de vraag of ze koffie wilden kreeg ik een positief antwoord. Ze wilden alleen eerst de koffers legen, zodat hun kleding niet verder kon verkreukelen. Ik liet de dames alleen en ging naar beneden. Toen ik weer hun voetstappen op de trap hoorde, schoof ik het paarse cupje in het Nespresso apparaat. Even later zaten we op mijn veranda achter mijn huis, op de lounge set, koffie te drinken. Ze zagen er nog steeds prachtig uit. Het leek wel of de b-cup van Stans een c-cup geworden was. De dames droegen strakke kleding. De strakke topjes en korte rokjes lieten niks aan de verbeelding over. Ik hoefde weinig moeite te doen om de slipjes van deze knappe vrouwen zien. Zo kort waren de rokjes. Stans had een rood kleurige slip aan en Wil een witte. Stans zag me kijken en ze zei met een knipoog dat zij expres voor mij deze kleding hadden aangetrokken. De neukpartij met Stans en haar moeder samen kon ik me precies herinneren en zorgde voor een geile spanning in mijn onderbuik. Wil zei tegen me dat ze allebei hoopten dat het net zulke fijne weken zouden worden als anderhalf jaar geleden bij hun thuis Toen ze dat zei keek ze me geil aan. “Mmmm, dit begint al goed” dacht ik en ik antwoordde dat ik het zelfde hoopte. Het gesprek ging vervolgens over wat we allemaal in de buurt konden doen. Ik vertelde dat Apeldoorn drie kwartier hier vandaan was en dat we naar Het Loo en de Apenheul konden gaan. We konden natuurlijk gaan zwemmen bij het meer Busloo, wat een kwartier bij mij vandaan is. Er waren zat leuke kleine en grote plaatsen om te winkelen. Het klonk hun allemaal goed in de oren en we zouden zeker genoeg ondernemen. “Waar is Jim?” vroeg ik nog. “Oooh, die is al weer terug. Moeilijkheden op dat klote kantoor. De enige die blijkbaar alles kan is Jim. Hij wordt er goed voor betaald, maar het gaat wel ten koste van ons privé leven. Ik heb gezegd dat hij maar een andere baan moest zoeken, als hij nog bij mij wilde blijven. Je hebt het wel gemerkt toen je bij ons was. Hij was toen al vaak weg. Minimaal 6 dagen per week is hij aan het werk” vertelde ze emotioneel. “En nu hebben we niet eens samen vakantie” zei ze met tranen in haar ogen. Stans sloeg een arm om haar heen en troostte haar. “Ze vermande zich en zei: “Kom op zeg, ik laat mijn vakantie niet vergallen. We gaan er een paar leuke weken van maken.” Ans en ik zeiden: “Hear, hear!!” en ze moest al weer een beetje lachen. Het was inmiddels lunchtijd en we smeerden en aten gezamenlijk wat broodjes. Na de lunch mikten we de borden en messen in de vaatwasser en gingen naar Zutphen. Het pittoreske centrum beviel de dames goed. Er waren leuke winkeltjes, in oude panden, en de terrasjes waren gezellig. We nuttigden ook ons avondeten in de oude Hanze stad. Om negen uur parkeerde ik mijn auto op mijn oprit. Toen we binnen waren, sloegen we de koffie over en openden we een fles Chardonnay.

Om middennacht besloten we om te gaan slapen. Omdat ik normaal naakt slaap en we elkaar toch al naakt gezien hadden, liep ik in mijn niksie naar de badkamer om mijn tanden te poetsen. De dames dachten er blijkbaar het zelfde over, want toen ik de badkamer uitliep, botste ik bijna tegen een naakte Stans. Wil liep er vlak achter. Er ontstond een geile spanning en er werd niks gezegd. Stans en Wil keken naar mijn naakte lijf en liepen een paar seconde later zwijgend om me heen, om de badkamer in te gaan. Ik zuchtte diep en ging op mijn 180 cm brede bed liggen. Uit gewoonte liet ik mijn kamerdeur open. Niet veel later hoorde ik de dames uit de badkamer komen. Als ze naar hun slaapkamer wilden lopen, dan moesten ze langs mijn kamer. Mijn pik was half stijf en toen Stans bij mij de kamer in keek, likte ze verlekkerd langs haar lippen. Ze veranderde van looprichting en liep bij mij de kamer in. Ze had een kale dikke venusheuvel en haar tepels keken me opgewonden aan. Toen ze bij mij op bed kwam zitten, zei ze dat ze niet vergeten was hoe mijn leuter bij haar lekker was binnen gedrongen. Wil liep nu ook mijn kamer in en haar grote tieten bewogen mee op haar tred. De brede heupen, kale dikke venusheuvel en enorme borsten wonden mijn op. Mijn leuter lag dan ook stijf op mijn onderbuik en wees naar mijn navel. Stans trok mijn pik in een haakse hoek, zodat mijn eikel paarser en dikker werd. Voorzichtig likte ze langs mijn eikel en duwde af en toe het puntje van haar tong in mijn pisgaatje. Mijn voorvocht begon daardoor rijkelijk te vloeien. Elke druppel werd dankbaar weg gelikt. Wil ging, met haar borsten richting mijn pik, met haar kut boven mijn gezicht hangen. Met haar twee handen trok ze haar neukspleet wagenwijd open. Haar donker roze opening glom me tegemoet. Ze liet een vinger bij haar naar binnen glijden, waardoor ze diep moest zuchten. Een lang gerekte “mmmmmmmmm” klonk uit haar mond. Ze haalde haar vinger uit haar kutje, waardoor een sliert van haar geil haar vingertop met haar schaamlip verbond. “Ooooh, kut, ik ben al zó geil en zó nat” kreunde ze. Ondertussen zoog Stans dapper aan mijn lul. Ze probeerde mijn pik zo diep in haar mondje te krijgen. Haar speeksel droop langs mijn pik naar mijn zak. Na enig zuigwerk schoot mijn pik achter haar huig. Kreunend zoog ze verder aan mijn lul. Terwijl Stans mijn lul en zak verder bewerkte, drukte Wil haar natte gleuf op mijn mond. Met mijn mond op haar kut en mijn neus tegen haar sterretje, liet ik mijn tong tussen haar schaamlippen glijden en drukte daarna mijn tong zo diep mogelijk bij haar binnen. Wil jammerde hoe lekker en geil ze het vond. Stans vond dat ze genoeg gepijpt had en zakte met haar nauwe natte warme kut over mijn pik. Hijgend wipte ze op en neer. “Oooh, mmmmm, jaaa, je pik is nog steeds zó lekker, oooooooh, wat zit ie er lekker diep in,mmmmm” hijgde ze geil. Ik duwde Wil haar kutje van mijn mond en likte van haar sterretje naar haar kutje en weer terug. Daarna duwde ik een vinger in haar kut en masseerde met een andere vinger gelijktijdig haar sterretje. Wil slaakte een gilletje toen mijn vinger haar kontje binnendrong. Ik vingerde haar kutje en kontje, waardoor ze luid kreunde. “Ooooh, ik wil je pik in mijn reet, mmmm” geilde ze en ze zei tegen Stans dat zij nu aan de beurt was. Stans stapte van mijn leuter en Wil schoof naar mijn onderbuik. Stans richtte mijn harde geaderde pik op het sterretje van haar moeder. “Pffff, jaaaaa, mmmmm, oooooh, lekkerrrrrr” kermde ze toen ze met haar kontje over mijn pik zakte. Voordat ze er helemaal over heen zakte voelde ik hoe haar kringspier achter de dikke rand van mijn eikel schoot en hoe zij er mee kneep. Mmmm. Ze leunde naar achteren om Stans haar kutje te kunnen laten likken. Terwijl Wil op mijn pik wipte, likte Stans langs de schaamlippen en de klit van Wil. Met haar hand masseerde ze mijn zak. Als ze niet aan de neukgrot van haar moeder likte, vingerde ze deze. De strakke sluitspier van Wil haar kontje schoof waanzinnig lekker om mijn dikke pik. Ik pakte de enorme tieten van Wil vast, kneep er hard in en trok aan haar erecte tepels. “Jaaaa, mmmm, ooooh, jaaaaa, wat is je pik dik en lang” kreunde Wil. Stans deed blijkbaar goed werk, want Wil kondigde aan dat ze moest komen. “Ja, jaa, jaaa, jaaaa, jaaaaaaaaaaa” riep ze uit toen haar geil uit haar schede liep. Stans drukte haar mond op de kut van haar moeder en zoog haar geil bij haar naar binnen. Wil wipte steeds wilder op en neer en Stans kwam nu op mijn mondje zitten. Ik draaide met mijn tong achtjes op en om haar grote klit. “Mmm, jaaaaaa, lik me klaar, jaaaa, doe het, oooooh, jaaaaa ik kooooooom” riep ze toen ik uiteindelijk mijn tong in haar openstaande druipende kut duwde. Haar sappen vloeiden rijkelijk in mijn mond, wat ik helemaal niet erg vond. Ze smaakte ook zó lekker. Toen ik mijn climax voelde naderen duwde ik de dames van me af. “Ik heb voor jullie wat zaad gespaard” zei ik toen de dames voor me op hun knieën met hun mondjes open voor me zaten. “Mmm, ooooh, grrr, mmmm, jaaaaa, ik kooooom” gromde ik toen mijn hand over mijn eikel flitste. Ik perste verscheidene stralen van mijn dikke witte room uit mijn eikel. De stralen spatten uit een op de wangen, kinnen, lippen en tongen van de moeder en dochter. Er kwam geen einde aan en toen het laatste sperma uit mijn eikel stroomde zoog Stans mijn leuter in haar mond. Wil wilde ook nog wel en hapte even later mijn pik in haar mondje. Mijn zaad droop van hun gezichten en druppelde op hun heerlijke stevige tieten. Geil likten ze bij elkaar mijn zaad van hun gezichtjes en borsten. Even later lagen we op mijn bed. “Als je zo kan blijven komen deze weken, dan zullen we dat niet erg vinden” zei Wil tevreden. “Ja, mmmm, het was echt veel en het smaakte zo lekker!” vulde Stans aan.

De volgende ochtend werden we naast elkaar op mijn bed wakker. De arm van Stans lag over de tieten van Wil en een been van Stans lag over een been Wil. Door dat Stans zo lag, keek ik zo maar tegen haar gleufje. Ik hield me in, want de komende weken zou ik mijn leuter nog hard nodig hebben. Ik douchte me en liet de dames lekker slapen. Toen ik de douche boven hoorde gooide ik de oven aan, zodat we warme harde broodjes bij het ontbijt hadden. Na het ontbijt vroeg ik wat de dames vandaag wilden doen. “Het liefst neuk ik vandaag, morgen, overmorgen, etc” zei ze toen ze me lief aankeek. “Maar dat kan ik je ook niet twee weken aandoen. Dus laten we naar Het Loo gaan” vervolgde ze. Een klein uur later stonden we voor de slagboom van de parkeerplaats van Het Loo. Binnen kozen we voor de audio tour en liepen met de koptelefoontjes gedurende een kleine twee uur door het paleis. Daarna liepen we door de grote tuin van het paleis. Helaas was het balkon niet geopend, want deze bleek maar op een summier aantal dagen per jaar geopend te zijn. Ik kon mijn ogen niet van de dames afhouden. Ze hadden zich wederom zeer sexy aangekleed. Strakke topjes en korte rokjes, waren het motto bij ze. Op een moment liepen we met zijn drieën naast elkaar en had ik bij iedere vrouw een hand op een bil. Even was het rustig om ons heen en direct greep ik mijn kans. Wil stond nog bij een fontein te kijken, waardoor Stans en ik alleen onder een wandelhaag stonden die zich in een hoek van de grote paleistuin bevond. Snel duwde ik mijn hand tussen de benen van Stans. “Ooeeh, mmmm, kan je niet wachten tot vanavond, mmmmmm” reageerde ze. Ze bleef gewillig met haar benen wijd stil staan. Ik liet snel mijn vinger tussen haar schaamlipjes glijden. “Mmmm, oooh, mmmmm” kreunde Stans toen ik mijn vingers in haar snel natter wordende pruimpje duwde. Ik pompte een poosje mijn vingers in haar en daarna likte ik mijn vingers af en deed Stans haar slipje goed. Wil zag nog net hoe Stans haar slipje goed deed en hoe ik mijn vingers aflikte. “Hey, wat deden jullie?” zei ze met een lach om haar mond. “Vergeet je mij niet?” vroeg ze aan mij en ging wijdbeens voor me staan. Ik keek nog even snel om me heen en duwde ook bij Wil een vinger in haar kutje. Ook zij kreunde verrukt en haar kutje werd in rap tempo vochtig. We hoorden mensen naderen en ik trok mijn vingers tussen haar benen vandaan en likte ze weer af. Ik laat mijn kutje lekker bloot” zei ze in mijn oor. “Dus als je even wilt voelen…..” voegde ze veel betekend aan toe. “Dat is een goed idee” zei Stans zachtjes en met een snelle beweging trok ze haar slipje naast haar schaamlipjes voordat we de mensen zagen. Toen deze mensen weg waren, voelde ik bij beide dames tegelijk onder hun rokjes. Hun pruimpjes waren geopend en drijfnat, waardoor mijn vingers soppend in de kutjes van de kreunende dames gleden. Weer moest ik stoppen, omdat er mensen aan kwamen. Ik had me voorgenomen om ze beide klaar te vingeren. Nog maar net waren de andere mensen weg of ik propte mijn vingers weer in hun neukgaatjes. “Oooh, dit is zo spannend en geil, mmmmmm, jaaa, jaaaa, ga doorrrrr” lispelde Stans. “Mmmm dit is zo geil, dat ik al moet komen” fluisterde Wil hees. “Dat is nu net de bedoeling” reageerde ik. Na een minuutje kwam Wil trillend heftig klaar. “Mmm, oooh, jaaaa, mijn geil loopt langs mijn dijen, mmmmm ik voel het stromen” zei ze hees. Omdat er weer bezoekers van de paleistuin aan gelopen kwamen, moest Stans nog even wachten. Tijdens het wachten zag ik wat geil op de binnenkant van de dijen van Wil glimmen. Na 5 minuten waren deze ook weer verdwenen en kon ik Stans weer verwennen. Kort na de hervatting kwam Stans schokkend tot een hoogtepunt. “Ooooh, fuck, this so horny, mmmm” hijgde ze zachtjes. Ik likte mijn natte handen af en proefde de heerlijke smaak van hun geil. Terwijl ik mijn vingers aflikte, veegden de dames met een papieren zakdoekje de binnenkant van hun dijen schoon. Stans voelde aan mijn pik en voelde dat deze strak in mijn broek stond. “Hier helpen we je wel van af. De vraag is alleen, waar en wanneer?” zei ze met een ondeugende blik. Deze dag voelde ik geregeld tussen de benen van de vrouwen. Ze liepen op een gegeven moment zonder slipje rond. Zelfs in de binnenstad van Apeldoorn, toen we op een terrasje zaten, lieten ze me onder hun rokje kijken en voelen. ’s Avonds aten we wat in het centrum van Apeldoorn en daarna liepen we naar een plein, waar veel kroegjes zijn. De kroegen waren goed gevuld op deze zaterdagavond. Stans en Wil maakten daar handig gebruik van om ongemerkt aan mijn pik te friemelen. Stans had zelfs even haar hand in mijn broek en trok ze me even af. Na een uur wilden we naar een andere kroeg en toen ik langs een onbekend meisje liep, voelde ik een hand op mijn lul. Omdat Stans en Wil voor me liepen konden zij het niet zijn. Ik keek van wie die hand was. Zonder haar hand weg te halen keek ze me aan. “Als zij het mogen, mag ik het ook” fluisterde ze me in mijn oor. Ik haalde haar hand weg en zei bot tegen haar dat ze eerst maar eens 18 moest worden en liep weg.

We kwamen in de volgende kroeg waar het ook druk was. Ik zat op een moment op een kruk aan de bar toen Wil op mijn schoot kwam zitten. Onopvallend schuurde ze met haar onderlichaam over mijn leuter. Het duurde dan ook niet lang of mijn pik zat klem in mijn short. Ik zei dat ik naar het toilet moest en liep weg. Op de wc trok ik mijn broek uit, om mijn short uit te doen. Na het plassen trok ik vervolgens mijn broek weer aan en stopte mijn short in mijn broekzak. Toen ik mijn handen aan het wassen was, zag ik in de spiegel een natte plek in de buurt van de rits. “Tjemig….Wil heeft zitten lekken toen ze over mijn kruis schuurde” dacht ik. Ik liep weer terug en eiste de kruk weer op. Wil had er geen problemen mee, want dan kon ze me weer opgeilen. Stans vond het wel grappig om haar moeder zo geil te zien. Ik fluisterde wat in een oor van Wil. “Meen je dat? Mmmm. Ik weet niet of ik dat wel durf zo in deze drukke kroeg” fluisterde ze met haar hoofd naar me toe gedraaid. “Misschien durft Stans?” vervolgde ze. Ze stond op, fluisterde wat in het oor van haar dochter en even later keek Stans me ondeugend aan. Ze zette een paar stappen, boog voor over naar mijn oor en zei dat ze het wel durfde. “Het lijkt me zo verschrikkelijk geil” hijgde ze in mijn oor. “Ik heb net mijn short uit gedaan” zei ik en om het te bewijzen haalde ik onopvallend mijn short uit mijn broekzak en stopte deze in haar handtasje. “Jummie, mmmm” lispelde ze in mijn oor. Ze ging op mijn schoot zitten en bracht haar hand tussen haar benen. Omdat het zo druk was, stond iedereen heel dicht op elkaar en kon niemand daardoor iets zien (dacht ik). Ik had ondertussen mijn rits geopend. De hand van Stans haalde mijn harde leuter uit mijn broek en leidde deze naar haar schaamlippen. Mijn eikel gleed in haar dampende kut. Stans deed vervolgens alsof ze gewoon bij mij op schoot zat en dronk haar drankje. Haar rokje bedekte groten deels de penetratie. Ze wipte niet op en neer maar kneep met regelmaat met haar bekken bodemspieren. Het voelde werelds. Ook ik dronk mijn drankje alsof ik gewoon op de kruk zat en we praatten vrolijk verder. Wil kwam nog dichter bij staan en een seconde later voelde ik een hand op het gedeelte van mijn leuter dat niet in de kut van Stans zat. Stans trilde door de aanraking van haar moeder. Het bleek dat ze even op haar klitje drukte. Ik fluisterde in het oor van Stans, dat ik het fantastisch geil vond en dat ze vooral moest blijven knijpen. “Ik wil alleen niet komen. Dat doe ik vannacht nog wel” fluisterde ik verder. Ik zag haar knikken. Op een moment zag ik weer dat ene meisje dat in de andere kroeg haar hand op mijn leuter legde. Ze knipoogde en likte langs haar lippen, om duidelijk te maken dat ze alles in de gaten had. Ik vond het super spannend dat er iemand wist wat wij deden. Na een tijdje maakte ik Stans duidelijk dat ik mijn zaad voelde borrelen. Zoals ze beloofd had, liet ze mijn pik uit haar nauwe kut glijden en liet ze me mijn lul onopvallend in mijn broek stoppen. Ze draaide zich om, gaf me een tongzoen en zei dat ze het zó lekker vond. Snel keek ik naar mijn kruis en zag een enorme natte plek op en om de rits. Stans en Wil praatten even met elkaar en zeiden dat ze naar de wc moesten. Even later kwam dat ene meisje naar me toe. “Ten eerste ben ik 20 en ten tweede, die 2 vrouwen die bij jou horen, komen voorlopig niet hoor. Die zitten samen op een toilet. En aan het geluid te horen, hebben ze jou niet nodig” zei ze vlak bij mijn oor. Direct daarna legde ze weer haar hand op mijn kruis. “Mmmm, die wil ook wel in me voelen” zei ze zo danig dat ik kippenvel kreeg. Haar stem klonk zó verschrikkelijk geil. Ongevraagd ging ze op mijn schoot zitten. Ik was beren geil en liet haar haar gang gaan. Ook zij had een rokje aan. De man achter de bar keek raar naar me toen hij zag dat er weer een andere vrouw bij mij op schoot zat. Gelukkig moest hij hard door werken om voor zijn klanten een drankje in te schenken. Tussen haar benen door ritste het vreemde geile meisje mijn gulp open en trok mijn lul richting haar kutje. Ze trok haar slipje aan de kant en mijn leuter gleed pardoes in haar zeiknatte gleuf. Zij begon met haar heupen te draaien en te knijpen met haar kutspieren. Tjsonge, ze had een super nauwe hete kut. Ik voelde haar vinger langs mijn pik gaan toen ze haar klitje bewerkte. Ze bewoog haar vinger rap en ik voelde dat ze nog nauwer werd. Even later kwam ze trillend klaar. Daarna voelde ik haar hand om mijn pik toen ze deze uit haar schede had laten glijden. Ze duwde hem weer in mijn broek en fluisterde: “Dank je wel, ik vond het super geil om je lekkere dikke lange pik hier in me te hebben.” Een seconde later was ze verdwenen. Volgens mij had dit nog geen 5 minuten geduurd. Het had ook niet langer moeten duren, want mijn zak stond op knappen. Ik wilde net wat bestellen toen Stans en Wil naast me kwamen staan. Ze hadden allebei rode blosjes op hun wangen. “Is het gelukt?” vroeg ik met een knipoog. Ik vertelde niet wat me zo net overkomen was. “Mmm, ja, het is zeker gelukt. Alleen de wc hokjes zijn wel erg klein voor twee personen” antwoordde Wil glimlachend. Na verscheidene drankjes besloten we naar mijn huis te gaan. Een stukje lopen, een stukkie rijden en we waren weer thuis.

Omdat we super geil waren, kleedden we ons direct in de gang uit. Stans ging op de eerste tree van de trap staan en zette haar linker voet op de tweede tree. “Kom, neuk me, doe het” commandeerde ze toen ze haar kontje naar achteren duwde. Ik ging achter haar staan en schoof mijn plakkerige bikkelharde leuter in haar nog steeds natte neukgleuf. “Ooh, yeah, lovely, mmmmmm, pleasssssse fuck me hard and deep. I’m soooo wet” jammerde ze. Wil plaatste mijn benen zo dat ze met haar hoofd bij mijn penetrerende leuter kon. Om haar aan mijn zak en aan mijn in en uit schuivende lul te laten likken temperde ik mijn neuk tempo. Kreunend likte ze langs mijn zak en pik. Met een vinger drukte ze op de klit van Stans. Trillend en luid kreunend vroeg Stans om meer. Na een poosje zei Stans dat ze wat anders wilde. Ze ging op de trap zitten, spreidde haar benen en trok het hoofd van haar moeder tussen haar benen. Vol overgave lebberde Wil aan het roompotje van haar dochter. Omdat het kontje van Wil zo parmantig omhoog stak, stak ik mijn leuter in de uitnodigende openstaande glimmende neukgleuf. Mijn eikel was super gevoelig en het duurde dan ook niet lang dat ik moest komen. Mij lul werd voor mijn gevoel nog harder en nog dikker. “Ik ga komen, ooooh, jaaaaa, mmmmm” kondigde ik aan. Blijkbaar mocht het nog niet van Wil, want ze draaide zo met haar heupen dat mijn lul er uit gleed. Ze ging zo zitten dat ik niet meer met mijn leuter bij haar kutje kon. Ik keek hoe de tong en de vingers van Wil het kutje van Stans bewerkte. De mond, kin, vingers en zelfs haar pols glimmen van de sappen van Stans. Toen Stans op het mondje van haar moeder klaar kwam kermde ze luid. “Oooh, damn, ooooh, mom, you are doing it perfect. Mmmm yeah…..” kwam er hortend en stotend uit haar mondje. Wil zoog alles in haar mond en slikte al het geil door. Wil ging nu op de eerste tree staan en ook zij zette een voet op de tweede tree. “Spuit nu mijn kutje maar vol” zei ze toen ze me over haar schouder aan keek. Ongeduldig propte ik mijn pik hard in haar. “Oefff, mmmm, yeah, fuck me, give me your thick white cream, mmmm, yeah, do it to me” riep ze. Ongecontroleerd ramde ik mijn harde pik in haar. Mijn dikke kloppende eikel raakte bij iedere diepe penetratie haar baarmoeder. “Oooh, fuck, ooooh, jaaaaa, ik kooooom” kreunde ik toen mijn zaad uit mijn pik schoot. Voor de tweede keer, dat ze bij mijn waren, spoot ik een enorme lading sperma uit mijn zak. Straal na straal pompte ik uit mijn gevoelige eikel. Ondanks dat ik gekomen was, bleef ik haar neuken. Niet veel later kromde Wil haar rug en verkrampte. “Ooooh, damn, I’m coming, ooooooh shit, mmmmmm, yeah” schreeuwde ze toen ik haar geil en mijn sperma langs mijn pik en zak voelde stromen. Mijn half stijve neuklat gleed uit haar roompotje. Stans pakte mijn glibberige lul vast en hapte hem naar binnen. Kreunend zoog ze de laatste druppels uit mijn pik. Daarna moest ook nog het kutje van haar moeder er aangeloven. Met haar tong likte ze het “geil mengsel” van de dijen en de schaamlippen van haar moeder. Mmmmm, deze eerste dagen kende alleen maar hoogtepunten.

De volgende 3 dagen hadden we verschillende dingen ondernomen. Omdat we alle drie lang naar deze twee weken hadden uit gekeken, stonden de eerste twee dagen bol van de geile spanning. Niet dat we op elkaar waren uitgekeken, maar die spanning was er van af. De woensdag was aangebroken en de temperatuur zou stijgen naar een graad of 28. Wil voelde zich wat ziekjes. “Jammer, ik wilde vandaag gaan zwemmen” zei ik bij het ontbijt. “Als jullie willen gaan zwemmen, dan moeten jullie dat vooral doen. Ik ben een grote meid hoor” zei ze. Toen we zeker wisten dat ze het echt niet erg vond om alleen thuis te blijven, troffen we de voorbereidingen om naar het meer te gaan. Na een kort stukje rijden stonden we voor de slagbomen van het parkeerterrein van Busloo. “Ik heb een verrassing voor je” zei ik. Dit is de parkeerplaats voor het nudistenstrandje. Ik denk dat je dat niet erg vind” vervolgde ik. Ze antwoordde dat ze het helemaal niet erg vond en even later liepen we met de koelbox over het gras. De is een bekend en druk strandje bij ons in de buurt en het lag er dan ook aardig vol met naakte mensen. We zochten een plekje waar het nog rustig was. De plek die we hadden uitgezocht was gedeeltelijk in de schaduw. Zo konden we in de schaduw gaan liggen als we het te warm hadden. We zetten de koelbox tegen de struiken in de schaduw en handdoeken legden we in de zon. Een paar seconde later lagen we naakt naast elkaar en keken om ons heen. Een meter of 5 verderop lagen twee jongens van een jaar of 20 en nog een stukje verder lagen wat stelletjes en een groepje vrouwen. In het begin praatten, dronken en zwommen we wat. Ik kreeg in de gaten dat de twee jongens wel erg vaak naar Stans keken. Wat natuurlijk niet vreemd is als je zo’n lekker ding bent. Een van de jongens had een half stijve leuter en als hij weer eens naar de billen van Stans keek zag je zijn lul steeds verder groeien. Ik zei tegen Stans dat ze bekeken werd. “Oh, die jongen met de blonde korte haren en met een stijve lul. Dat wist ik al” reageerde ze. De andere jongen keek nu ook met belangstelling naar Stans. “Ik ga ze een beetje plagen” zei ze tegen me. Ze ging op haar rug liggen, waardoor haar tieten ietsjes naar buiten hingen. Ze spreidde haar benen en liet de jongens genieten van haar kutje. “Het wind me toch wel een beetje op, dat die jongens mij bekijken. Ik merk dat ik al aardig nat word” vertelde ze me, zonder me aan te kijken. Toen ze haar vinger tussen haar schaamlippen liet glijden, zag ik de ene jongen de andere aanstoten. Met open monden en de handen op hun pikken, keken ze hoe Stans haar eigen roompotje testte op vochtigheid. “Mmmm, zeiknat ben ik, mmmm” kreunde ze toen haar vinger diep in haar gleed. Ze likte haar vinger af en vroeg wat de jongens nu deden. “Ze trekken zich achter een handdoek af” zei ik. “Mmmmm, zonde als ze hun zaad in die handdoek spuiten. Ze duwde nogmaals een vinger in haar gleuf en hijgde zwaar. Ze vingerde zich nu langer dan zo net en de handen van de jongens bewogen sneller. De handdoeken dansten als het ware op hun handen. Zonder iets te zeggen stond ik op en mijn half stijve leuter wees recht vooruit. Ik liep naar de jongens en zei: “Spuit je zaad maar op haar. Ze vindt het zonde als jullie het in de handdoek spuiten” zei ik tegen de verbaasde jongens. Stans keek verrast toen ik met de geile jongens aan kwam lopen. De pikken van de jongens staken recht omhoog. “Ze hebben een cadeautje voor je” zei ik tegen haar. En voordat ze kon reageren trokken de twee jongens aan hun jonge slanke harde leuters. Met hun ogen dicht spoten ze na een paar minuten hun sperma op de vingerende geile vrouw. Ze keek hitsig hoe de slierten sperma uit hun eikels werden geslingerd en op haar tieten, buik en venusheuvel terecht kwamen.

Mijn pik stond ondertussen fier overeind en ik trok de conclusie dat deze 43 jarige oude pik, langer en dikker is dan van die twee jochies. Met verbazing keek ik hoe de pikken van die twee potente jongens hard bleven. Ze rukten weer wild aan hun leuter terwijl Stans al het zaad over haar romp uitsmeerde. “Ooh yeah, mmmm, fuck me guys, come on, fuck me, pleassssse” kermde ze verlangend. We hadden behoorlijk wat aandacht, want het waren de stelletjes en het groepje meisjes niet ontgaan wat er gebeurde. De jongen met het blonde haar schoof zijn pik in missionarissen houding bij haar naar binnen. Alleen gericht op zijn climax neukte hij haar gedurende een paar minuten. Kermend kwam hij klaar. Stans lag te kronkelen onder het jongens lichaam. “Mmmm, ooooh, I’m so horny, fuck me!! Do it to me,yeah, give me your cum” hijgde ze tegen de andere jongen met het donkere half lange haar. Ook hij ging in de missionarissen positie. Net als zijn vriend beukte hij met zijn ogen dicht in het gewillig openstaande, net vol gespoten, glibberige kutje. Het duurde niet lang of hij spoot ook zijn lading room in Stans. Ze waren zo snel gekomen dat Stans nog niet aan haar climax was toe gekomen. Ik zei tegen de jongens dat Stans nog niet was gekomen en dat ze daarvoor moesten zorgen. De donker harige jongen dook direct tussen haar benen en likte aan de lekkende kut van Stans. Kreunend onderging zij de befbeurt. De jongen duwde zijn tong diep in haar en knabbelde geregeld aan haar klit. De blonde jongen wilde ook nog en duwde zijn vriend aan de kant. Op de kin van de donker harige jongen hing een sliert van het mengsel wat uit de kut van Stans droop. Hij merkte het en liet het sliertje door Stans weg likken. Net toen zijn kin schoon was, kwam ze klaar. Met een onderdrukte kreet, verkrampte haar goddelijke lijf en de blonde jongen kreeg een stroom geil te verwerken. Dapper dronk hij haar kutje leeg. Toen Stans ontspande zei ik tegen de jongens dat ze weg moesten gaan. Stans riep nog een “thank you” toen ze naar hun plekje liepen. “Mmmmm, lekker geil hoor! Bedankt voor deze verrassing” zei ze en drukte haar mond op de mijne. Mijn neuklat stond nog steeds overeind. Na een poosje was deze weer geslonken en hing hij mooi groot langs mijn volle zak. We liepen naar het water en werden nagekeken door goedkeurende en afkeurende blikken. Het kon ons geen biet interesseren. Als je dit strand bezoekt, dan weet je dat dit hier gebeurt. Want dit strandje staat ook op het internet als “spannend plekje”. Maar sinds de slagbomen geplaatst waren, gebeurt dit niet meer ’s avonds. Stans spoelde zich schoon en daarna zwommen en stoeiden we wat in het water.

Toen we terug liepen zagen we dat er een stelletje lag te neuken en dat in het meisjesgroepje er twee meisjes elkaar aan het verwennen waren. Zo hadden we een mooi uitzicht op likkende vrouwen en een penetrerende pik. In het meisjesgroepje ging het op een gegeven moment heftiger aan toe, want alle 5 de dames lagen met elkaar te tongen, te beffen of te vingeren. Stans stootte me aan en zei tegen me dat ik nu aan de beurt was. “Jij gaat nu naar dat meisjesgroepje en je neukt die roodharige. Ik moest zo net iets ondergaan, wat ik erg lekker vond trouwens, maar nu doe je wat ik zeg” zei ze met loensende ogen van geiligheid. Ik bekeek de roodharige en dacht dat ik het slechter kon treffen. Ze had een klein buikje, grote memmen, ronde kont en een gezichtje vol met sproeten. Mijn lul begon te steigeren en stond op. De roodharige plaatste net haar mond op de kut van een blondine met haar kontje omhoog. De 5 dames waren zo druk bezig dat ze niet merkten dat ik er aan kwam. Ik ging achter de rooie staan en keek hoe haar kut openstond en glom van haar vocht. Haar tieten bungelden aan haar romp en haar tepels staken ver uit de tepelhoven. Ik keek naar Stans die gebaarde dat ik haar moest pakken. Stans had een rondje van haar wijsvinger gemaakt en met de wijsvinger van haar andere hand stak ze door dat gaatje. Voordat een van de vrouwen me opmerkte, ging ik op mijn knieën, drukte mijn eikel in de richting van die openstaande gleuf en duwde hem naar binnen. De twee jongens, die Stans vol gespoten hadden, keken met harde leuters toe. Van schrik richtte de roodharige zich op en keek boos achterom. “Godver, wat doe jij nu, flikker op man” zei ze. Ik gaf niet zo maar op, pakte haar heupen vast en pompte mijn lul in haar. De boze blik verdween, vanwege het lekkere gevoel in haar onderlichaam. Haar kutje was nat, warm en lekker nauw. Ze duwde haar kont naar achteren, ging verder met wat ze net deed en haar vriendin kreunde naar harten lust. Stans keek van afstand toe hoe ik bezweet mijn leuter in dit lekkere ding propte. De andere twee jongens dachten waarschijnlijk: “Als hij er mee weg komt, waarom zullen wij er ook niet mee wegkomen”, want ook zij liepen naar het meisjesgroepje. Ik tikte bij een meisje op haar schouders en wees naar de twee stijve pikken die naderden. “Mmmm, jaaaaaa” kreunde ze en ging op handen en knieën zitten. Ze draaide met haar heupen en de blonde jongen duwde zijn pik in haar. Ondertussen drukte ik mijn vinger op de klit van de roodharige en met mijn andere hand trok ik aan een van haar tepels. De donkerharige jongen schoof zijn pik in een andere blonde doos. De ene dames die over bleef stak haar hoofd bij mijn penetrerende leuter en likte aan mijn zak en paal. Gewoon goddelijk lekker!!! Het gesop en gekreun was duidelijk te horen. Het kutje van de roodharige verkrampte na een minuten lange harde penetratie. Het meisje onder haar had ze reeds twee keer laten komen. Ze haalde haar mondje van die prachtige jonge gleuf en kreunde met een natte mond en kin dat ze moest komen. “Oooh, jaa, jaaaa, jaaaaa, mmmmmm, ik koooooom” kermde ze. Haar geil gutste langs mijn pik naar buiten, terwijl ik haar wild bleef neuken. De dame onder ons likte zo veel mogelijk naar binnen. “Ooeeee, jaaaa, mmmmm, het blijft maar komen, jaaaaaa” hijgde ze terwijl ze haar rug kromde en haar kont verder naar achteren duwde.

Naast mij spoten de twee jonge gastjes hun sperma in de kutten van de twee dames. Ze hadden hun lesje geleerd en zorgden er nu zelf voor dat de dames ook klaar kwamen. Kreunend ondergingen de meisjes de “likbeurt”. Ik neukte de roodharige vrolijk verder, waardoor ze al weer snel verkrampte. “Ooooh shit, mmmmm, godver, ik kom weeeeeer” kermde ze na een paar minuten. Deze tweede verkramping om mijn pik zorgde er voor dat ik moest komen. Terwijl haar geil uit haar pruimpje stroomde trok ik mijn leuter uit haar neukgrotje en zei tegen haar dat ze haar mondje open moest doen. Ze draaide zich om en stak haar tongetje gewillig naar buiten. Ik legde mijn eikel op haar tong en kwam klaar. Stans was ondertussen even komen kijken en zag hoe ik 6 stralen van mijn room achter in haar keeltje spoot. Ze verslikte zich in de hoeveelheid en kokhalzend verwerkte ze de stroom sperma. Ze herstelde zich, zoog mijn pik nog even in haar mond om het laatste zaad er uit te melken. De vrouw die onder ons lag eiste een tongzoen van de roodharige en zo werd mijn sperma uitgewisseld. Na deze zoen zei de roodharige: “Tjezus, had me niet kunnen vertellen wat er kwam.” Naast me klonk gehijg en gesteun van twee klaarkomende vrouwen. “Nee, het was een verrassing” zei ik. De roodharige en ik stonden op en ze zei dat ze nu uit eigen ervaring wist dat oudere mannen het ook lekker lang kunnen volhouden. “Bedankt he, voor de verrassing” zei ze als laatste en ze liep naar het water. Stans en ik liepen ook naar het water. “Het was echt veel zaad. Ik ben bijna jaloers geworden” zei ze grappig. “Je bent hier nog een anderhalve week en je hebt al wat room van me gekregen” diende ik haar van repliek. “Laat maar komen. Ik kan bijna niet wachten” zei ze. Toen we terug bij de handdoeken waren aten en dronken we wat. Uiteindelijk werd het 4 uur en besloten we naar huis te gaan. De jongens en de meisjes zagen ons weggaan. “Hopelijk tot de volgende keer” klonk er. We zwaaiden en liepen weg. Een maal thuis vertelden we aan Wil wat er gebeurd was. Maar omdat ze zich echt niet lekker voelde interesseerde het haar niets. Ze moest wel echt ziek zijn! De komende dagen bleven we thuis om de zieke Wil gezelschap te houden.

In een ander verhaal vertel ik jullie nog over de gebeurtenissen van de tweede week

Goed verhaal?(40)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.