Mijn eigen slavin 6

13okt - door Remco - 0 - Over Incest SM Tieners (18+)

Om een uurtje of één ga ik naar beneden. Mirjams laatste gasten stonden op het punt om te vertrekken. Andrea blijft slapen. Ze zijn beide flink aangeschoten van de breezers. Ga maar naar bed, meiden, zeg ik. Ik ruim nog even op. Weltrusten pappa, zegt Mirjam en geeft me een passionele kus op mijn mond. Andrea doet hetzelfde maar grijpt erbij mijn kruis, Don’t be late, fluistert ze in mijn oor. Nadat ik de boel aan kant heb ga ik naar boven. Ik vermoed dat ze al slapen maar ik gluur toch nog even om de deur van Mirjams kamer. Mmmm, leeg?

Alsof ik het niet verwacht had, lagen die twee meiden in een innige omhelsing al te slapen in mijn bed. Mijn bed is groot genoeg en ik kruip aan Andrea’s kant. Als ik over haar lekkere billen streel rolt ze op haar rug. Over haar buik ga ik naar haar kale spleetje. Automatisch spreid ze haar benen. Ik vinger haar even en ondertussen zuig ik op een lekkere tepel. In de schemering zie ik dat ze nog slaapt, maar aan haar ademhaling hoor ik dat het haar opwind. Dan stokt haar ademhaling en ik voel haar grotje samentrekken. Ik smeer haar eigen geil op haar lippen. Ze opent haar mond en likt mijn vinger. Morgen meer, fluister ik en ga slapen.

S’ Morgens wordt ik wakker van gekletter uit mijn badkamer. Andrea ligt nog naast me dus het is Mirjam. Om Andrea niet wakker te maken doe ik voorzichtig de la open waar Mirjams outfit in ligt. Als ik de badkamer in kom draait Mirjam precies de kraan dicht. Goede morgen teefje, zeg ik zacht om haar niet te laten schikken. Ze doet de deur van de douche open en glimlacht. Goedemorgen pappa, ze pakt een handdoek en droogt zich af. Ik geef haar de kousen en ze gaat op het bankje zitten om ze aan te trekken. Met mijn lul, die alweer stijver begin te worden, ga ik naar haar gezicht.

Ze doet haar armen achter haar rug, sluit haar ogen en opent haar mond. Dat is een braaf sletje, zeg ik en voer haar mijn lul. Even maar want ik wil niet klaarkomen. Voor mijn zaad heb ik een ander doel, er is nog een gaatje te ontmaagden. Ik geef Mirjam haar corset dat ze voor de spiegel om doet. Nu kan ik tenminste de veters strakker trekken zodat haar taille meer geaccentueerd wordt. Uiteindelijk doe ik haar halsband om. Spreid sletje, zeg ik tegen haar, Handen achter op je hoofd. Terwijl ik in de spiegel naar haar gezicht kijk begin ik Mirjam ruw te vingeren. Haar grotje alweer vochtig genoeg om meteen met mijn vinger binnen te dringen.

Nu haar kutje zo nat is fluister ik mijn plan in haar oren. Ik wil dat ze met haar natte kut op het gezicht van Andrea gaat zitten, met haar gezicht naar het hoofdeind. En dat ze daarna de benen van Andrea vast houdt zodat ik makkelijk toegang heb om haar te neuken. Wat ik Mirjam niet zeg is dat ik Andrea anaal ga ontmaagden. Terug in de slaapkamer heeft Andrea zich wijd gespreid het hele bed toebedeeld.

Mirjam doet meteen wat haar gevraagd is en neemt plaats op het gezicht van Andrea. Haar armen gevangen onder Mirjams kuiten. Ik neem plaats tussen Andrea’s benen en met mijn handen in haar knieholten duw ik haar benen omhoog. Mirjam neemt ze over onder haar armen. De geur van haar kutje wind me nog meer op dan dat ik al was. Ik lik de ingang van haar grotje en zuig hard op haar klitje. Ze wiebelt met haar kont. Mmm, klaar om haar poepgaatje even op te rekken. Ik breng wat van haar kutgeil op haar sterretje.

Zuig me slet! Hoor ik Mirjam ineens tussen al haar geluidjes door zeggen. En begint wild op Andrea’s gezicht te rijden. Ondertussen glijden mijn twee vingers al makkelijk genoeg in en uit haar. Ik ram mijn lul eerst nog even twee keer in haar strakke kutje, om meteen daarna haar anale grot diep te betreden. Ik hoor Andrea’s verstomde gekreun. Heerlijk zoals haar grote tieten schudden op het ritme van mijn stoten. Ik grijp ze stevig vast en stoot mijn zaad diep in haar darmen. Terwijl mijn lul nog druppelt sta ik op en duw hem bij Mirjam tegen haar gezicht. Schoonlikken sletje.

Nadat ik uitgebreid gedoucht heb waren mijn twee meiden weer in slaap gevallen. Ik ga naar beneden om een heerlijk ontbijt voor ze klaar te maken. Ze zullen de energie nodig hebben.


Anoniem kletsen over dit verhaal?

De volgende anonieme contacten praten er graag over!

Olivia- (25)

gelezen

Meer...

ievie (21)

gelezen

Meer...

Redhead1980 (37)

gelezen

Meer...

Annebel (22)

gelezen

Meer...

*i*s*a* (46)

gelezen

Meer...

Teske2017 (27)

gelezen

Meer...

libelle97 (20)

gelezen

Meer...

Emmmm66a (51)

gelezen

Meer...

Amy93 (24)

gelezen

Meer...

GSJE (30)

gelezen

Meer...

MisSy- (23)

gelezen

Meer...

nikki93 (24)

gelezen

Meer...

moniqueT71 (46)

gelezen

Meer...

Ysiad (41)

gelezen

Meer...

MevrLorna (46)

gelezen

Meer...

Goed verhaal?(19)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.