Mijn eigen slavin 4

11okt - door Remco - 0 - Over Incest SM Tieners (18+)

Nadat ik haar overeind heb getrokken ontdoe ik haar van de gag en voer haar mijn lul. Schoonlikken teefje. Gulzig ontdoet ze mijn lul van een mengsel van mijn zaad en haar sap. Daarna maak ik haar armen en polsen los en duw haar voorover op bed. Maak die kut schoon, ik wil je binnen drie minuten beneden.

Ondertussen ben ik beneden lekker in mijn stoel gaan zitten en let goed op mijn horloge. Na twee en een halve minuut hoor ik haar de trap af stormen. Kom voor. Mirjam doen meteen wat haar gevraagd wordt. Spreid slet, ze zet haar voeten wijd uit elkaar, maar laat haar armen langs haar lichaam hangen. Ik sla hard haar tegen haar tietje, polsen kruizen. Ze kruist haar polsen voor haar buik. Stomme teef, zeg ik en pak haar tepel hard vast, Op je rug natuurlijk. Ik verdraai haar tepel stevig om mijn woorden kracht bij te zetten.

Met twee vingers ga ik tussen haar schaamlippen door. De buitenkant lijkt droog maar ik voel dat het een klein stukje naar binnen nog kletsnat is. Ruw duw ik mijn vingers naar binnen. wat een geil sletje ben je toch, zeg ik trots. Dank u, pappa, zegt ze lief. Meteen geef ik haar een harde tik op haar schaamlippen. Een pappa ben ik als je geen teefje ben, anders spreek je me aan met meester! Weer penetreer ik ruw haar grotje met mijn vingers. Daarna trek ik haar, gespreid over mijn benen, op schoot.

Speel met jezelf, beveel ik haar, maar, tot de grens, tot vlak bij de grens. Laat ik niet merken dat je klaar komt. Ze kijkt me diep in mijn ogen en begint voorzichtig haar kruis te strelen. Ik sla haar hard in haar gezicht. Kijk me nooit aan als je dat niet gevraagd wordt. Gehoorzaam wendt Mirjam haar ogen af en gaat door met haar zelfbevrediging. Helaas is haar zelfbeheersing te goed.

Dan gaat de bel. Aah, zeg ik opgewekt, pizza. Ga open doen teefje, commandeer ik haar. Ik zie haar rood worden. Ik loop in mijn badjas achter haar aan en blijf een paar meter achter haar in de gang staan. Angstig kijkt ze om. Schiet op slet, ik heb geen zin in koude pizza. Voor de deur staat een jonge zwarte gozer. Met open mond kijkt hij van Mirjam naar mij.

Mirjam pakt de pizza?s met beide handen aan en die zwarte jongen kijkt met grote vragende ogen naar mij. Ik knik toestemmend en hij duwt Mirjam iets naar binnen en sluit de deur. Mirjam staat nog steeds met haar armen vol als hij zijn grote hand uitsteekt naar haar super opgewonden kutje. Snel beginnen Mirjams knieen te knikken en komt ze klaar. Op je knieen sletje, bedankt die jongen even op de juiste manier.

Met de pizzadozen nog in haar handen knielt ze voor die jongen. Hij likt zijn lippen en haald een zwarte lul van minimaal dertig centimeter te voorschijn, met een eikel zo groot als een tomaat. Mirjam doet haar mond wijd open en begint met het tonen van haar dankbaarheid. Als de jongen op springen staat trekt hij zijn slurf uit haar mond en spuit een grote hoeveelheid sperma over Mirjams gezicht. Dan kijkt hij vluchtig naar mij en verdwijnt.

Kom eten, zeg ik alsof er niets aan de hand is. Mirjam loopt met de pizza’s achter mij aan naar de keuken. Aan de voet, teefje, kniel. Ze gaat naast mijn stoel zitten het zaad van de pizza jongen druipt nog van haar gezicht. Ik gooi haar pizzadoos open voor haar neer. Eet! Ze buigt voorover en wil een stuk pizza pakken. Ik geeft haar een tik op haar kont. Polsen, domme slet. Ze kruist haar polsen op haar rug en begint als een goed teefje van de pizza te happen.

Natuurlijk ben ik veel eerder klaar en als ik zo naar mijn slavinnetje kijk, dan windt ze me weer behoorlijk op. Mmmm, ik denk dat ik als toetje haar anale grotje maar eens ga ontmaagden. Ik plaag haar natte kutje even om vervolgens wat van haar geil over te brengen op sterretje. Ze knijpt haar billen bij elkaar. Meteen geef ik haar een paar flinke klappen op haar kont. Geen taboes teefje! Houdt die reet open! Zeg ik en plaats haar handen op haar billen.

Weer ga ik wat glijmiddel uit haar kutje ophalen, maar nu duw ik mijn pink meteen in haar poepertje. Ik haal hem even heen en weer en dan herhaal ik het met mijn middelvinger. Daarna met mijn duim en tenslotte met twee vingers. Ik voel dat haar kringspier ontspant. Ondertussen vergeet ze te eten en ze ligt met haar wang op het restant pizza. Ik ga achter haar zitten en werk voorzichtig mijn eikel naar binnen. Rustig stoot ik mijn lul steeds een heel klein stukje dieper.

Als ik nog ongeveer op de helft ben begint ze te kreunen. Vindt je het lekker teefje? vraag ik. Jaah meneer kreunt ze. Trek ik bijna helemaal terug en ram hem, met mijn volle gewicht, helemaal naar binnen. Ze valt voorover, met haar tietjes op het restant pizza. Ik leun op haar rug en ram hem nogmaals tot volledige diepte. Jaaa wie?? vraag ik. ?jaa me-aaah, jaa me-ees, lekker meester. Weet ze er nog net uit te persen. Ik pak haar bij haar bovenarmen en trek haar bovenlichaam naar mij toe. Na enkele keren stoten spuit ik nu ook mijn zaad diep in haar kontje.

Nadat ik ben opgestaan pak ik een glas wijn en ga weer naast haar zitten. Eet je pizza, teefje. Als ze klaar is laat ik haar opstaan en haar corset uittrekken. Ik maak de slotjes van haar hakken los zodat ze ook haar kousen uit kan trekken. Maak je corset schoon en daarna jezelf.

Nadat ze gedoucht heeft komt ze naast mijn stoel op haar knieen zitten. Dat is een braaf teefje, zeg ik. Ik heb nog een kado voor je, zeg ik, kom eens voor. Rustig kruipt ze voor me. Gefeliciteerd sletje, zeg ik en leg een rood glimmende doos op mijn schoot. Ze wil hem al pakken, maar ik stop haar. Eerst kus, ze leunt op mijn knieen en geeft me een hele sensuele kus.

?e hebt jezelf bewezen, maak maar open. Nadat ze de doos geopend heeft zie ik haar gezicht helemaal glunderen. Ze kijkt even naar mij of ze hem aan mag raken. Ja, toemaar, een echte slavenhalsband, speciaal voor jou gemaakt. Ik haal hem uit het doosje en doe hem bij haar om. Ik sluit het gouden slotje aan de voorkant. Nu ben je officieel mijn sletje!


Anoniem kletsen over dit verhaal?

De volgende anonieme contacten praten er graag over!

Annebel (22)

gelezen

Meer...

Solie (32)

gelezen

Meer...

Ta-Tanja (22)

gelezen

Meer...

Saartje1971 (45)

gelezen

Meer...

Elile1995 (21)

gelezen

Meer...

nikki93 (24)

gelezen

Meer...

Raasje (33)

gelezen

Meer...

i-risje (23)

gelezen

Meer...

Emmmm66a (51)

gelezen

Meer...

Catharina1980 (37)

gelezen

Meer...

Goed verhaal?(1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.