Mijn eigen slavin 2

10okt - door Remco - 0 - Over Incest SM Tieners (18+)

Het duurde niet lang of ik had het plan klaar om mijn 18 jarige stiefdochter Mirjam te onderwerpen en op te leiden tot mijn lustslavin. Het moet ook snel gebeuren omdat ik moet oppassen dat ik haar niet vernederend te behandel. Dat zou de verrassing wel eens kunnen verpesten.

Alleenstaande vader zijn valt niet mee. Sinds Mirjams moeder, zo?n vier jaar geleden, is vertrokken heb ik maar weinig tijd gehad voor een echte relatie. Ik kan dan ook niet wachten weer eens wat zacht vrouwelijk vlees om mijn lul te voelen.

In de week voor Mirjams negentiende verjaardag heb ik het echt moeilijk. Ze blijft maar zeuren over wat ik, al dan niet, als kado kon kopen, terwijl ik alles al in huis heb. Een sexy leren corset dat natuurlijk haar tietjes vrij houdt. Mooie kousen en hoge, hele hoge hakken met kleine slotjes. Ook heb ik een mooie set pols en enkelboeien, een blinddoek en een balgag. Het echte verjaarskado is een halsband. Die heb ik speciaal laten maken voor haar.

Vrijdag. Eindelijk is het dan haar verjaardag. Ze moet naar school en ik heb de dag vrij genomen om het plan perfect uit te werken. Om geen argwaan te wekken vertrek ik, zoals elke dag, vlak voordat ze opstaat. Dag liefje, gefeliciteerd, vanmiddag krijg je je kado.

Een uurtje later zie ik, vanaf een grote afstand, Mirjam bij het huis wegfietsen. Meteen ga ik naar haar kamer om de boel voor te bereiden. Ze heeft maar tot twee uur les, dus zo half drie verwacht ik haar weer thuis.

Ik vervang haar luie burostoel voor een keukenstoel. Aan de achterkant van de rugleuning maakt ik boeien vast. Gewone stalen boeien die ze zelf makkelijk dicht kan doen. Op het bed leg ik het corset, de kousen, de hakken en de blinddoek. Een witte handdoek en een scheermes.

Nu nog even de computer prepareren. De webcam moet namelijk beelden doorsturen naar mijn laptop zodra ze de kamer betreed. Ook moet ik een filmpje, dat ik al gemaakt heb, op afstand starten. Een flitsende videoclip met beelden van haar computer. Natuurlijk komt haar smeek scene herhaaldelijk aan bod.

Nu alles klaar staat heb ik nog tijd genoeg om de relaxen. Wat heet relaxen? Mijn lul is de hele dag niet slap geweest. De tijd gaat zo langzaam. Om half twee zit ik al klaar in mijn slaapkamer. Ze mag niet weten dat ik thuis ben, daarom heb ik ook de auto twee straten verderop laten staan.

Mijn hartslag verhoogt als ik haar de fiets hoor parkeren. Zoals altijd gaat ze naar de koelkast voor een flesje water en dan, naar boven, naar haar kamer. Op het beeld van de webcam zie ik Mirjam met grote ogen en open mond rond kijken. Ze neemt het corset van het bed en dan start ik het filmpje. Ze kijkt aandachtig en begint haar witte bloes los te knopen. Dus dit is je verrassing? hoor ik haar zeggen. Een mooier kado kan je me niet geven. Wat ben ik blij dat ik dit hoor.

Met haar broek op haar enkels verdwijnt haar hand in haar string. Vandaag is je dag, sletje. hoor ik Mirjam zeggen. Ze likt haar glimmende vingers af. Dan haalt ze haar broek omhoog, pakt de handdoek en het scheermesje en gaat naar de badkamer. Na zo’n half uurtje later komt ze, met de handdoek omgeslagen terug in haar kamer.

Voor haar grote passpiegel doet ze de handdoek af en droogt haar haar nog even na. Na het geborsteld te hebben doet ze het in een paardenstaart. Ze gaat op bed zitten en trekt de kousen aan. Voordat ze de hoge hakken aantrekt streelt ze nog even glimlachend het zwart glimmende leer.

Wankelend loopt ze even heen en weer. Voor de spiegel doet ze het corset om. Nadat ze het dicht heeft gemaakt bekijkt ze zichzelf en trekt het weer uit om de veters op haar rug strakker te trekken. Heerlijk zoals die ingebonden taille haar kontje vormt.

Ze kijkt op de klok en verwacht dat ik pas over een uur thuis kom. Maar toch besluit om wijdbeens plaats te nemen op de keukenstoel en de blinddoek om te doen. Nadat ze nog even haar gladde rode kutje verwend heeft doet ze haar armen achter de stoel en hoor ik de boeien dichtklikken.


Anoniem kletsen over dit verhaal?

De volgende anonieme contacten praten er graag over!

Gien (23)

gelezen

Meer...

Wakemeuup (46)

gelezen

Meer...

Sooph1993 (23)

gelezen

Meer...

gloriax (42)

gelezen

Meer...

Summer__girl (25)

gelezen

Meer...

Ysiad (41)

gelezen

Meer...

VivaJolie (26)

gelezen

Meer...

Olivia- (25)

gelezen

Meer...

leonieXXX (39)

gelezen

Meer...

Sjur1221 (47)

gelezen

Meer...

Dorienxxx (46)

gelezen

Meer...

LoesjeZoekt (26)

gelezen

Meer...

GSJE (30)

gelezen

Meer...

Suusje2468 (49)

gelezen

Meer...

princesj96 (21)

gelezen

Meer...

Goed verhaal?(13)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.