Mijn buurvrouw genomen in de keuken

24dec - door Redactie - 2 - Over Overspel

Het was 2e kerstdag 2013 waarin dit zich afspeelde. De namen in dit verhaal zijn verandert om geen slapende honden wakker te maken.
Janina is mijn achterbuurvrouw die, iedere dag wel alleen of met haar kids, bij me komt om koffie te drinken. Dit duurt al zo een 3 jaar en ik moet zeggen ze is geen onaardige vrouw om te zien. Ze is een alleenstaande moeder die het niet breed heeft en zo nu en dan schaf ik iets voor haar aan zodat ze ook eens iets nieuws heeft.

Zo kocht ik in oktober een hartstikke leuk jurkje met glitters voor haar compleet met panty’s zodat ze zich tijdens feestdagen ook eens leuk kon aankleden. Welnu, op 2e kerstdag zat ik samen met mijn vriendin aan de koffie, toen ik Janina mijn achtertuin zag inkomen lopen. Ze was gekleed in dat bewuste glitterjurkje, inclusief de zwarte panty en overknee laarzen. Damn, wat zag die er goed uit zeg dacht ik bij mezelf. Ik stond op om de achterdeur van het slot te halen, en ze stapte in mijn bijkeuken naar binnen. Ik zei tegen haar van wowww Janina, wat zie jij er sexy uit in die kleren. het staat je super goed.
Hierop zei ze van ja he dat vond ik ook en aangezien jij het voor me gekocht heb wilde ik het je ff laten zien hoe het me stond. Terwijl ze dat zei draaide ze een beetje met haar heupen.

Nou Janina je bent een prachtige vrouw en je billen komen er ook mooi in uit. Je moet weten dat ze een slanke vrouw is met een figuur om door een ringetje te halen. En terwijl ik dat zei, pakte ik haar billen beet. Dit was de eerste keer dat ik haar lijfelijk aanraakte en ik hoopte niet dat ze ervan schrok. Gelukkig reageerde ze er goed op en kwam direct naar me toe om me voor het jurkje te bedanken. Ze kuste me 2 keer op de wang en de derde kus kwam om me mond.
Mijn pik was al wakker aan het worden maar door die kus was die op oorlogssterkte.

Mmmm zei ik tegen haar dat smaakte heerlijk en terwijl ik dit zei trok ik haar tegen me aan om haar nog een giga kus op haar mond te geven. Gewillig liet ze dit toe en terwijl ik haar op de mond kuste probeerde ik mijn tong bij haar naar binnen te krijgen. Ook hier ging ze in mee en ineens stond ik de buurvrouw te tongen in mijn bijkeuken. Terwijl we bezig waren gleden mijn handen naar haar billen en kneep ik er zachtjes in. En terwijl ik dat deed drukte ik haar dichter tegen me aan. Janina kreunde lichtjes maar liet het gewillig toe.

Damn Janina, ik word geil van dit, fluisterde ik in haar oor. Anders ik wel, zei ze, maar je vriendin zit binnen dus dat kan niet. Afijn we liepen naar binnen en we dronken koffie. In de gesprekken die we voerden liet ze weten of ik straks even tijd had om haar te helpen. Ze moest namelijk iets van het zolder hebben en ze was bang dat het niet alleen lukte. Ik zei geen probleem, ik loop straks even met je mee en doen we het gelijk heb je dat ook weer gehad. Na anderhalf uur stond Janina op om naar haar huis te gaan. Ik stond op en gaf mijn vriendin een kus en zei: tot zo, schat. Tot zo, antwoordde ze en ging vervolgens even tv kijken.

Ik liep als een geile bok achter Janina aan en moest me inhouden om me niet aan haar te vergrijpen terwijl we richting haar huis liepen. Eenmaal bij haar achterdeur kon het me niet meer schelen en kneep ik haar in haar billen. We stapten naar binnen en ze draaide zich om. He he, eindelijk alleen, zei ze en kuste me wederom op de mond waarbij haar tong mij me naar binnen ging. Ik trok haar tegen me aan en merkte dat ze met haar kut op mijn keiharde pik drukte. Ze stopte met kussen en liep richting haar woonkamer. Ik volgde haar als een geile hond en in de woonkamer drukte ik haar tegen de deur aan om haar weer te kussen. Mijn handen gleden over haar borsten en bovenbenen richting haar kut. Mmmmmm, kreunde ze, en terwijl ik met mijn hand tussen haar benen zat, spreidde ze licht haar benen. Haar hand ging richting mijn keiharde paal en ze kneep er zachtjes in. Zo zo, zei ze, die heeft er zin in. Ik reageerde erop van: vind je het gek als een vrouw zich zo aan je presenteert? Terwijl ik heel zachtjes over haar panty wreef, voelde ik dat deze lichtelijk vochtig werd. Janina begon steeds harder te hijgen en het leek wel of ze klaarkwam.

Terwijl ik lekker over haar kutje wreef begon ze mijn broek los te knopen en zakte ze met haar hand in m’n onderbroek om mijn lul vast te pakken. Damn, wat is die hard, zei ze en ze deed mijn broek naar beneden. Terwijl ze dat deed zakte ze door haar knieën en trok mijn onderbroek naar beneden. Terwijl mijn onderbroek zakte sprong mijn lul tegen haar gezicht. Ze pakte hem zachtjes vast en begon me heel rustig te pijpen. Owwww, zei ze, dit heb ik al jaren gemist. En ze likte en zoog heerlijk aan mijn lul.

Na verloop van tijd merkte ik dat als ze zo door zou gaan ik het niet lang meer uit zou houden dus ik trok haar rustig omhoog. Zoende haar en dirigeerde haar naar de eettafel zodat ze er op kon zitten. Ik deed haar benen wijd en kuste haar benen door haar panty heen. Langzaam ging ik richting haar kut en tot mijn verbazing zag ik dat ze onder haar panty geen slip droeg maar eroverheen. Ik trok haar string naar beneden en zag haar kruis van de panty al behoorlijk vochtig zijn. Ik kuste haar kutje en duwde, terwijl haar panty nog aan was, een vinger een klein stukje in haar kut. Owwwww, riep Janina, wat lekker doe je dat, waarom heb je me niet eerder genomen? Tja, riep ik, moest ik dan de eerste stap zetten? Je was nog bezig met het verwerken van je scheiding en ik dacht niet dat ik kans maakte. Vandaar dat ik een jaar geleden een relatie ben begonnen.

Ik ging ondertussen door met het verwennen van haar kutje en ik pakte de panty beet om er een gat in te trekken. Ik deed dit vrij wild zodat ze niet kon tegenstribbelen. Ahhhh, zei ze, ga door. Nu was haar glinsterende kut helemaal in bereik en ik begon aan haar klit te likken en te zuigen. Ahhhhhh, wat lekker dit zeg, ga door. Ik stopte terwijl ik haar klit bewerkte mijn vingers in haar kut en haalde deze rustig heen en weer. Janina schokte en ik merkte dat ze weer klaar kwam. Ahhhh, ik wil je pik in m’n kut, kirde ze. Ik stond op en dirigeerde mijn keiharde lul langzaam over haar klit heen. Ze werd gek en pakte mijn lul beet om die in haar kut te duwen. Lekker rustig begon ik mijn achterbuurvrouw te neuken. Ik trok haar benen op mijn schouders zodat ik lekker diep in haar warme kutje tekeer kon gaan.

Op een gegeven moment haalde ik mijn lul eruit en trok haar van tafel. Ik liet haar voorover bukken en ik plantte mijn staaf van achteren in haar kut. Ik pakte haar heupen beet en ging steeds sneller. Ahhhh, zei ze, wat lekker dit, ik wil dat je me volspuit. Ben je aan de pil? vroeg ik snel tussendoor. Waarop ze zei: nee, maar dat hoeft toch ook niet. Straks raak je zwanger en dan? Ik wil best wel een kind van jou, mop, riep ze, kom op spuit me vol met je warme zaad. Na dat geile gepraat van haar werd ik ook geiler en opeens explodeerde mijn lul. Diep in haar kut spoot ik mijn warme zaad en ze riep: owwwwwww heerlijk dit gevoel. Dit wil ik vaker.

Na enige minuten van bijkomen trok ik m’n broek weer omhoog en verliet ik haar huis. Je begrijpt dat we vaker sex met elkaar hebben gehad en nog steeds hebben maar daarover volgende keer meer….

Goed verhaal?(19)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “Mijn buurvrouw genomen in de keuken”