Met mijn nichtje op vakantie

14jul - door Memphis - 0 - Over Eerste keer Incest Tieners (18+)

Vorige maand ben ik naar Engeland geweest met de auto (wat ik altijd doe) maar een paar weken ervoor kreeg mijn nichtje van 18 dit te horen en vroeg of ze mee mocht! Als je ouders het goedvinden mag je van mij mee maar heb we een aantal regels zei ik er achteraan. Geen probleem zei ze, paar dagen later kreeg ik een app van haar dat haar ouders het goed vonden en sprak meteen af dat ik haar op een zaterdag zou ophalen en maandag naar Engeland zouden gaan. De zaterdag was aangebroken en was onderweg om mijn nichtje op te halen, eenmaal bij haar thuis vroeg ik of ze alles maar dan ook alles bij zich had! Ja zei ze, vol zelfvertrouwen. Eenmaal onderweg naar mijn huis vertelde ik haar over de regels; o.a. dat we bij mij en in Engeland samen in 1 bed moesten slapen, door ruimte gebrek in Engeland; oké zei ze. Gedraag je netjes en behulpzaam ging ik verder, we mogen bij een vriend van mij logeren dus als hij vraagt of je de hond wil uitlaten of even wilt afwassen zeg dan dat je dat voor hem doet. We gaan genoeg doen in de 5 dagen dat we daar zijn dus ga op tijd naar bed en zorg dat je goed uitgerust bent. Eenmaal bij mij thuis liep ik meteen door naar mijn slaapkamer om haar spullen daar neer te zetten, wat ze de komende 2 dagen nodig zou hebben, ze liep achter me aan en legde haar kussen op bed en ging even liggen om te kijken of mijn bed wel comfortabel genoeg was. Nu ziet mijn nichtje er goed uit en dat weet ze ook, maar het is en blijft mijn nichtje dacht ik nog.

Melde dat ik even snel ging douchen en zei dat ik dit altijd met de deur open deed i.v.m. stoom, oké was haar antwoord. Toen ik eenmaal onder de douche stond hoorde ik van alles en nog wat, gaf er niet veel aandacht aan, toen ik klaar was met douchen en mijzelf aan het afdrogen was kwam m’n nichtje voorbij lopen en even later weer. Ik vroeg of er iets was; ze gaf als antwoord dat ze steeds nieuwsgieriger was geworden naar het mannelijke lichaam en dan vooral de penis. Ik zei dat ze dat met haar ouders moest bespreken en ging verder met afdrogen. Zij ging weer tv kijken en kwam na het afdrogen erbij zitten. Rond 23:00 gaf ik aan dat ik naar bed ging als jij nog op wil blijven geen probleem zolang je alles uit doet! Ik zat nog wat op mijn telefoon te lezen en ging even later slapen. Ergens ver weg hoorde ik de deur open gaan, mijn nichtje ging ook naar bed en kleedde zich uit en kwam in bed liggen. Ik draaide me een paar keer om en lag uiteindelijk op mijn linkerzij en bleef zo liggen en viel weer in een diepe slaap, blijkbaar was het voor mijn nichtje wennen in een ander bed en kon nog niet slapen, ze begon zachtjes tegen me te praten om te kijken of ik daadwerkelijk sliep. Ze kreeg geen antwoord(ik sliep ook echt) zij ging ook op haar linkerzij liggen en kroop zo tegen mij aan met haar mooi gevormde heupen. Blijkbaar schrok ze ergens van, hoorde ineens een gilletje en werd half wakker. Ze vroeg wat er tegen haar onderrug aan het duwen was, ik lachte een beetje en zei dat dit mijn piemel is die stijf geworden is en melde half slaperig dat dit normaal is bij een man tijdens zijn slaap. Ik zei tegen haar dat ze weer moest gaan slapen……

Eenmaal in de ochtend werd ik wakker van mijn stijve die zo aan het kloppen was. Opende 1 oog en zag dat mijn nichtje uit bed was. Toen voelde ik dat er iets op mijn stijve pik zat,schrok en keek onder de dekens….. Mijn nichtje was erg nieuwsgierig geworden, had mijn boxer uitgedaan en paar keer aangeraakt en 2 handen eromheen gedaan. Toen werd ik dus wakker….. vroeg haar of ze al seksuele voorlichting had gehad op school, ja zei ze van mijn ouders ook kwam er nog achteraan maar nog ben ik nieuwsgierig.
Ok zei ik… ik wil al je vragen beantwoorden en je helpen maar dit mag niemand maar dan ook niemand te weten komen, zelfs je ouders of je beste vriendin niet. Daar moest ze even over nadenken….. oké is goed zei ze.
Wat wil je weten vroeg ik…. Nou zei ze; hoe komt een man klaar en wat is lekker voor een vrouw.
Ik gaf haar als antwoord; een man komt klaar door zichzelf af te trekken of zijn pik in een vrouw te stoppen en in en uit te gaan soms snel maar soms langzaam of doordat een vrouw zijn pik in haar mond te nemen en hem pijpt. Wat voor een vrouw lekker is verschilt per vrouw om eerlijk te zijn. De een vind het lekker als een man met zijn tong over haar klitje likt of juist aan haar tepels likt of in haar nek kusjes geeft.
Aftrekken en pijpen hebben we het ook over gehad op school zei ze. Dat vonden alle meiden maar gek zei ze en alle jongens vonden het gek om een vrouw te likken.
Wat jij net deed; met je handen om mijn pik dat vinden sommige mannen lekker, als je dat met 1 hand doet en zachtjes knijpt dan is hij binnen no time weer stijf zei ik…. Zonder iets te zeggen pakte ze mijn pik vast met 1 hand en keep er een paar keer in en ja hoor stijf…. Zo zei ze vragend? Ehm ja zo zei ik, jeetje wat is hij hard en groot, groter dan diegene in de video’s op school zei mijn nichtje. Ja ik mag niet klagen zei ik en heb ook nog geen vrouw horen klagen zei ik erachteraan.

En nu zei ze; nu op en neer gaan zei ik dat is aftrekken en dat deed ze ook maar al te graag…… er komt vocht uit zei ze even later…. Ja dat is voorvocht zei ik, dat komt omdat de man dan erg geil is en het niet lang meer duurt voor hij klaarkomt dus stop maar zei ik…. Maar dat wil ik ook zien zei mijn nichtje. Ok dan weet ik het goed gemaakt zei ik; ga maar liggen en doe je slipje maar uit dan zal ik jouw ook eerst klaar laten komen en daarna zal ik op je buik klaarkomen als je dat goed vind. Ja graag zei ze en trok meteen haar slipje uit maar ook haar slaapshirt wat ze nog aan had….. er kwam een zeer mooi lichaam met niet te grote borsten en een mooi gevormd en kaal kutje tevoorschijn…. en dan te bedenken dat ik haar als baby nog in mijn handen heb gehad en haar luiers heb verschoond dacht ik even…… trek je benen maar op en ontspan je….. bracht mijn hoofd naar haar kutje en begon deze zachtjes kusjes te geven en kort daarna begon ik haar klitje te likken van links naar rechts en van boven naar beneden, dan weer rondjes draaien en ineens zoog ik op haar klitje waardoor er een harde kreun ontsnapte…… oh lekker zegt ze niet stoppen alsjeblieft(alsof ze dit al vaker had gedaan) hier ging ik nog even mee door tot ze goed nat was. Ik bracht mezelf al kussend over haar buik omhoog en begon haar tepels te verwennen met mijn tong. Ondertussen liet ik 1 hand aan de binnenkant van haar benen glijden richting haar kale kutje maar raakte deze niet en ging weer via haar andere been naar beneden tot aan haar knieën en ging weer terug, herhaalde dit een paar keer tot ik merkte dat ze sneller begon te ademen en harder te kreunen. Zette mijn middelvinger op haar klitje en begon eerst langzaam, daarna sneller rondjes te draaien over haar natte klitje. Ondertussen lag ik naast haar en keek hoe mijn nichtje voor de eerste keer klaar kwam door mijn toedoen. Ze begon nog harder te kreunen en zei dat ze naar de wc moest…. Je hoeft niet naar de wc, je gaat voor de 1e keer klaarkomen zei ik en ging iets sneller met mijn middelvinger…. Dat was de laatste druppel voor haar en kwam luid maar heerlijk klaar…..

Toen ze weer een beetje bijgekomen was begon ik haar te likken, wat doe je nu zei ze, ik wil je en heb je tenslotte voor de eerste keer klaar laten komen zei ik…. Voor ze antwoord kon geven was ik haar al aan het likken, ze begon meteen weer hard te kreunen en met haar onderlichaam te bewegen. Ik legde mijn handen onder haar mooie ronde billen en tilde haar op zodat ik op mijn hurken zat en zij met haar hoofd nog op het bed lag. Drukte meteen harder met mijn tong op haar klitje en ze kwam meteen weer klaar…… ik legde haar weer neer en begon mezelf nu af te trekken voor de ogen van mijn nichtje….. dit duurde niet lang want dit alles heeft mij zeer geil gemaakt, binnen een paar minuten voelde ik het al komen…. Ik pakte de hand van mijn nichtje en zei tegen haar dat zij door moest gaan. Dit wou ze maar al te graag, ik zei tegen haar dat mijn pik nu iets dikker word en het niet lang meer duurde….. ze ging nog even door met aftrekken en gaf aan dat ik klaar kwam…. Ze kneep in mijn pik, dit was de druppel voor mij en spoot dikke stralen op haar buikje en zelfs op haar borsten…..Nu moet ik even bijkomen zei ik en ging op mijn rug liggen! Ik zag dat mijn nichtje met een vinger over haar buik en borsten ging om zoveel mogelijk erop te krijgen en bracht deze vinger naar haar mond, heerlijk zoet zei ze en zag haar ogen meteen glinsteren… smaakt dit altijd zo vroeg ze… nee niet altijd zei ik. Jammer maar daar moet ik dan maar achter komen as week zei ze met een brede grijns en grote glinsterende ogen zei ze……
Vervolg in nr. 2

Goed verhaal?(54)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.