Je kunt toch niet meer

21mrt - door rietliet - 0 - Over Overige

Wij waren ons aan het klaarmaken om naar de verjaardagsfuif te gaan van de beste vriendin van mijn vrouw en ik was al klaar en zat in afwachting nog even in het salon. Ik was aangenaam verrast toen mijn vrouw nog even iets kwam ophalen! In een frivool lingerie setje zag zij er very-sexy uit. Ik meende kans te maken en sloeg een arm omheen haar lenden. Mijn gulzige kus op haar lippen weerde zij af en toen ik voelde dat zij geen slipje aan had schoof ik gretig een strelende vinger in haar kutje. Zij reageerde als door een wesp gestoken zeggend “Stop maar ik heb een ontsteking en ben daarom zonder slipje, trouwens je moet niet meer beginnen je kunt toch niets meer.” Beschaamd moest ik afdruipen gezien ik sedert een operatie impotent ben. Ik zegde dan ook dat het misschien beter was dat zij alleen zou gaan maar dat kon niet zegde zij omdat het geregeld was dat ik de moest instaan voor de barbecue. Terwijl mijn vrouw in het rond vlinderde genoot ik van een stevige aperitief om daarna direct te beginnen aan de barbecue. Voor de groep van een twintigtal mensen was dat een hele klus en als ik na anderhalf uur werk klaar was smaakte een frisse pint aan de bar mij ten zeerste. Komend in de eetzaal zag ik dat al heel wat mensen gedaan hadden en vertrokken waren naar de in de tuin opgeslagen danstent. Nieuwsgierig ging ik er een kijkje nemen. Er werd juist een slepende tango gespeeld met gedempte lichten en het duurde een hele tijd alvorens ik mijn vrouw dansend met een man kon ontwaren. Nauwelijks bewegend was zij aan het dansend tongkussend en tegen elkaar aanrijdend als twee verlangende minnaars. Met argusogen volgde ik hun bewegingen en was getuige net voor het nummer ten einde was dat zij samen via de tuinuitgang naar buiten stapten. Het duurde nog wel even alvorens ik hun kon terugvinden in de sous-sol gelegen bar.Mijn vrouw gezeten op een barkruk met haar danspartner tegen haar aan rechtopstaande duchtig aan het vrijen. Aan de beweging van zijn arm kon ik duidelijk merken dat hij haar kutje aan het vingeren was terwijl zij duidelijk met een hand in zijn gulp aan de scharrel was. Ik wilde niet meer verder toezien en heb de kaarters groep opgezocht om ermede mijn tijd door te brengen. Rond middernacht kwam mijn vrouw mij opzoeken om mij te zeggen dat ik naar huis kon gaan aangezien zij zou blijven slapen om daarna alles te helpen opkuisen. Als een geslagen hond ben ik dan naar huis getrokken.Een van de aanwezige buren heeft mij de andere dag medegedeeld dat het feest heeft geduurd tot 4 uur in de morgen en dat mijn vrouw er altijd samen is geweest met dezelfde man een familielid van de jarige vriendin huisdokter en weduwnaar met en bij wie zij heeft geslapen en dat het niet hun eerste keer was.

Goed verhaal?(36)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.