Klus bij mijn zus

21feb - door Theo 2000 - 0 - Over Hetero

Heb het volgende onlangs beleefd en is een echt verhaal wat zich de eerste week van de tweede maand van 2018 heeft plaats gevonden. Ik had haar toegezegd te helpen met wasmachine en droger aan te sluiten.

Ben ZZP met eigen klusbedrijf en als je zus je dan een keer om hulp vraagt ben ik altijd de jongen die geen Nee kan zeggen tegen mijn kleine jongere zusje die in hoge noorden op eigen benen gaat.

Had alle spulletjes vrijdag ochtend in mijn bus gedaan en was mooi op tijd gaan rijden vanaf het groene hart van midden NL. Na goed twee uur sturen de prachtige mooie nieuwe woonwijk gevonden aan de rand van het rustige Groningen.

Belde haar op of ik al welkom was en kreeg direct een paar dikke zoenen van mijn jongere zus die maar 15 maanden later te wereld kwam dan ik
zaten dus vrij kort op elkaar maar nu komt het. Ze had slechts een zeer kort slaap outfit aan waar ze echt niks onder aan had dus echt spier naakt.

Moest wel even slikken toen ik goed keek terwijl Maria zoals mijn kleine zus heet een koffie Padje in de Senseo deed ze bukte en keek tegen prachtige kleine kontje aan waar ik bijna direct wat tot leven voelde komen bij mij tussen mijn benen een stoute glimlach deed mijn hart smelten van haar
zij kent me als haar broekzak en wist direct dat ik dit wel erg spannend en super leuke actie zou vinden.

Ja Theo weet nog niet half wat voor mooie jonge dame ik aan het worden ben en vrij gelijk trekt zij haar slaap outfitje omhoog, zie dat ze subtiel mini klein dunne streepje heeft daar tussen haar slanke dunne korfbal benen.

Wacht jij maar eens af broer, en zie een collega van haar team uit de badkamer komen lopen geheel naakt, Hey hoi ben Sanne en de spelverdeelster van het team van jouw zus.

Je hebt toch wel eens meer een naakte meid gezien toch, Mmmm wow binnen no time staat Sanne met een paar prachtige jonge lichaam naast hem en vraagt aan enige man hier in huis of hij wel tegen twee vrouwen kan die in Eva kostuum naast hem staan

Theo drinkt eerst eens lekker zijn koffie op met deze wonderschone twee meiden die hij werkelijk prettig vind en slechter kon treffen op deze koude en kille vrijdag ochtend bij zijn zusje haar nieuwe onderkomen Sanne vraagt of hij zo even de douche kop wil aan draaien en het witgoed wil aansluiten omdat de wasmand wel erg vol begint te raken van de twee meiden.

Binnen korte tijd is de wasmachine en droger klaar voor gebruik terwijl zijn zusje nog moet douchen is Sanne onwijs lekker poppetje met haar heerlijke volle ronde vormen en prachtige blonde haartjes nog half nat van de even geleden douche beurt loopt ze naar Theo toe en zegt wordt het niet eens tijd dat jij ook eens een lekkere keer jou pik eens een keer laat zien.

Sanne is niet op haar mondje gevallen en zoent hem recht op zijn mond en kruipt lekkere volle manier tegen hem aan, Mmmmm dat is lang geleden dat ik zo lekkere zoen heb gehad van een meid als jij Sanne en grijpt zijn kans en pakt haar eens lekker beet en zuigt haar prachtige mooie ronde volle tepels naar binnen en laat zijn tong zijn werk doen.

Oooooo deze Bink kan heerlijk zuigen hoor Maria kijkt haar ogen uit als Sanne zijn jeans op zijn enkel heeft liggen en prachtige volle dikke bobbel ziet zitten in zijn prachtige witte sport slip, Sanne laat deze kans niet aan haar voorbij gaan en rukt hem naar zijn op de grond liggende jeans en weet precies wat zij wil hebben van hem.

Maria zegt tegen haar Broer neem die lekkere meid maar eens goed te pakken en Theo gaat haar lekkere gang met haar en zit zijn kans schoon
om Sanne voor de echt eerste keer eens lekkere volle harde penis te gaan laten voelen.

Aaahhhhh dit is zo geil gezicht dat Sanne haar eerste keer flink geneukt gaat worden door haar eigen broer die wel lekkere manier haar alles gaat laten voelen en precies de juiste manier bij haar naar binnen zit komen, jaaaa volle eerste echt keer seks met knul is dit voor mij
Sanne geniet en is echt super geil en super nat van onder .

Theo vraagt of ze andere manier de pik wil voelen en Maria geeft haar korfbal maatje een tip ga jij maar eens lekker bovenop zijn mannelijke dikke lul zitten dan weet je gelijk hoe grote lul hij heeft en hoe diepe eerste keer hij naar binnen kan komen bij je Sanne.

Sanne grijpt haar kans met beiden aan om nu ook echt alles eens een keer te proberen en wil nu ook weten hoe lekker het is als zij het tempo kan aan geven, Mmmmmm Ooooooo Aaaa zo dit is echt heerlijke manier van neuken en weet nu ook wat echt deze dikke grote lul nooit meer wat anders wil dan de pik van Theo daar te voelen Sanne weet een ding wel deze grote lul is vanaf van vandaag van haar.

Sanne komt na enige minuten onwijs super goed klaar hele volle water vallen komen bij haar naar buiten knallen, Maria zegt dit is toch wel een klein beetje erg stout plan van mij om jullie hier zo te laten kennismaken toch, Theo zegt dat het super leuke en goede meid is en graag het hele weekend komt klussen niet alleen voor de huis maar ook om Sanne flinke manier haar schade te gaan laten in halen.

hoe het allemaal verder gaat lees je snel meer over na plaatsing

Goed verhaal?(27)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.