Kantoorseks

4mei - door Foxmeister - 1 - Over Overspel

Ik werk bij een advocatenkantoor (de naam zal ik er maar uit laten), waar ik altijd met plezier heen ga. Mijn baas is namelijk een onwijs lekker ding en hij is niet getrouwd. Er was altijd al een aantrekkingskracht tussen ons, ook toen ik er nog alleen stage liep. Vorige maandag was ik tot laat op werk (ik moest de administratie nog regelen) toen ik naar de wc liep, liep ik langs zijn kantoor. Ik keek naar binnen maar begreep niet wat ik zag. Toen ik paar stappen terug deed en goed keek, zag ik het toch echt goed. M’n baas zat daar met een fles Jack op het bureau, met z’n voeten op zijn bureau en een sigaret in z’n hand. Ik keek om me heen, maar het was nog steeds afgelegen. Ik deed de deur open en m’n baas schrok zich wild! Hij vroeg op een beetje geïrriteerde toon wat ik hier deed, toen ik hem uitlegde dat ik nog wat werk wilde inhalen, lachte hij. Hij vroeg of ik wilde zitten en dat deed ik. Aan zijn hoofd te zien was er iets mis en dan bedoel ik die hoeveelheid alcohol die in zijn lichaam zat. Toen ik wat me interesse toonde, vertelde hij dat hij zijn vriendin verdacht van overspel. Na waarschijnlijk een heel gechoqueerd gezicht te hebben getrokken (ik ging ervan uit dat hij vrijgezel was toen hij zei dat hij niet getrouwd was, domme ik) vroeg ik waar hij die informatie vandaan haalde. Hij zei dat hij haar meerdere keren in een auto heeft zien stappen van een man. Ondertussen had hij mij ook een glas aangeboden. We raakten aan de praat over het leven en gingen op het bankstel zitten. En hij bleef me maar bijschenken. Na mijn vierde glas keek ik naar de tijd en ontdekte dat het al na 22uur was. Toen ik opstond om te gaan trok hij me naar zich toe en zoende me. Hij kon goed overweg met zijn tong en ik zoende hem terug. Ik voelde zijn hand over mijn borsten gaan naar mijn broek. Hij gooide me op de bank en ging op me liggen. Ik voelde een dikke stijve lul tegen me bovenbeen aan en ik kreeg het gelijk heet.

We bleven zoenen en hij ging met ze hand m’n broek in. Hij ging langzaam langs me clit en ik begon te kreunen. Hij trok m’n jurk uit en kleedde zichzelf uit. Toen hij zijn boxer uitdeed zag ik een dikke paal. Ik zakte op me knieën en ik ging met me tong lang ze eikel. Ik keek naar boven en ik zag hem genieten. Het maakte mij alleen maar geiler!!! Ik deed zijn lul helemaal in m’n mondje en ik ging heen en weer. Hij pakte mijn hoofd vast en stopte ‘m ver naar binnen. Zelfs zover dat ik ervan moest hoesten. Hierna deed hij het nog een paar keer. Heerlijk!! Hij duwde me op de bank, deed m’n benen op en had zo goed zicht op m’n kutje. Hij likte m’n kutje. Ik hield z’n hoofd stevig beet en genoot. Hij maakte rondjes rond m’n clit, m’n hele lichaam trilde ervan!! Hij maakte me nog natter toen hij met 2 vingers erin ging en snel heen er weer ging. Ik kreunde hard van genot. Net voordat ik klaarkwam stopte hij en zei “niet zo snel”. Hij deed mijn benen hoger, zakte door de knieën en duwde zijn lul bij me naar binnen. Hij ging eerst langzaam heen en weer en daarna steeds sneller. Hij kreunde harder en harder. Het was zo opwindend, dit was normaal een plek waar ik me heel volwassen opstelde, zodat ik mijn toekomst kan garanderen en nu was mijn baas me aan het neuken. Hij pakte m’n haar stevig beet en stootte een tijd heel snel. Ik kreunde het uit van genot voor dat ik klaarkwam. Mijn hele been trilde nog na toen hij me optilde en voorover liet bukken. Ik bukte en leunde tegen de bank aan. Hij deed zijn lul weer achterlangs bij me naar binnen en gaf harde stoten tot hij klaarkwam.

We trokken onze kleding aan in stilte en ik verliet het gebouw zo snel dat ik alles vergat af te sluiten. Ik en mijn baas spreken nog wel maar alleen over zakelijke dingen (wel gaf hij me stiekem een kaartje van een sexsite wat iets voor mij scheen te zijn sexdatinggigant ofzo) volgens mij is hij bang dat ik ga aangeven, maar dat ben ik niet van plan. Hij lacht wel nog naar me en vandaag, stopte ik een briefje in zijn koffer met erop: Call me, if you like to have a second round!


Anoniem kletsen over dit verhaal?

De volgende anonieme contacten praten er graag over!

Ysiad (41)

gelezen

Meer...

LoesjeZoekt (26)

gelezen

Meer...

XangelX (28)

gelezen

Meer...

MirtjeWas (21)

gelezen

Meer...

Spannende-Sanne (19)

gelezen

Meer...

Wakemeuup (46)

gelezen

Meer...

Solie (32)

gelezen

Meer...

Picknikkie (19)

gelezen

Meer...

DateLea (27)

gelezen

Meer...

sindie (30)

gelezen

Meer...

Veraway2 (48)

gelezen

Meer...

Summer__girl (25)

gelezen

Meer...

LeenMar83 (33)

gelezen

Meer...

Jasjemijn (24)

gelezen

Meer...

xIreen1970x (47)

gelezen

Meer...

Goed verhaal?(0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een gedachte over “Kantoorseks”

  1. Wat gebeurde er verder tussen jullie? Heeft hij je daarna nog geneukt? Je had hem in je kontje moeten nemen, dan was hij cast en zeker bij je terug gekomen. Je kunt ook een voorstel aan hem doen om voor tsstellen om een gang bang mee te maken in een seksclub, waar jullie beiden naar toe gaan om alles even uit te proberen war er op dit gebied allemaal nog meer mogelijk is.