Ik pijpte meneer Janzen!

14sep - door Annelot - 9 - Over Tieners (18+)

Ik ben Annelot ik ben 18 jaar oud ik ben blank ik heb lange blonde haren, een slank postuur en blauwe ogen. Ik zit in het laatste examen jaar.

Gister bij gym gebeurde iets raars:

Ik was dus bij gym ik droeg een net iets te kort broekje zonder onderbroek en een doorschijnend buiktopje zonder bh zit in een klas met vrijwel alleen meisjes dus niet echt knappe jongens. Ook al val ik op beide is dat wel jammer.

Mijn gymleraar meneer Janzen is denk ik 54 jaar of zoiets hij heeft een stoppelbaard heeft een klein buikje en heeft donkerbruin haar. Hij droeg die dag een blauw trainingspak.

Toen ik de gymzaal binnen kwam staarde veel meisjes naar mij en fluisterde ik hoorde “wat een geile slet ze vraagt erom”
Het is waar ik ben een slet maar omdat zo te zeggen is wel heel asociaal. Ik merkte op dat meneer Janzen zijn ogen niet van mij af kon houden mijn tepels werden stijf van de blikken die op mij gericht waren.

We moesten koprollen maken, eerst ging Liesbeth toen Sarea en toen ik was kwam meneer Janzen naar me toe om me te helpen hij zei dat ik er niks van bakte en dat hij me maar eens een handje ging helpen. Ik moes hurken hij pakte me bij mijn heupen vast en gaf me een zetje ik maakte een perfecte koprol!

Na de les zei hij Annelot jij blijft even ik schrok me dood
Ik ging bij hem zitten hij legde zijn hand op mijn knie. Meissie dit is ongepaste kleding, ik zie je mooie tietjes er dwars doorheen en met die koprol ik zag je natte kutje je hebt niet eens een slip aan! Ik werd er een beetje verlegen van… oke me-meneeer ik stond op en liep naar de kleedkamer iedereen was al weg dus ik had hem helemaal voor mezelf dus ging ik me ook maar meteen douchen ik deed mijn broekje en shirtje uit en stapte onder de douche.

Ik heb trouwens een haartje haar op mijn kut de rest is kaal.

Ik deed de kraan aan en opeens stond meneer Janzen voor me ik gilde van schrik en hij zei sorry ik dacht dat iedereen al weg was ik zag hem naar mijn kut kijken en hij had ook al een beginnende bobbel. Ik lachte uit nerveusheid hij ook hij zei ik douche hier meestal de andere douches zijn stuk vind je het erg als ik er ook onder kom?

Ik dacht ff en zei kom er maar bij…!

Hij kleed zich uit en daar kwam een paal van 21 cm uit mijn tepels werden er stijf van hij merkte duidelijk dat ik er naar kijk en zei nie slecht he ik zei Omg mag ik voelen hij zei Haha je je mag ook wel proeven… ik hurkte en gaf er een flinke lik aan mmmmmmmm lekker

Ik stopte hem in mijn mond en begon hem te pijpen hij kwam klaar recht in mijn keeltje ik stikte bijna maar het was heerlijk.

Hij gaf me een klap op mijn kutje en zei niet doorvertellen pakte een handdoek droogde zich af en liep weg ik werd daar achtergelaten onder het sperma en wacht eens, hij nam mijn handdoek!

Goed verhaal?(64)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

9 gedachten over “Ik pijpte meneer Janzen!”