Ik neukte mijn stiefdochter

5jan - door Jan - 1 - Over Incest

Ik was met mijn vrouw voor oud en nieuw uitgenodigd bij haar stiefdochter die alleen woont want zij is vijf jaar geleden gescheiden niet haar wens maar het gebeurde wel. Mijn vrouw ook gescheiden was haar grootte vriendin en raadsvrouw geworden en trok veel met elkaar op en waren ook heel intiem met elkaar. Zo had Marion, zo heet de stiefdochter haar verteld dat het niet mee viel om “droog” te staan want op sexgebied hadden wij het goed en had hij niets te klagen. Hij mocht altijd want ik heb ook altijd zin, dan heb je dat niet van een vreemde had mijn vrouw haar toe vertrouwd maar gelukkig kom ik nu ook flink aan mijn trekken en geniet vol op. Nu waren wij bij haar om oud en nieuw te vieren en zo stonden wij na twaalf uur te genieten van het vuurwerk en dat kon mooi want Marion woont op elf hoog de hoogste etage van het appartementencomplex waar zij in woont. We hadden een prachtig uitzicht en ik stond achter Marion die mij al een hele avond had zitten op te geilen. Ik had haar nooit in zo’n uitdagend jurkje gezien lekker kort, zij heeft mooie strakke benen net als haar moeder en wat zij ook van haar moeder heeft zijn flinke borsten en die waren vanavond aardig in beeld. Het jurkje had een aardige decolleté en haar bh drukte haar borsten flink op.

Haar stiefmoeder zei toen Marion zich bukte om wat van de grond op te rapen, je mag er wel voor zorgen dat zeer niet uitvallen waarop Marion zei ik neem aan dat Bram ze dan weer opraapt voor mij, daar kun je zeker van zijn zei ik lachend. Ik sloeg mijn armen om Marion heen en trok haar tegen mij aan, dat is een tijd geleden dat ik zo omarmt werd, zei ze en Diny lachte ze heeft ook flinke hé zei ze ja dat zijn ze zeker. Je hebt ze niets eens echt gevoelt zei Marion van mij mag hij hoor, zei haar stiefmoeder nou waar wacht je nog op, zei Marion die denk ik ook wat meer drank op had dat goed voor haar was, Ze knoopte haar jurkje los en liet die van haar schouders glijden en daar stond zij in een string en haar bh die ik maar los haakte en naar haar stiefmoeder gooide. Toen had ik haar blote borsten vast en gleed met een duim over haar tepels ook niet van een vreemde zij haar stiefmoeder die lachend toe keek. Laat zien zei Marion tegen haar en mijn vrouw maakte haar bloes open haakte haar bh los en daar zat zij met haar dikke borsten bloot en kon Marion zien dat haar stiefmoeder ook dikke tepels heeft. Ik voel wat diks zei Marion en haar hand gleed naar achteren en kneep in mijn stijve lul. Dat is zeker ook een tijd geleden zei haar stiefmoeder ja veels te lang zei Marion nou wanneer je wil mag jij hem straks lenen van mij als Bram ook wil. Wat dacht zei ik want ik denk dat hier ook wat nats zit en gleed in haar string, ontdekte dat ze een smalle strook schaamhaar nog had en dat haar kut nat was.

Weet je wat jullie doen, zei mijn vrouw duik lekker de slaapkamer in ik ruim de rest wel op en zie je wel weer bij mij in bed komen en dat lieten wij ons geen tweede keer zeggen. Ik lag even later al tussen die strakke dijen van Marion en zat gelijk diep in haar strakke kutje te stoten en ze was zo geil en kwam al vrij snel klaar ik was hier zo aan toe zei ze terwijl ik door ging met stoten. Ja dat kun je goed hé zei ze dat zei Diny ook o wat lekker om weer een lul in mijn kutje te voelen, nou kutje je heb een flink kut meid en daar zit ik graag in dus jullie hebben hier over gehad, zei ik terwijl ik het tempo op voerde. Ja mijn stiefmoeder wist dat ik er aan toen was en zei trek iets uitdagends aan dan krijg Bram wel een stijve en die kun jij goed gebruiken. Nou en nu voel je hem en nu ga ik jouw kut voorzien van een lading zaad Marion daar komt het en ik spuit flink diep in haar kut en even later kwam zij ook weer klaar.

Zo eerst lekker slapen zei ze en morgen ochtend kom je nog een keer ja graag zei ik maar ik denk dat je stiefmoeder nu ligt te wachten zonder slip en met een natte poes dus ik ga nog even haar klaar neuken en wij zien elkaar morgen en ging naar de kamer waar Diny lag te wachten precies zoals ik had verwacht en zij had ook niet veel tijd nodig om klaar te komen.

Ik gebruikte de rest van de nacht om weer bij te komen maar met het vooruit zicht dat morgen weer een nat kutje op mij lag te wachten viel ik snel in slaap.


Anoniem kletsen over dit verhaal?

De volgende anonieme contacten praten er graag over!

Sooph1993 (23)

gelezen

Meer...

katy89 (28)

gelezen

Meer...

marit90 (27)

gelezen

Meer...

mone13 (48)

gelezen

Meer...

Sjur1221 (47)

gelezen

Meer...

Goed verhaal?(9)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een gedachte over “Ik neukte mijn stiefdochter”