Ik neukte mijn stiefdochter

30okt - door Bram - 0 - Over Groepssex

Mijn vrouw en ik waren een midweek in een hotel en wij hadden haar dochter Hetty, meegenomen. Zij was vijf jaar geleden gaan scheiden en had sinds die tijd geen vakantie gehad en wij gunden het haar. Wij hadden een leuk hotel maar er was één ding, de badkamer van Hetty was een heel kleine douche en die van ons was heel groot. Wij spraken dan ook met Hetty af dat zij gebruik mocht maken van onze badkamer en wanneer zij daar gebruik van maakte trok ik mij terug, ik ging wel even aan de bar zitten. Op een dag hadden wij een flinke wandeling gemaakt en besloten ons even af te spoelen voor dat wij wat gingen gebruiken aan de bar en ik zou als laatst mij douchen. Diny mijn vrouw ging als eerste en deed haar badjas aan en daarna Hetty en tot slot spoelde ik mij af. toen ik de badkamer uit kwam, in mijn slip zag ik tot mijn verbazing mijn vrouw en haar dochter naakt op ons bed liggen. ‘Dit had je niet verwacht hé?’ zeiden ze lachend. ‘Nee helemaal niet’ ‘en weet je wat jij mag doen?’ ging mijn vrouw verder. ‘geen idee’. ‘jij mag Hetty eens lekker verwennen want zij staat al zo lang droog.’ Ik keek met grote ogen naar Hetty ‘of wil je niet?’ vroeg ze lachend en opende haar beentjes al flink. ‘Zo te zien aan je slip heb jij wel zin’. en ze hadden gelijk. in mijn slip tekende zich mijn dikke lul al flink af. ‘Ga maar naar haar toe’. zei mijn vrouw en ik deed dat en Hetty pakte mijn slip vast en trok die in één keer omlaag. daar sloeg mijn lul tegen mijn buik. ‘Wat heb ik je gezegd?’ zei mijn vrouw. ‘een beste hé? en hij kan je lekker klaar neuken met dat ding en vaak ook.’ Hetty pakte hem vast en trok mij naar zich toe, opende haar mondje en begon mij te pijpen. iets wat ze heel goed kon.

Hetty ging er klaar voor liggen opende haar benen helemaal en haar kutje stond open en toen ik voelde was ze al flink nat. ‘je kunt er zo in en dat wil ze ook.’ Ik zette mijn eikel tussen haar lippen en Diny zei ‘stoot toe, ze wil hem onderin hebben geile beer’ en met een luide kreun ontving Hetty mijn lul. Ik begon haar met lange halen te nemen. ‘dat voel je hé?’ zei Diny ‘ja heerlijk wat heb ik dit lang gemist.’ Hetty kreunde net als haar moeder en Diny speelde met mijn ballen. ‘spuit dat kutje maar eens flink vol’. zei ze. ‘ze heeft er zo lang geen zaad er in gehad’ en zij kreeg een flinke lading zaad. Hetty was al net zo geil sletje als haar moeder want zij kwam ook snel klaar maar ik liet het niet bij één lading zaad en ook niet dat zij maar één keer klaar kwam. Nadat Hetty drie keer was klaar gekomen en ik haar goed had voorzien van mijn zaad rolde ik tussen haar benen weg en Diny pakte gelijk mijn vette pik en begon te pijpen. ‘ik zuig het laatste er nog uit’ zei ze. ‘vanavond zit er weer wat in voor mijn kutje.’ Hetty zag aan Diny haar kutlippen ‘je bent al net zo nat als ik’ zei ze ‘ja en vanavond laat ik mij weer verwennen door hem.’ ‘Het komt’ kreunde ik en Diny liet aan Hetty zien hoe het laatste zaad zij er uit haalde.
Heel voldaan namen wij de lift, na ons aangekleed te hebben en moeder en dochter zonder slipje om aan de bar te proosten op deze middag.

Goed verhaal?(33)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.