Ik deel haar moeder

30okt - door Geile Gea - 0 - Over Groepssex

Hi, Arno, hier. Ik ben dus Arno en tiener en heb sinds kort stevige verkering met Tina, van mijn leeftijd. Alles doen we samen, maar wat me laatst overkwam toen ik er voor de eerste nacht mocht blijven slapen. Nou dat slaat alles. Ik wist niet dat dit voorkwam en zeker niet in het gezin, waar ik uit kom. Ik ben enigst kind en een beetje verwent toch wel. Vooral door moeder. Mama is een echte kloek, al wat ouder en dan heb je dat waarschijnlijk. Ze was al ruim over de veertig toen ik ter wereld kwam en Pa is nog ouder. Wel een heerlijk, verwende jeugd hóór. Maar nu kom ik in een gezin terecht, waar de moeder gescheiden is en nog maar 35 jaar oud. Om te zien een keurige vrouw, met alles wat een vrouw hoort te bezitten, zij ook bezit.

Toen ik haar dus zag, dacht ik dat ze een oudere zus was van Tina, m’n verkering. Maar toen ze me voorstelde als haar moeder, voelde ik m’n bobbel groeien, wat een (lekker) wijffie, dacht ik haast hard op. We gaan zitten op een drie persoons bank, Floortje, de moeder dus haalt koffie en nestelt zich naast me. Zit ik daar met m’n goeie gedrag tussen twee lekkere meiden. Dan geeft Floortje m’n kopje aan en steunend op mijn knie komt ze over me heen. Nou die bobbel kon ze niet gemist hebben. Het gesprek komt dan al gauw op sex, wat ik thuis nog nooit had mee gemaakt. Maar hier was dat schijnbaar de normaalste zaak van de wereld. Dan voel ik dat Tina een beetje geil begint te worden en ze geeft me spontaan een stevige zoen, vol op m’n lippen en Floortje ratelt gewoon door, maar legt wel een hand op m’n knie. Of ik in de zevende hemel terecht ben gekomen, zo voelde dat. En met Tina’s tongetje stevig in mijn mond, voel ik Floor’s hand naar de bobbel kruipen. Zacht trekt ze de rits open en haalt ze m’n harde Penis te voorschijn. Ik weet niet wat ik meemaak, maar de twee dames doen of dit normaal is. Nou normaal is het zeker niet maar GEIL, is het zeker wel, twee vrouwen die je verwennen en samen nog geen 50 jaar oud zijn. Floortje buigt zich en ik voel m’n eikel over haar lippen glijden, heel ver schuift m’n pik in haar keel. En dan heel langzaam in en uit haar mond, evenals als Tina’s tong in m’n mond, uit m’n mond en dan likt ze langs m’n lippen om weer mijn tong op te zoeken. Ik voel van onder het voorgeil in Floortje haar mondje lopen, slurpend geluiden maakt ze, als ze weer wat doorslikt. Dit hou ik niet lang vol zo denk ik hardop. “Geeft niks hoor Arno, ik vind het wel lekker als je me vol spuit in m’n mond.” En rustig pijpt ze verder. Dan kom ik pas tot m’n bewustzijn, dat de twee allebei over een vagina beschikken en snel zoek ik ze beide op. Van onder hoor ik, of je het nooit zou doen en Tina, doet haar benen extra uiteen. Door de pijpjes van hun slip, vinger ik ze allebei en automatisch vergelijk je de twee kutjes met elkaar. Hetzelfde clitje, beide uitpuilende lipjes en als ik zacht hun plasgaatjes beroer, laten beide dames en paar druppeltjes plas lopen en zelfs hun spotjes zin gelijkwaardig. Door ze beide te masseren komen ze ook nog gelijk klaar. Wat is dit super geil.

Dan glipt er een tong uit m’n mond en gelijk proef ik Floortjes smaak in m’n mond. Tina heeft m’n Pik dan al stevig tussen haar tandjes en knabbelt aan m’n eikel. ‘Je lijkt wel een eekhoorn, schatje’ Geil gelach uit twee monden. Dan gaat Floortje staan en doet m’n t-shirt uit. Tina ziet kans om pijpende weg me te ontdoen van m’n broeken en daar zit ik dan spiernaakt tussen twee hemelse lichamen. Men, moeder een dochter. En met hun tongen in elkaars mond, kleden ze elkaar ook nog uit. Echt teamwork en dat is zeker niet voor het eerst. Floor, komt dan gebukt voor me staan en vraagt me of ik haar billen wil likken en ze reikt me gelijk en vibrator aan. Met haar kontje tegen m’n mond lik ik haar sterretje, Tina staat erbij en houd haar moeders billen goed wijd open en smeert het geil uit haar kutje op Mama’s kontje. Dan breng ik de vibrator voor haar roosje en trillend op de laagste stand, glijd hij langzaam haar kontje in. Ondertussen masseert Tina haar clit. Floortje komt dan keer op keer. En dan als klap op de vuurpijl, bind m’n meissie een strapon voor, zo’n voorbindlul. Floortje verhuist dan naar de tafel, met de vibrator er strak in. Gebogen op de tafelrand neuk ik haar bipsje en achter mij voel ik dat Tina m’n kontgaatje onderhanden neemt en ik voel vloeistof m’n kont in lopen. Met twee vingers maakt de schat m’n gaatje soepel en gladjes en dan komt de strapon met licht drang met anus binnen. Tot diep in m’n endeldarm voel ik hoe ze me neukt van achter. Tussen haar gespreide benen door kneed Floortje zacht mijn ballen. Dit is zo iets aparts, een lul in je kont en twee handen om je ballen. De vibrator heeft dan al plaats gemaakt voor m’n snikkel en tot m’n kloten zit ik in haar anus. Dan voel ik mijn zaadbuis vollopen en met een luide kreet, spuit ik Floor’s kontje vol. De strapon doet goed z’n werk. Zo goed dat mijn PIK keihard blijft. De dames wisselen van plaats en op de tafel gelegen, brengt Floor m’n Pik in dochters vaginaatje. Duwend op mijn achterwerk, geeft ze het neukritme aan. Dan duurt het wel wat langer. Maar achter me staande heeft ze m’n tietjes in haar handen en deze worden net zo hard als m’n snikkel. Ik leun voorover en kus Tina op haar mondje. Tina en Ik we komen gelijk aan ons gerief. Onder applaus van haar moeder, glijd mijn PENIS, verslapt uit haar kutje.

Met een diepe zucht en een voldaan gevoel in alle drie onze lijven, zitten we naast elkaar op de bank, na te genieten. Dan schenkt Floortje een wijntje in. “En, Arno, hoe vond je zo’n TRIOOTJE, met moeder en dochter. En ik kan maar één woord uitbrengen “ZALIG” en dan kust ze me hartstochtelijk op mijn volle lippen. Gedrieën nemen we een uit gebreide douche en Tina springt achterop mijn fiets en we fietsen naar mijn huis. Waar we het nog eens dunnetjes overdoen.
Dit is een waar gebeurt verhaal, vraag het de meiden maar. ARNO, FLOOR en TINA

Goed verhaal?(43)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.