Hoe ik mijn nieuwe slaafje inwerk

7apr - door Random guy - 3 - Over Homo SM

Het is bijna zover. Het was een leuke avond met hem op stap in Amsterdam op de Reguliers. Ik heb gevonden waar ik naar op zoek was. Hij heeft een mooi lichaam en een knap kopje. Maar hij is vooral een onschuldige jongen, een paar jaren jonger en heel naïef. De perfecte prooi. We hadden in de club gesprekken over seks, dus ik kreeg al een beetje de kans om te peilen. Hij is een bottom en hield van dominante mannen. Hoe dominant hebben we het niet over gehad. Maar dat merkt hij vanzelf.

Het is een uurtje of vier en we lopen door de grachtengordel. Bijna zijn we bij hem thuis. Hij weet niet wat hem te wachten staat, denk ik als we aankomen. Hij doet de deur open en we lopen naar boven de nauwe en steile trap op, door de deur, de woonkamer in. ‘Wil je iets drinken?’ vraagt hij. Ik antwoord: ‘Geef me een glaasje water’. Hij loopt de keuken in en ik kijk rond in de woonkamer. Het is een klein twee kamer bovenhuisje aan de gracht met een strakke moderne inrichting. Ik doe mijn schoenen uit en leg mijn tas in de hoek van de kamer. De jongen komt terug uit de keuken met het glaasje water. Hij strekt zijn arm naar me uit met het glas. ‘Alsjeblieft’, zegt de jongen. Ik ga op de bank zitten, kijk hem aan en antwoord: ‘Zet maar neer’. Hij pauzeert even. Lichtelijk verbaast loopt hij vervolgens naar de eettafel om het glas neer te zetten. Hij keert zich weer naar me toe en kijkt me aan. Een paar seconden blijven we elkaar aankijken. De jongen vind de stilte duidelijk oncomfortabel.

‘Het was leuk vannacht vond je niet?’ zegt hij om de stilte te doorbreken. ‘Ja’ antwoord ik terwijl ik hem strak aankijk. ‘Breng me het glas water’, zeg ik. Ik zie dat hij even twijfelt. Toch pakt hij het glas en loopt naar me toe om het te geven. Ik pak het aan en drink het glas in een keer leeg. ‘Zo jij hebt dorst’ zegt de jongen. Ik kijk hem aan en in plaats van antwoorden leg ik rustig het glas op de grond neer. De jongen kruist zijn armen over elkaar. Hij is zenuwachtig.
Ik spreid langzaam mijn armen over de rand van de bank. ‘Ga zitten’ zeg ik. De jongen voelt dat er iets aan de hand is en gaat twijfelend naast me zitten. ‘Iets dichterbij’ zeg ik terwijl ik mijn arm om hem heen sla. De jongen zit nu helemaal tegen mij aan. Ik druk zijn bovenlichamen tegen de mijne en blijf hem strak aankijken. ‘Het was leuk vanavond he’ zeg ik. ‘Ja’ antwoord hij zachtjes terwijl ik een hand op zijn kin leg. Ik zie de verbazing in zijn ogen langzaam veranderen in lichte angst. ‘Waarom ben ik hier denk je?’ Vraag ik hem.

Hij stamelt zachtjes iets onverstaanbaars en ik vraag het nog een keer. ‘Waarom ben ik hier?’ De jongen is nu heel nerveus en antwoord zachtjes. ‘Nou, we waren in stad en je stapte op me af. We hadden een leuke avond en je zoende mij. Daarna…’ ‘Daarna wat?’ onderbreek ik. De jongen is even stil en kijkt me aan met grote verbaasde ogen. Hij vervolgt: ‘Daarna nodigde ik je uit om hier… ” ‘Nee , daar heb jij het verkeerd jongeman.” onderbreek ik. ‘Ik ben hier niet omdat je mij uitnodigt, ik ben hier om te krijgen wat van mij is’. Ik versterk de greep op zijn kin en met de andere hand strijk ik over zijn nek richting zijn kruin. ‘Begrijp je wat ik zeg?’ Hij kijkt me verdwaasd aan. Het blijft even stil. Mijn handen hebben zijn hoofd nu stevig vast en ik kijk hem diep in de ogen aan. Nu de situatie is omgeslagen zie ik dat hij er moeite mee heeft. Zijn ogen slaan hevige angst uit, zoals het hoort.

Ik laat mijn hand van zijn kin afglijden en pak zijn keel beet. Met de andere hand trek ik hard aan zijn haren. Zijn hoofd slaat naar achteren de bank in en zijn nek ontbloot zich voor me. ‘Wat is hier van mij?’ vraag ik de jongen nogmaals. Geen antwoord. Ik voer de druk op door steeds harder in zijn nek te knijpen. De jongen begint te hyperventileren. Luidt hijgend probeert hij lucht binnen te krijgen terwijl hij geen kant op kan. Ik houdt de greep vast totdat hij ietsje rustiger wordt. ‘Wat is hier van mij?’ vraag ik. Weer krijg ik geen antwoord. Ik laat mijn hand van zijn keel los en zak langzaam naar zijn kruis. De jongen ademt stevig door en terwijl ik mijn hand op zijn kruis leg. Ik voel het hard worden door zijn broek heen, precies zoals ik verwachtte. ‘Dit is van mij’ zeg ik hard knijpend. De jongen slaat een kreet van pijn uit.

Ik laat hem los en blijf rustig zitten. Hij buigt zijn hoofd terug en krult naast me op de bank. Ik geef hem even de tijd om tot rust te komen en leg na een minuut mijn hand op zijn hoofd. Zijn lichaam schokt van de schrik. Ik aai hem een aantal keren en zeg: ‘ Als ik mijn hand van je hoofd af haal dan breng je mijn tas naar me toe’. Een paar minuten lang aai ik hem over het hoofd. De jongen blijft in foetus houding liggen en wordt steeds rustiger. Ik haal mijn hand van zijn hoofd en hij reageert meteen. Hij loopt naar de hoek van de kamer waar mijn tas ligt. Bukt en raapt de tas op en brengt hem naar me toe. Met zijn hoofd naar de grond gericht reikt hij de tas naar me uit. ‘Leg maar voor me neer.’ zeg ik. Hij bukt voorover en legt de tas neer. ‘Op je knieën’. Hij gehoorzaamt en knielt voor me neer. Zijn ogen nog steeds naar de grond gericht. De jongen is duidelijk bang, maar luistert goed.

‘Ik zal je uitleggen wat hier aan de hand is. Vanavond ben je van mij. Het is belangrijk dat je goed naar mij luistert, want alles wat ik je opdraag zul je doen. Als je niet goed luistert zul je het voelen, als je tegenstribbelt zet ik je op je plek. Jouw plek is nu als mijn slaafje. Hoor je me?’ De jongen knikt. ‘Kijk me aan’. De jongen houdt zijn ogen strak nar de grond gericht. Hij durft niet te kijken. ‘Wat zei ik slaafje? Moet ik mezelf herhalen?’ De jongen kijkt nog steeds niet op. Ik kom van de bank af en sta voor hem. Hij heeft zijn hoofd naar beneden gericht. Ik pak zijn kin met een hand en forceer zijn blik naar mij toe. We maken oogcontact. Ik zie de angst uit zijn ogen en geef hem harde een klap met de vlakke hand. Het geluid van de klap vult de stille ruimte, het slaafje kreunt van de pijn en rolt op de grond. ‘Kijk me aan slaafje’. De jongen richt zijn blik naar me toe en kijkt naar boven. ‘Goed zo, je leert het wel. Kniel maar weer voor de tas neer.’ De jongen gehoorzaamt.

Ik ga weer zitten en vervolg mijn verhaal:’Als je een goed slaafje bent zal ik je ervoor belonen. Ik weet dat je een onderdanig bottompje bent en gedomineerd wilt worden, vandaar dat jij nu voor me knielt en naar mij gaat luisteren. Als ik je beloon is dat met mijn pik. Vanavond ga ik kijken of je die waard bent. Doe nu de tas maar open.’ De jongen aarzelt en zijn handen trillen. Hij reikt langzaam naar de rits van de tas en stopt. Hij stamelt: ‘Maar ik ben geen slaafje, ik wil niet … ‘ Wat zeg je!? Onderbreek ik schreeuwend. Ik sta op van de bank en kijk naar beneden. Zijn gezicht is naar beneden gericht. Ik kijk naar zijn trillende handen. Eentje houdt de rits krampachtig vast alsof er toch iets in hem is dat de tas open wilt doen. Ik pak zijn haar stevig beet met mijn hand. Dit gedrag moet afgestraft worden. ‘Wil je dat herhalen slaafje?’ Zeg ik terwijl ik aan zijn haar zijn hoofd naar de grond trek. Hij ligt nu op de grond en ik buk over hem heen. Met een gestrekte arm houdt ik zijn hoofd tegen te grond. ‘Ik wist niet dat…’ stamelt de jongen. Voordat hij zijn zin af kan maken sla ik hem nog een keer hard in zijn gezicht. De jongen kreunt en keert zijn gezicht van me weg. Ik laat zijn haar los en kijk naar beneden. Hij krult zijn benen omhoog en gaat in de foetus houding liggen. Ik leg mijn voet op zijn wang en druk zijn gezicht in de grond. ‘Wat ben jij?’ vraag ik hem rustig. Ik krijg geen antwoord en zet meer gewicht op mijn voet. Hij pakt mijn voet beet met beide handen en probeert deze weg te halen. Maar het lukt hem niet en hij geeft het op. ‘Ik vraag het nog een laatste keer aan je, slaafje. Wat ben jij?’. Ik hoor iets onverstaanbaars. De jongen mompelt stilletjes. Ik draai mijn voet heen een weer over zijn wang. ‘Jouw slaafje!’ hoor ik onder mijn voet vandaan komen. ‘Goed zo’ antwoord ik en haal mijn voet van zijn gezicht.

Ik ga weer op de bank zitten en geef hem tijd om bij te komen. ‘Open de tas’ zeg ik. Langzaam knielt hij overeind. We zitten weer in dezelfde houding als eerst: hij knielend voor de bank op de grond en ik zittend op de bank voor hem, benen gespreid, armen wijd over de leuning met de tas tussen ons in. De jongen opent nu de tas met trillende handen. De rits is helemaal open. ‘Haal alles er maar uit.’ zeg ik. Een voor een haalt hij de voorwerpen uit de tas en plaatst hij ze naast zich neer: vijf zwarte leren banden, twee voor de polsen, twee voor de enkels en één voor de nek, een aantal riemen om aan de banden vast te maken, een blinddoek en als het stalen kuisheidsslot.

Nu alle spullen uitgestald zijn, lijkt de jongen rustiger geworden. Zijn handen trillen niet meer zo hevig. Langzaam richt hij zijn blik omhoog en ontmoet de mijne voor een oogwenk. Dan kijkt hij weer naar beneden. ‘Zie je die band?’ vraag ik wijzend naar de halsband. ‘Breng hem naar mij’. De jongen pakt de band en schuifelt naar voren, voorbij de tas, richting de bank. Ik kijk naar zijn lichaam en bewegingen en denk bij mezelf: als hij de test nu doorstaat heb ik er een heel erg lekker slaafje bij. De jongen heeft donkerbruin haar, is licht getint en heeft een mooi slank gespierd lichaam. Mijn pik wordt hard van de gedachte dat ik hem zo ga penetreren.

De jongen geeft me de halsband en knielt voor me neer. Ik ga rechtop zitten en aai hem over zijn hoofd. ‘Goed zo slaafje. Nu mag je me aankijken’. zeg ik. De jongen kijkt langzaam omhoog en ik vervolg: ‘Je angst is bijna verdwenen zie ik. Dat is een goed teken. Nu gaan we kijken of je mij waardig bent.’ Ik doe de band strak om zijn nek en ga weer rustig achterover zitten. ‘Kom naar voren als een goed slaafje’ zeg ik. De jongen schuifelt dichterbij en ik pak hem bij zijn hoofd beet. Langzaam druk ik zijn hoofd tegen mijn kruis. Door mijn broek voelt hij mijn harde lul. Hij kijkt me aan met een onderdanige blik in zijn ogen, net als een puppy die zijn baasje om iets smeekt. ‘Open mijn broek en pak mijn pik vast, je hebt het verdient.’ zeg ik tegen hem. Terwijl ik zijn hoofd nog vasthoud opent hij mijn rits en pakt hij mijn grote harde lul beet. ‘Je mag er aan likken’ zeg ik, zijn hoofd loslatend. Ik zie de aarzeling in zijn ogen, nu hij geconfronteerd wordt met mijn grote lul. Maar het duurt niet lang voordat hij begint met likken. Deze jongen wil het echt. Eerst langzaam aan mijn ballen, dan naar boven over mijn schacht. ‘Doe hem helemaal in je mond’ zeg ik en de jongen gehoorzaamt. Het sletje is mij aan het pijpen en kan het goed. Hij heeft het vaker gedaan, de bottomslet die het is. Precies het slaafje dat ik er bij zoek, denk ik bij mezelf. Zo maar even zien of het echt in hem zit. Ik laat mijn slaafje een paar minuten zichzelf inwerken door me te pijpen. Zijn hoofd beweegt in regelmatige beweging van achter naar voren. Ik voel zijn tong en gehemelte over mijn eikel gaan. Ik wacht het juiste moment af. Als zijn hoofd het verste naar voren is en mijn pik het diepste in zijn mond pak ik vliegensvlug zijn hoofd met beide handen beet, ga rechtop zitten en druk met al mijn kracht zijn hoofd over mijn penis. Hij kokhalst en probeert weg te komen. Ik houd hem stevig vast en druk mijn bekken naar voren. Ik voel mijn eikel voorbij zijn gehemelte diep in zijn keel glijden en houdt stevig vast. De jongen worstelt hevig, ik weet dat hij nu niet kan ademen. Ik wacht een tiental seconden en trek mijn pik terug om hem te laten ademen. Daarna duw ik zijn hoofd weer over mijn schacht en stoot ik met mijn bekken om zijn keel verder uit te diepen. De jongen worstelt eerst hevig, maar na een paar minuten kokhalst hij alleen nog maar zonder tegenstribbeling. Om dit sletje goed te testen ga ik even door. ‘Nu kijken hoe lekker jij dit vindt’ zeg ik zijn hoofd van mijn pik afduwend. Een stroom slijm vliegt uit zijn keel de kamer in terwijl hij met een smak de grond raakt. Ik sta op en pak hem bij zijn kruis. Hij is nog steeds keihard. ‘Ik wist het wel’ fluister ik in zijn oor terwijl ik zijn stijve pik voel. ‘Ik neuk je in de keel en je blijft hard. Net als bij een echt slaafje zit het in je. Diep van binnen wil je dat ik je misbruik. Nu komt je diepste wens uit.’ De jongen hapt om lucht en zijn lichaam trilt, maar zijn pik blijft onmiskenbaar hard. Ik heb een echte gevonden, denk ik bij mezelf. Deze kan ik hard aanpakken. ‘Je bent door de eerste test gekomen.’ zeg ik terwijl ik richting de bank loop. Ik ga zitten en kijk nog eens goed naar mijn nieuwe eigendom. De jongen kruipt luid hijgend met beide handen en knieën over de grond richting de hoek van de kamer. Hij veegt mijn zin hand het slijm van zijn kin en vermijd mijn blik. Ik laat hem even bijkomen.

Een minuut is gepasseerd en de jongen zit met zijn hoofd tussen zijn knieën en kijkt naar de grond. ‘Hier komen!’ commandeer ik hem. De jongen komt langzaam in beweging en kruipt mijn kant op. Vlak voor me stopt hij en kijkt me aan. ‘Je hebt het verdient om mijn slaafje te zijn. Vanaf nu ben je van mij, dat geldt binnen en buiten dit huis. Overal waar je bent gehoorzaam je mijn wil. Heb je dat begrepen?’ De jongen knikt terwijl ik hem dwingend aankijk. ‘Er is in deze verhouding maar één man en één pik. En dat is de mijne. Begrijp je dat?’ Ik pak zijn haar beet en draai zijn blik richting het kuisheidsslot. ‘Jouw pik gaat op slot. Jij komt nooit meer klaar. Jij wordt nooit meer stijf. Je zal alleen nog maar mijn pik voelen, in je keel en in je kont. Die zijn nu allebei van mij. Begrijp je dat?’ ‘Ik begrijp het’ antwoord hij. Ik wijs naar het stalen tuig en vervolg: ‘ Dus doe hem om en geef me de sleutel.’ Hij antwoord: ‘Ja meester’. Ik laat zijn haar los en geef hem een tik op zijn achterhoofd. ‘Goed zo slaafje! Als je klaar bent kom je naakt naar de slaapkamer met alle spullen uit de tas bij je. We gaan zo kijken waar je van gemaakt bent’.

Ik loop de slaapkamer in en geef de jongen de tijd om het kuisheidsslot om te doen. Ik doe het licht aan en kijk rond. De kamer oogt klein: de gordijnen zijn dicht en er is niet veel ruimte buiten het tweepersoonsbed. Ik zie foto’s aan de muur van hem en zijn vrienden, een klein wasbakje en het bed met stalen frame. Tegenover het voeteneind hangt een spiegel aan de muur. Ik ga op het bed zitten en kijk door de deur de woonkamer in. De jongen heeft de broek op zijn knieën en is met de rug naar me toe gekeerd. Hij is bezig het slot om te doen. Ik bedenk me hoe ik zijn grenzen ga bepalen en verschuiven richting de mijne. Het gaat me niet veel moeite kosten om dit slaafje te buigen naar mijn wil, denk ik bij mezelf. Het lijkt er op dat het de jongen gelukt is om het kuissheidsslot om te doen. Nu trekt hij zijn kleren uit en knielt voor de spullen neer. Dit slaafje ga ik extra hard aanpakken, denk ik bij mijzelf. Hij was sneller hard dan de meesten en lijkt weinig te aarzelen. Alleen in het begin aarzelde hij even. Maar na mijn dominantie gevoeld te hebben steeds minder. Dat betekent dat ik het snel op kan voeren. De jongen heeft nu alle spullen in zijn armen en is opgestaan. Hij keert zich langzaam naar me toe en loopt naar de grond kijkend richting mij. ‘Kom maar voor me staan’ zeg ik. Ik pak de spullen uit zijn hand en leg ze op het bed. ‘Even kijken of het goed zit.’ Het stalen tuigje past goed om zijn pik. ‘Zo die wordt niet meer stijf. Waar is de sleutel?’ vraag ik hem terwijl ik mijn hand uitstrek. Aarzelend legt de jongen de sleutel in mijn hand. ‘Omdat je een goed slaafje bent en ik nu volledige controle heb mag je één vraag aan me stellen. Dat heb je verdient.’ zeg ik.

Een minuut passeert terwijl ik mijn prachtige naakte aanwinst bekijk. Het slaafje denkt even na over zijn woorden en begint: ‘Ik weet niet of ik dit wil. Ik bedoel, het gaat allemaal zo snel. Ik weet dat ik erover fantaseer maar… ‘ Hij pauzeert en legt zijn hand op het kuisheidsslot ‘Ik heb een leven, vrienden en werk. Ik weet niet of ik het kan.’ De jongen kijkt op en vraagt: Wat als ik hier uit wil kan dat dan? ‘ Ik kijk hem aan en leg mijn handen op zijn schouders. ‘Ik zie dat je er moeite mee hebt’ antwoord ik. ‘Als je het diep van binnen wilt dan zal er een moment komen dat je er achter komt of je het echt wilt. Ik ga dat vanavond voor je testen. Je begrijpt dat ik zelf ook niets aan een slaafje heb dat niet echt is. Als ik dat zou merken dank ik je liever af. Maar ik geloof in je, dus weet je wat we gaan doen? Jij gaat op bed liggen en luisteren naar wat ik zeg.’ Ik heb zijn schouders stevig beet, en de jongen kijkt naar de grond. ‘Kijk me aan’ zeg ik tegen hem. De jongen kijkt op en ik vervolg: Ik zal je grenzen oprekken naar jouw diepste fantasie en aan het einde van de nacht geef ik je een keuze. Als je dan besluit te luisteren naar wat ik van je vraag zal ik je nooit meer vrij laten. Zul je altijd van mij blijven en doe ik met je wat ik wil. Als je dan niet doet wat ik van je vraag geef ik je de sleutel en ben je vrij. Begrepen?’ ‘Wat ga je dan van me vragen?’ antwoord de jongen. ‘Je mocht één vraag aan me stellen slaafje, weet je dat nog? Je moet wel goed luisteren naar je baas, anders wordt hij boos en straft hij je. Dat wil je niet toch? ‘ zeg ik streng. Ik geef hem een kleine tik op de wang, pak zijn haar beet en zeg: ‘Over een paar uur merk je het vanzelf. En nu knielen op je bed!’ commandeer ik.

De jongen kruipt langs me heen het bed in. Mijn rug is nu naar hem gekeerd en ik sta op. ‘Als ik me omdraai wil ik dat je de polsbanden en enkelbanden om hebt’ zeg ik. Ik trek mijn kleren uit en leg ze een voor een op de grond. Ik ga weer zitten en pak mijn grote en harde pik beet. ‘We gaan hem even laten voelen wat het betekent om mijn slaaf te zijn’ zeg ik zachtjes tegen mezelf . Dan draai ik me om. ‘Goed zo slaafje, je bent er klaar voor zie ik’ zeg ik terwijl ik het bed in klim. Ik kniel achter hem neer en leg mijn pik op zijn kont. Ik kijk naar zijn rug en leg mijn hand er op. Ik zie geen jongen meer voor me. Dit slaafje is slechts een object voor mij om te penetreren. Het heeft een halsband om vast te pakken en het is op slot gezet. Ik kijk naar de kont en knijp er in, het slaafje reageert met een kleine beweging en een kreuntje. Ik voel niets voor dit object, alleen de wil om het te neuken en het te breken. Mijn pik schreeuwt er om het kontje, mijn kontje, te penetreren. Ik merk dat de adrenaline door mijn lijf stroomt en mijn krachten versterkt. Ik spuug op zijn kontgat ‘We gaan eens kijken wat er van je overblijft’ zeg ik terwijl ik mijn eikel tegen zijn kringspier druk. Het slaafje begint sneller te ademen in anticipatie van mijn pik. Ik duw hem langzaam in, totdat ik niet verder kan. Het slaafje kreunt, het is geen kleine pik die zich nu diep in hem bevind. Ik pak zijn nek beet bij de hals band en trek het naar me toe. ‘Neuk jezelf’ zeg ik. Het kontje beweegt zich naar voren en weer naar achteren. Ik zie hoe de anus om mijn pik heen glijd en voel hem diep van binnen met mijn eikel. Ik spuug een paar keer op mijn pik als deze ontbloot is. ‘Je glijdt goed over mijn pik heen slaafje. En nu sneller!’commandeer ik terwijl ik hard aan zijn halsband trek. Het kontje gaat nu snel heen en weer. Ik begin te stoten op het ritme. Bij elke stoot komt er een lichte kreun uit het slaafje. Ik laat hem een paar minuten werken en laat vervolgens de halsband los. Het slaafje valt voorover en stopt met bewegen. Ik sla hem hard op de bil. Hij schreeuwt het uit. ‘Heb ik gezegd dat je mag stoppen?’ vraag ik het slaafje. Het slaafje luistert goed en vervolgt zijn bewegingen. Vijftien minuten laat ik hem zichzelf goed en strak over mijn pik heen schuiven. Het slaafje is nu helemaal bezweet en zijn kracht wordt merkbaar minder. Dat is goed, want hij moet moe worden.

Ik laat hem nog even doorgaan en zeg: ‘Ik zie dat het je niet meer lukt slaafje. Vijftien minuten, niet slecht voor en beginner.’ Ik kijk naar zijn kont en geef hem een paar tikken op de bil. Langzaam laat ik mijn pik uit hem komen. Zijn billen zijn nu rood van mijn slagen. ‘Je kontje is lekker opgerekt, dat heb je goed gedaan’ zeg ik naar het gapende gat kijkend. Ik pak zijn hoofd beet bij het haar en druk het naar beneden. ‘Nu stil blijven liggen’ zeg ik en ik spreid zijn benen verder uit elkaar. Ik pak de riemen aan de rand van het bed, maak zijn polsen aan zijn enkels vast en zeg: ‘Zo kan hij er lekker diep bij jou in en kun je geen kant meer op.’ De jongen is nog aan het bijkomen van zijn zware inspanning van net, maar ik gun hem geen tijd om weer op kracht te komen en pak zijn heupen beet. Ik vul het gapende gat met de top van mijn pik. Dan stoot ik hard naar voren. Het slaafje kreunt hard bij elke stoot. Hij voelt hoe het is om mijn pik te bevredigen. Ik weet dat ik hem pijn doe, maar dat maakt niets uit. Het slaafje kreunt en hijgt terwijl ik hem neuk van achteren. Ik sla hard op zijn billen, knijp in zijn nek. Ruk een paar keer stevig aan zijn halsband en ram zijn hoofd dan weer in het kussen. Ik trek aan zijn haren en geef hem een paar stevige tikken in het gezicht. Zo werk ik hem een uur in met mijn pik totdat ik het slaafje kapot genoeg is. Dan pak ik zijn billen voor de laatste keer stevig beet en ram ik met al mijn kracht naar voren. Hij slaat de hardste kreet uit tot nu toe. Het kontje is nu grondig geruïneerd en ik duw hem met al mijn kracht van mijn pik af. De jongen vliegt naar voren en stoot zijn hoofd tegen de stalen spijlers van het bed. Ik pak hem beet en trek hem naar me toe, dan druk hem het bed in zodat hij plat op zijn buik ligt. Hij stribbelt niet tegen als ik zijn handen en voeten vastbind aan de pijlers. Hij ligt nu gespreid als een kruis in bed. Ik ga op hem liggen en laat mijn pik moeiteloos in zijn open gat glijden. Ik pak hem bij de keel en fluister: ‘Jij kan de hele week niet meer lopen, waardeloos hoertje dat je bent. Ik zorg ervoor dat je aan de eind van de avond mijn eigendom wilt zijn. Maar eerst ga ik mijn pik nog even met je kont bevredigen. Het glijd zo lekker nu je helemaal open bent’. De jongen wendt zijn gezicht van me af. Ik druk mezelf omhoog. Met beide handen trek ik zijn billen uit elkaar en zie ik mijn pik er in en uit glijden. Ik doe het rustig aan. Ik heb geen haast. Af en toe spuug ik om het wat gladder te maken. Mijn pik staat nu op springen en komt bijna klaar. Na elke stoot komt mijn pik net niet uit zijn kont. Als ik de rand van mijn eikel zie stoot ik diep weer terug. Kleine kreuntjes komen uit het slaafje. Ik stoot langzaam en diep. Ik ga lang door met de lange gladde stoten in zijn kont. Een uur blijf ik gecontroleerd tegen het klaarkomen aan. Mijn lul is hard en groot en het kontje steeds wijder. Ik voel de energie in mijn pik. Hij wil klaarkomen en dit kontje vullen met zaad. Maar er is nog veel te doen. Ik stop met stoten en trek langzaam mijn lul uit zijn kont. Mijn eikel laat een groot gat achter en de kringspier maakt lichte stuiptrekkingen. Ik maak de riemen los.

”Dat was deel één’ zeg ik. Ik voel zijn lichaam trillen terwijl ik met een hand aan zijn haar begin te trekken. Met de andere knijp ik zijn keel dicht, totdat hij niet meer ademt. Ik houdt mijn mond vlakbij zijn oor en fluister: ‘Dit is hoe het voelt als je kont van mij is. Bereid je maar voor op wat ik straks met je keel doe.’ Het slaafje probeert zich uit mijn greep te worstelen, maar het lukt hem niet. Dan laat ik zijn keel los. Hij snakt naar adem en grijpt mijn polsen beet. ‘Wat ga je doen? Je kan niets. Hoe minder je tegenstribbelt, hoe makkelijker het voor je zal zijn.’ zeg ik en maak me los. Ik richt mezelf op en sla het slaafje op zijn kont. De jongen slaat een zwakke kreet uit. Hij is te moe om hard te kunnen kreunen. ‘Als je weer tegenstribbelt zul je het harder voelen’ zeg ik. ‘Omdat je goed bent geweest was ik mijn pik wel van je viezigheid, dat heeft je keel wel verdient.’ zeg ik en klim uit het bed.

Ik loop de kamer uit naar de keuken om mijn pik te wassen. ‘Als ik klaar ben wil ik dat je in de woonkamer bent met alle spullen!’ roep ik en ik pak de handzeep. Mijn pik wassen duurt niet lang, want het slaafje was schoon. Ik hoor geschuifel en kijk de woonkamer in. Ik zie dat hij op de bank gaat liggen en zijn benen omhoog krult. Het stalen slot is duidelijk zichtbaar. Hij houdt zijn knieën stevig vast. We kijken elkaar aan. ‘Ik ben klaar’ zeg ik terwijl ik de woonkamer in loop. Ik stop vlak bij de bank en kijk naar beneden. ‘Kijk me aan. Goed zo, je luistert goed. Hier kniel je zo voor me neer.’ zeg ik en wijs naar het tapijt in het midden van de kamer. ‘Daar leg je je armen op je rug.’ Het slaafje gehoorzaamt en knielt in het midden van de kamer. Met een riem en blinddoek in de hand loop ik richting het tapijt en ga achter mijn slaafje staan. Ik bind zijn polsen aan elkaar en knoop de blinddoek stevig om zijn hoofd. Er blijft een staart over aan achterkant, ruim genoeg om hem daar aan vast te kunnen houden. Ik sta weer op en de jongen begint zwaarder te ademen. Hij kan mijn voetstappen op het tapijt niet horen en kan niets meer anticiperen. Terwijl ik wacht ademt de jongen steeds sneller. Na twee minuten ga ik vlak voor hem staan. ‘Kijk omhoog en blijf je mond openhouden’. Het slaafje gehoorzaamt. De jongen moet eerst vernederd worden voor de aanstaande neukbeurt. Hij moet voelen dat hij waardeloos is voordat ik zijn keel helemaal uit elkaar scheur.

Ik hang boven zijn hoofd en laat stilletjes spuug van mijn lip naar beneden zakken. Het valt in zijn mond. ‘Je luistert goed’ zeg ik terwijl ik om hem heen loop.’Je mag alleen je mond dicht doen om te slikken’ zeg ik en hoor het slaafje slikken. Ik loop naar hem toe en laat mijn pik over zijn gezicht glijden. Mijn schacht glijdt langs zijn lippen. ‘Je mag nu aan mijn pik likken’ zeg ik terwijl ik mijn eikel in zijn mond leg. De jongen likt gewillig aan mijn pik en begint te kreunen. ‘Nu wil je het nog, maar straks kreun je wel anders’ zeg ik en druk met beide handen op zijn voorhoofd om zijn keel bloot te stellen. Dan duw ik mijn lul verticaal diep zijn mond in. De jongen kokhalst luidt. Ik zet door en voel mijn eikel voorbij zijn tong glijden, de keel in. Hij kokhalst nog een paar keer en ik voel het slijm omhoog komen. Maar ik laat niet los en mijn lul blijft zijn keel afsluiten. Het slaafje kan nu niet ademen. Ik houdt de houding stevig vast terwijl hij probeert om uit mijn greep te komen. Zijn handen zijn op zijn rug gebonden en mijn greep is muurvast. Ik druk met mijn lichaamsgewicht mijn pik zin zijn keel. Hij kan geen kant op. Na een halve minuut trek ik me terug en duw hem van mijn pik. De jongen kucht al het slijm over hemzelf en de grond. Dan snakt hij hevig om lucht. ‘Je hebt nog niet gekostst’ zeg ik. Maar dat komt straks wel denk ik bij mezelf.

Ik loop stilletje rondjes om hem heen en zeg: ‘Goed zo, je hebt je mondje nog open. Je wilt meer hè?’. Ik geef hem nog een paar zachte tikken op de wang en spuug een paar keer in mond. Elk contact dat ik maak komt als een verrassing voor het slaafje. Hij kan niet horen van welke kant ik kom en ziet niets. Ik ga recht voor hem staan en leg mijn lul vlak voor zijn mond. Hij kijkt nog steeds omhoog met zijn mond open. Hij weet niet waar ik ben. Het slijm druipt van zijn hevig ademende borstkas af. Ik kijk zijn keel in en voel dat mijn pik zijn gladde strot wilt penetreren. Plotseling pak ik zijn hoofd stevig beet en stoot ik mijn lul diep in zijn keel. Dan duw ik hem meteen van mijn lul af. De jongen kokhalst hevig van de onverwachte snelle keelstoot.

Dit ritueel gaat een kwartier door. Ik wissel tikken op het gezicht af met het penetreren van zijn keel. Soms zachtjes en langzaam, soms hard en snel. Ik houd rekening met dat hij soms niet kan ademen en sluit zijn strot nooit langer dan dertig seconden af. Dan spuug ik hem weer in de mond. Het slaafje blijft met mond open omhoog kijken, zoals het hoort. Na een kwartier heb ik het slaafje genoeg vernederd. Ik loop naar hem toe, pak zijn kin beet en druk zijn mond dicht. Dan geef ik hem een zachte tik op de wang en zeg. ‘Je bent een goed slaafje, je stribbelt niet tegen en je houdt je mond open. Nu ga ik daar goed gebruik van maken’. Ik pak zijn hoofd beet en duw deze naar benden. Ik kniel voor hem neer zodat mijn eikel vlak voor zijn mond hangt en laat zijn hoofd los. Ik kijk omlaag en zie het slijm van mijn eikel afdruipen. Het slaafje blijft stil zitten. ‘Doe je mond open en lik wat er voor je ligt.’ De jongen gehoorzaamt en steekt zijn nek uit. Hij voelt mijn pik tegen zijn lippen en begint mijn eikel te likken. Langzaam duw ik mijn pik meer naar voren en het likken slaat om in pijpen. Het slaafje doet zijn best. ‘Goed zo sletje’ zeg ik en pak zijn haar vast. Hij begint te kreunen en maakt wilde bewegingen om me te pijpen. Het slijm druipt van zijn gezicht en op het tapijt terwijl zijn lippen snel heen en weer over mijn schacht glijden. Wat een gewillig slaafje is dit! Ik laat hem zijn werk doen en voel mijn pik harder worden. ‘Ik wil dat je met je kin mijn ballen raakt’ zeg ik. De jongen stopt met bewegen. Ik hoor hem diep door zijn neus ademen voordat hij langzaam zijn mond naar voren duwt. Hij duwt door zijn kokhalzen heen en raakt met zijn kin mijn ballen. ‘Nu is je keel er klaar voor’ zeg ik en ik stoot uit alle macht naar voren. De jongen trekt terug en geeft over in zijn mond. Hij slikt het snel door en hapt naar lucht. ‘Dit gaat niet werken’ zeg ik. Ik pak hem bij de staart van de blinddoek en trek hem omhoog. ‘We gaan de badkamer in’ zeg ik en trek hem mee. Ik doe het licht aan en leg hem onder douche. ‘Kniel voor je meester en maak je keel recht.’ zeg ik. Hij gehoorzaamt. Nu komt het zwaarste werk. Ik maak de blinddoek los en richt zijn blik omhoog. De jongen opent langzaam zijn ogen. We maken oogcontact, maar hij kijkt snel weg. Ik leg mijn eikel op zijn lippen. ‘Ik ga je mondje net als je kont behandelen. Voor mijn pik zijn ze hetzelfde. Begrijp je dat?’ De jongen schudt zijn hoofd. ‘Je weet dat je niet tegen mag stribbelen hè. Zeker nu jouw test komt. Ik zal je keel uitdiepen met mijn harde lul.’ Ik leg mijn eikel in zijn mond. ‘Kijk me aan als mijn lul in je mond zit!’zeg ik. Hij kijkt wanhopig omhoog. Ik pak zijn haar met een hand stevig beet en zeg: ‘Voel je je kont nog? Ik ga je nu met hetzelfde geweld van voren neuken. Het maakt me niet uit of je morgen nog kan eten, of je nog kan praten straks of dat je over mijn lul overgeeft. Ik zal mijn best doen je niet te laten stikken als ik je keel kapot maak.’ De jongen zwaait nu hevig met het hoofd heen en weer en schreeuwt iets onverstaanbaars. Ik sla hem hard in het gezicht met de vlakke hand. ‘Praten met je mond vol heeft geen zin. Als je tegenstribbelt maak je het jezelf alleen maar moeilijker. Ik ben een man van mijn woord. Aan het begin heb ik gezegd dat je een keuze zou krijgen. Als je keel goed genoeg voelt, zal ik mijn zaad in je mond lozen. Dan geef ik je die keuze. Of je spuug het uit en ik maak je los, dan ben je vrij om te gaan. Als je mijn zaad slikt, dan houd ik je voor mezelf en krijg je de sleutel nooit meer terug. Begrijp je dat?’ Mijn lul zit in zijn mond en ik kijk mijn slaafje in de ogen. Het stuk vuil is nog steeds aan de polsen vastgebonden en kijkt nu wanhopige omhoog. Hij weet dat zijn keel van mij is en dat hij niet de macht heeft om tegen te stribbelen. Hij is bang voor wat gaat komen. Toch knikt hij lichtjes en mompelt iets onverstaanbaars. Dan sluit hij zijn ogen. ‘Goed zo.’ zeg ik terwijl ik me klaar maak.

Ik voel mijn harde pik kloppen en de adrenaline door mijn lijf gieren. Dit slaafje wil het echt voelen. Ik kijk naar het hoofdje en zie een waardeloos stuk lekker vlees. ‘Je bent er voor gemaakt’ zeg ik terwijl ik zijn hoofd vast houd. Ik begin te stoten en maak lange halen. Mijn pik komt geen enkele keer uit zijn mond en elke stoot eindigt diep in zijn keel. Ik zie mijn natte schacht langs zijn lippen glijden. In en uit. In en uit. De jongen worstelt eerst, maar de stoten worden harder en harder. Met elke kokhals komt er meer slijm uit zijn mond en neus. Ik voer de druk op en merk dat het slaafje af en toe overgeeft. Na de eerste tien minuten stevig doorneuken wordt het kokhalzen minder. Het tegenstribbelen ook. Ik ben zijn keel goed aan het uitdiepen en merk dat zijn krachten minder worden. Er is geen weerstand meer, alleen een open keel waar mijn pik steeds makkelijker doorheen glijdt. Af en toe sla ik hem in het gezicht. Hij kreunt niet meer. Nog eens tien minuten later kan het slaafje elke stoot die ik hem geef zonder kokhalzen accepteren. ‘Goed zo slaafje, je keel is nu lekker uitgediept’ zeg ik. Het slaafje reageert niet. Ik geef hem een tik en ik krijg geen reactie, zelfs geen kreun. Het slaafje is helemaal kapot en mijn pik glijdt nu soepel door zijn strot. Ik neuk het weerloze slaafje nog een kwartier, dan stop ik met stoten en trek mijn pik uit zijn mond. Het slaafje valt voorover. Er zit niet veel leven in het stuk vlees op de grond. Ik maak zijn polsen los en zeg: ‘Als je bijgekomen bent kruip je naar de bank.’ Dan loop ik de woonkamer in om te zitten. Ik kijk naar mijn grote stijve pik en wacht even. ‘Je hebt nu genoeg tijd gehad’ roep ik. En ja hoor, het slaafje komt in beweging. Langzaam kruipt hij mijn kant op en knielt voor me neer.
Hij kijkt futloos naar de grond. Aan zijn houding zie ik dat er bijna geen leven meer in zit. ‘Je hebt het goed gedaan slaafje. Nu mag je kiezen.’ zeg ik mijn pik vasthoudend. ‘Kom maar hier en open je mond’. Hij gehoorzaamt en ik leg mijn eikel op zijn tong. Mijn pik staat op springen en is klaar om zijn mond vol te spuiten. ‘Kijk me aan als ik in je kom’ zeg ik. Het slaafje kijkt omhoog. We kijken elkaar diep in de ogen aan terwijl ik rustig mijn lul in zijn mond houdt. ‘Nu mag je beslissen. Pijp me maar klaar.’ zeg ik. De jongen pakt mijn schacht vast en begint te zuigen. Hij heeft bijna geen kracht meer. Ik help hem een handje door zijn hoofd heen en weer te bewegen over mijn lul heen. Na uren neuken kom ik voor het eerst in een week klaar. Ik voel het zaad door mijn leider stromen en zijn mond vullen. Eerst de eerste stroom, dan nog een en nog een. We kijken elkaar aan terwijl ik hem tientallen seconden lang vol spuit. Hij heeft zijn lippen strak om mijn harde lul en een gigantische hoeveelheid zaad in zijn mond. Ik aai hem over het hoofd en vraag. ‘Wat wordt het slaafje?’ Hij kijkt me even aan en maakt een slikbewegingen. ‘Goed zo slaafje, je hebt het goed gedaan’ zeg ik terwijl het slaafje slikt. Het duurt even voordat het hem gelukt is, maar al snel trek mijn lul uit zijn mond. Al het zaad is weg, alleen een paar draden hangen nog tussen zijn lippen en mijn eikel. Ik aai hem nog een keer en geef hem een kusje op zijn voorhoofd. Dan voel ik aan het kuisheidsslot en zeg: ‘Nu ben je echt van mij’.

Goed verhaal?(23)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

3 gedachten over “Hoe ik mijn nieuwe slaafje inwerk”