Het vernederende interview

14mrt - door MMDD - 1 - Over Geen categorie

“Dus jij hebt een boek geschreven,” vraagt de interviewer op een toon alsof hij het maar amper kan geloven.
Je ziet hem denken, hoe kan een vrouw in een rolstoel nou een uitgeefwaardig boek hebben geschreven.
“Loopt het een klein beetje,” sneert hij sarcastisch.
Opeens voelt ze dat de sfeer volledig omdraait en grimmiger wordt.
Ik heb eigenlijk helemaal geen zin en tijd om naar je onzin te luisteren dus daar zal je voor moeten boeten. Bij die woorden grijpt hij de jonge vrouw uit het niets vol in haar kleine tietjes en begint haar steeds harder te knijpen. Ondertussen duwt hij zijn tong in haar mond en moet ze hem tongen. Na een kwartier trekt hij haar over de tafel en trekt haar broek van haar kont en begint haar te neuken in haar kont terwijl hij haar gruwelijk vernederend en pijnlijk zijn frustratie laat voelen.
Na de neukbeurt bindt hij haar vast en laat haar hulpeloos en volledig in haar blootje achter over de tafel.

Milika kijkt door de grote ramen van het gebouw in afwachting op de interviewer. Milika heeft een interview en foto over haar boek over haar leven.
Als hij eindelijk komt ziet Milika hem meteen verlekkerd naar haar tietjes kijken. Ze durft er niets over te zeggen uit angst dat het interview niet doorgaat.
Opeens gaat hij naast haar zitten en wrijft zachtjes over haar rug. Heel subtiel maakt hij haar beha los en dan slaat de stemming compleet om. “Wat een heerlijke tietjes heb je, lekker sletje. Ik heb zin om je een lekker geile behandeling te geven dus trek je shirt en bh onmiddellijk uit dan zal ik je tietjes wel eens flink pijnigen. Milika schrikt zich een ongeluk en dat maakt dat ze verstijfd en niet durft tegen te werken.
Opeens draait hij haar om en trekt haar broek van haar kont en duwt zonder genade steeds een extra vinger in haar kut en blijft onveranderd hard in haar tietjes knijpen. Om haar af te leiden en te zorgen dat ze hem niet verlinkt gaat hij haar tijdens de straf allerlei vragen over haar boek stellen. Als hij klaar is met zijn vragen en zijn frustratie op haar heeft gebotviert wordt ze zonder te verblikken en verblozen weer in haar rolstoel gezet en loopt zonder een woord de ruimte uit.

Een paar dagen later stuurt hij haar het uitgewerkte interview. Waar ze ondanks alles wat er gebeurt is volledig blij mee en trots op is

Goed verhaal?(15)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Het vernederende interview”