Geile opa Henk

11sep - door Fieke - 7 - Over Tieners (18+)

Hi hier een story over m’n opa en mij, Karin. Opa Henk is een gepensioneerde man van nu 70 jaar, maar hij is altijd bezig met sex, jong oud, het maakt opa Henk niks uit waar hij z’n snikkel inhangt. Opa is qua bloedband niks van me, iets waar ik later pas achter kwam, hij is namelijk met m’n echte oma getrouwd, toen deze weduwe werd, maar toen was ik nog niet geboren. Ook van m’n moeder kon hij niet afblijven.

Op mijn 18e moest oma plots naar het ziekenhuis, voor een vrouwenkwaaltje, niets ernstig, zei hij. Dan stelt moeder voor dat ik maar bij opa in moet trekken, die paar dagen dat oma er niet is. Opgewekt ga ik naar hem en toen begon het pas goed. Opa zei, dat oma had gevraagd, dat het beter was dat ik bij hem ging slapen. Het was een leuke man om te zien dus ’s avonds kruipen we samen onder de wol in één bed. En net toen ik in slaap viel, voelde ik iets hards in m’n rug prikken, ik voel en heb zó zijn pik in m’n handen. Een groot ding, waar vocht uit kwam. “Doe maar Karin, zacht eraan trekken”, Het was wel spannend ik met zijn pik in m’n hand die ik zacht aftrok. Hij ligt kreunend te genieten en hij komt klaar in m’n hand. “Zo, Karin en nu gaan we slapen”, Ik eruit om m’n handen te wassen en toen ik weer in bed stapte, lag de ouwe baas te snurken als een os. Maar ik zat met een nat kutje, snel mezelf klaar gevingerd en ik viel ook als een blok in slaap.

Het zal zo tegen de ochtend een uur of zes geweest zijn, hij moet plassen en stapt uit bed en ik hoor hem plassen in de WC. Dan merkt hij dat ik ook wakker geworden ben en begint nu aan m’n kutje te voelen, over m’n harde clit, glipt z’n hand m’n vagina in en vingert aan m’n g-spot, dit is zo een geil gevoel, dat ik klaarkom. “Kom maar meis, zal ik jou eens lekker verwennen” en hij draait me op m’n zij en ik voel zijn inmiddels keiharde snikkel voor m’n vagina en daar ik ook geil én nat ben, ontvang ik z’n harde snikkel in m’n neukgrotje. Hij begint me zacht te neuken en ik droom dat hij een jongen van m’n eigen leeftijd is en wordt nog natter én geiler, door m’n benen heen voel ik aan z’n harde zak en ik merk dat hij eraan komt. En dan spuit de oude baas mijn kutje vol, maar zijn pik blijft stijf en hard. Met twee handen om m’n tietjes, ligt hij zich verder op te geilen, dan flopt z’n penis uit m’n schede en voel ik dat hij nu voor m’n krappe kontje zit. “Wil je dit, Karin, in je kontje?”. Ik had dit nog nooit gedaan en zeg spontaan, “Doe maar”en zo glijd z’n natte pik in m’n natte kontgaatje. Wat eerst niet fijn is maar naarmate hij zacht door neukt, wordt het een prettig gevoel in m’n buik, vooral als ik diep in m’n darmen, z’n sperma voel lopen.

We liggen samen te genieten, het is inmiddels half acht, als beneden de bel gaat. “Wie kan dat zijn zo vroeg?” Hij strompelt naar beneden en ik hoor de stem van m’n moeder, die naar mij vraagt. “Karin slaapt nog, Loesje” en moeder stiert de trap op en ziet dan dat ik in zijn bed ligt, “Ben je nou helemaal?” tiert ze als hij ook boven komt. “Och, Loes, maak je niet zo druk, kom kleed je ook uit, doen we een triootje”. En moeder gaat helemaal door het lint en met haar handtasje, mept ze hem om de oren, “Wat dacht je wel ouwe viespeuk? M’n dochter neuken en dan vragen of ik meedoe? Dat je me vroeger wel eens neukte als moeder er niet was maar dit is anders”, en ze trekt me uit bed, sleurt me naar de badkamer. “Was je zelf en mee naar huis. Als je vader dit hoort, zijn de rapen gaar” en ik mocht er niet meer heen, alleen als oma er was. Wel jammer want ik vond en vind Opa Henk nog een toffe peer.
Fieke

Goed verhaal?(22)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

7 gedachten over “Geile opa Henk”

  1. Lekker geil zo’n opa vroeger had ik zo’n oom en die heette ook Henk en net als in het verhaal, gebeurde mij ook en ik genoot ervan, hij is nu stokoud maar als ik hem nu nog eens opzoek, pakt hij me weer bij van alles waar hij bij kan, ik ga expres zonder slipje naar hem zodat hij klaar kan vingeren en likken. Samen zijn we 150 jaar oud en genieten nog met volle teugen, dankzij jou verhaal Fieke.

  2. Ik ben een meisje van 23 jaar oud. Ik heb een vriend, maar hij kan me niet klaar likken. Is er een ervaren vent met een onvermoeibare tong die mijn grotje zou willen likken…