Eerste SOLO avond

9jul - door Eric N1900 - 2 - Over Tieners (18+)

Ben keurige Hollandse knul en mocht mits ik studie goed afronden voor het eerst alleen op vakantie dit was voor mij de perfecte motivatie om flink hard te studeren en zou het wel eens laten zien dat ik het wel kon leren en sporten tegelijk.

Had een meer dan mooie cijfers weten te halen voor mijn eerdere toetsen en stond er meer dan goed voor maar wist natuurlijk wel dat de EIND examens zwaarder werden mee telde was begin mei en had dit weekend een sportieve uitdaging met Tennis zou wel eens keer een Dubbel spelletje willen spelen.

Maar de week van eind examens stonden ook voor de deur had toch mijn zin door weten te zetten en deed toch het weekend mee met het toernooi bij ons op het Tennis park mede door dat ik mijn cijfer lijst had laten zien aan mijn ouders als overtuiging.

Goed Vrijdag avond was er de BBQ party en had mijn extra goed verzorgd omdat ik natuurlijk mij van mijn beste kant wilde laten zien keurig shirtje aan met nette broek en haar keurig met gel gedaan dacht je weet maar nooit voor leuke meiden er rond lopen.

was mooi op tijd op het park en had echt nog nooit zoveel lekkere meiden bij elkaar gezien perfecte mooie kleine billen deze BLONDE schoonheid kende ik van school, HEY wat leuk dat je er ook bent LUCK.

Was totaal door haar spontane actie maar kon mij geen betere welkom wensen drie kussen waarvan de laatste erg stout was volle vaart en direct op mijn mond.

Iris is echt een plaatje van een Meissie zo uit een mooi glossy blad met prachtig lippen en paar mooie dingen die mij al eerder op school tijdens de sportdag waren opgevallen super lekker billen waar deze avond perfect klein string omheen zit.

Ja eindelijk ben je ook eens een keer SOLO hier en moest best wel even flink aan de bak thuis om deze paar dagen lekker mij zelf te gaan laten zien hebben een heerlijke Hamburger samen die echt super lekker smaakt en zitten lekker achteraf op het terras aan de laatste tafel die echt super fijne achteraf is vlakbij de laatste baan.

IRIS is haar naam en daag haar uit om zo meteen een proef potje te spelen, OK wie wint betaald vanavond het drinken hier tijdens de feest avond zij heeft erg lekkere kont deze blonde schoonheid en laat ik nu net deze avond de heerlijke meid paar flinke harde service slagen van links naar rechts sturen over de laatste baan en hem meer dan niks gezien van haar benen en billen tijdens het sprinter van haar.

Ok wil graag toegeven dat je vandaag de betere was maar dit weekend hebben ik nog een Appeltje met jou te schillen LUCK.

IRIS en ik zweten als een otter van deze inspanning en doe haar een voorstel om dit weekend eens samen de MIX dubbel te doen
JA onwijs leuk idee van jou Lekkere B I N K.

haar benen heeft ze bijna volle vaart uit elkaar staan terwijl ik haar een heerlijke WITTE wijn geef, JAA daar ben ik wel even aan toe een lekkere heerlijk glas wijn op onze MIX bubbel van morgen he zegt IRIS.

Heb prachtige inkijk wat voor mini klein witte string ze draagt, MMM vind je hem mooi LUCK.

Ja zeker weten wacht jij maar eens af zo zal ik jou eens flink weten te verrassen Iris is niet erg preuts uit gevallen en binnen twee tellen ligt het witte mini slipje in mijn blouse.

MMMM dit is toch waar elke mooie gezonde BOY van droomt een heerlijke super vochtig geil slipje van mij voor de jongen van mijn dromen
en weet dat je mij ook wel leuk vind toch kwam niet voor niks met sportdag naast me staan op de FOTO.

IRIS is echt plaatje van een meid keurig nette kaal drie hoekje tussen haar benen en werkelijk een paar benen waar ik graag eens flink nader eens een kijkje neem, OOOO kan niet wachten om morgen met jou de mix dubbel te spelen IRIS haar hoofd is als een Brandweer wagen zo rood van de drie glazen witte wijn.

LUCK brengt haar netjes achter op zijn fiets naar huis na afloop van deze T O P avond heerlijke benen van IRIS nog steeds beetje niet geheel gesloten. OOO zo je bent flink aan de maar he daar.

Raar is het toch niet als de lekkerste meid van de gehele school achterop zit bij mij, Is wel mooie grote zo te voelen hoor.

Rijden de dood lopende straat in waar Iris woont en hoor haar vragen of ik nog wat wil drinken, MMMM daar kan ik natuurlijk geen Nee tegen zeggen als ik dit weiger zal ik wel gek zijn.

Iris rits haar rokje open en direct volgt haar t shirt, WOW kijk tegen de mooiste tepels aan die ik ooit heb mogen zien
OOOOO zo lekkere manier kan jij zuigen schat.

Iris haar prachtige stijven knoppen krijgen de heerlijkste beurt ever JAA OOOOO MMMMMMMM
deze dingen zijn nog nooit zo lekker gezogen LUCK.

Zijn jeans gaat nu ook naar zijn enkels en eindelijk heeft zijn PIK de vrijheid
Joekel van een ding heb jij daar hangen mannetje.

Iris is vast besloten dat hij deze nacht bij haar blijft slapen en wat daar nog meer van komt lees je in deel 2

Goed verhaal?(26)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “Eerste SOLO avond”