Eerste SOLO avond (3)

17jul - door Eric N1900 - 0 - Over Tieners (18+)

Na heerlijke nacht met IRIS in de super de luxe BOXSPRING van haar pa & ma waar ik helemaal alleen in lag werd wakker van de heerlijke fluitende vogels in hun stille maar prachtige rustige achtertuin waar zou mijn Mooie IRIS nu zijn was mijn eerste momentje van zorg voor mij en had echt heerlijke half stijve piemel door het idee dat zij ook nog spier naakt zou kunnen zijn mogelijk.

Hier ben ik schatje hoorde ik IRIS roepen terwijl ze haar heerlijke spier naakte kontje zag, MMM wilde je niet wakker maken schat maar had zo zin om eens lekker het Bubbelbad te gaan laten vollopen om deze zaterdagochtend eens samen goed te starten.

Keek tegen haar prachtige kleine billetjes aan waar echt niks mis mee was hoor weet, Kanjer van me hoe lekkere PIK dat is van jou wordt het nu niet eens een keer tijd dat die lekkere mij gaat verwennen.

OOOOO dat is natuurlijk niet tegen dovemansoren gezegd hoor en terwijl IRIS de kraan op de juiste hitte zet druk ik mijn volle dikke ronde koppie tussen haar prachtige benen.

MMMMM dat is nog eens een kei harde op deze heerlijke zaterdagochtend IRIS giert geweldig van dit lekkere moment samen ons eerste keer SEX momentje samen en had echt geen idee of ze de PIL slikt.

Kan heerlijke gewoon lekkere manier door stoten hoor LUCK ben aan de pil dus ga maar eens flinke heen en weer en geef met de flinke volle zaadcellen van jou OOOOO MMMM Ja dit is zo lekker echt knal harde diepe stoot volle lengte van achter in haar kutje
kan bijna hele lengte volle vaart naar binnen laten gaan bij haar..

LUCK ga zo klaarkomen hoor heb zo lekkere geile gevoel van jou piemel daar in mijn vagina zet nog eens paar flinke knal harde
mijn pik naar binnen bij haar en komen bijna samen direct tot een ongekend manier klaar.

IRIS is als een BOEI zo rood door mijn echt eerste keer seks met deze mooie Beauty, OOOO weet wel precies de juiste plekjes bij mij te raken he Boef.

OOOOO zo heerlijke voelde dat toen jij je helemaal leeg liet lopen hele volle dikke vlokken lopen langs IRIS haar benen, grijp deze kans met beide handen aan om IRIS haar benen droog te maken met een wc papiertje.

Je bent echt de lekkerste en liefste knul ever dat jezelf je eigen sperma droog dept tussen mijn dikke benen, Doe jij eens een keer Normaal wil
je dikke benen jij bent echt de mooiste meid van het Hele Hockey team met je slanke dunne benen.

Je hebt een paar heerlijke tieten en super lekkere nat strak poesje waar ik nog vaker mijn pik in wil stoppen, Geile bink dit was ook mijn eerste keer hier in mijn ouderlijk huis dat er voor het eerste keer eens een dikke lange slang van jou ik kwam.

Heb aan een half woordje genoeg om deze prachtige maagd eens en voor altijd tot een volwassen dame te maken
was bijna vergeten om jou te vragen hoe ik het met je moest bespreken.

Nou toen jij deze lekkere kleine kontje mijn pik raak kon ik niet meer inhouden en had maar eens keuze mijn volle ronde volle eikel naar binnen laten gaan bij jou en heb er geen momentje spijt van en jij volgens mij ook niet toch.

Hoe lekker is het om met de jongen van mijn dromen lekker naakt te slapen en dat dan deze zaterdagochtend ook nog eens mijn VLIESJE aan gort wordt geprikt is mijn dag heerlijk geweldig begonnen voor ons twee.

Iris kijkt met grote oogjes naar mij en smeekt me haar heerlijke kutje eens mooie en nieuwe look te geven. Kaal moet mijn DOOS schat
en jij doet dat wel voor mij toch,

Tuurlijk met veel schuim van de scheerschuim van Mij is haar poesje flinke dot gel op haar driehoekje en ga tergend langzaam met stille en zeer veel passie het prachtige driehoekje te lijf..

IRIS kijkt in de spiegel hoe subtiel ik mijn mesje over haar dunne drie hoekje heen en weer haal en volle vaart het laatste beetje haar als sneeuw voor de zon ziet verdwijnen.

Hoe het allemaal verder gaat lezen jullie snel

Goed verhaal?(15)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.