Eerste SOLO avond (2)

11jul - door Eric N1900 - 1 - Over Tieners (18+)

Was erg blij dat we eens heerlijke helemaal alleen waren samen waren met deze Beauty IRIS en had best wel door dat ze mij flink op de proef aan het stellen was bij haar thuis en is heerlijke flink aan de beurt gekomen was ook echt mijn eerst keer dat ik dat lekkere vrouwelijke ronde vormen mocht proeven kreeg als kleine baby alles uit de Fles vroeger.

Iris was bloed mooie meid met paar mooie volle ronde vormen van borsten ben van huis uit best wel wat gewend met drie jongere zussen en weet prachtige rond waren en paar heerlijke mooie volle tepels had van de sportdag op school maar deze avond deed alles veranderen bij mij was alleen door veel stoute bladen lezen goed op de hoogte met dit heerlijke meissie eens de massage en zuig buurt van haar leven te geven de spenen waar als lekkere kersen zo zoet en was flink opgewonden door deze lekkere verse vruchten puur natuur te mogen proeven.

IRIS haar tepels waar KEI HARD en heb deze top ballen dat ook flinke manier mijn kans gepakt en het lekkere sap laten stromen bij haar doordat we samen de ouder slaapkamer inmiddels hadden gevonden waarbij IRIS heerlijk in haar EVA kostuum op haar rug lag en ik slecht in mijn sport slip die al duidelijk flink natte plek aan de voorkant zat van mijn opwinding.

Er was maar weinig voor nodig geweest voor mij om Iris een lekker te gaan proberen door mij vond het niet heel erg netjes om direct mijn PIK volle vaart naar binnen te stoppen bij deze geile MEID.

IRIS was totaal in de zevende hemel en lag met dichte gesloten ogen te genieten van mijn massage en zuig kunsten had prachtig uitzicht op haar beide mooie slanke Ex hockey benen van haar waar haar benen mooie manier vrijwel direct alle mooie kleine iets openstaande schaamlipjes
vochtige parels op kwamen van het fijne en goede werk van mij.

Werd tijd om mijn handen haar kletsnatte roosje eens te gaan ontdekken, OOOOO weet je wel hoe Nat & Geil ik daar ben door jou LUCK.

Deed verder of ik dit niet had gehoord en was maar met een ding bezig haar eerste keer een hoogtepunt te geven was door het lezen van foute stoute heerlijke boekjes bijzonder goed in gelezen, JAAA daar weet je precies op de juiste plak weer te raken he BOEFFIE.

MMMMM AAAAA OOOO daar was het G spotje van haar totaal niet meer tegen bestand en was binnen paar tellen op gewassen en kwam bijna volle vaart direct klaar.

Heerlijke knul ben je toch was echt de eerste keer dat ik door de lekkerste knul van de school zo verwend ben geworden weet niet hoe ik hier voor moet bedanken, Geen dank schat hoor heb ook mijn zelf verbaast dat je zo lekker snel kon klaar komen en vond het niet meer dan mijn plicht voor de leuke en fijne avond samen.

Nee niks daarvan jij komt niet meer weg hier schat van me, jij blijft deze nacht hier samen met mij kan deze leuke knul niet zo laat nog alleen over straat sturen en ben bang alleen in huis IRIS staat op en valt bij van Geilheid om.

MMMM kon je nog net pakken precies raak ik haar mooie onderkant van dat lekkere dubbele DD ballen van haar waar direct weer de knopjes alle mooie vormen laten zien.

Ik draag Iris half tegen me aan de Badkamer in waarbij ik haar benen volle vaart nog vochtige rest sporen kan zien lopen
lang haar super mooie lange slanke benen, MMMM dit is zo speciaal voor mij dat je dit allemaal voor me doet ben van de wijn totaal van slag en half dronken denk ik.

OOOOO zo lekkere is dit dat jij mijn doet wassen daar tussen mijn benen MMMMM ben bijna nog ooit zo lekkere verwend geworden door een KNUL.

IRIS is door mij lekkere gewassen en dikke ruime badlaken om zelf naar de slaapkamer gelopen, Zet haar lekker op haar moeder haar slaap kantje en draai haar lekker om doe de badlaken weg.

MMMM wat een beeldschone meissie ben je toch ligt je lekkere POPPETJE, JAA heerlijke manier gaan haren ogen dicht en sla het heerlijke volle dikke donzen dekbed over haar heen, MMMM zo wil ik elke dag wel gaan slapen hoor.

Binnen paar telen is deze IRIS in dromen land en ik weet alleen dat ze spier naakt ligt onder het donzen kleedje iets wat totaal niet voorheen zou kunnen kruip lekker naakt tegen haar aan terwijl mijn pik lood recht omhoog wijst van deze heerlijke meid naast me.

Nee dat ga ik echt niet doen hier in het bed van haar Pa &Ma val bijna direct naast haar in slaap hoe we wakker morgen dat is voor deel 3

Goed verhaal?(23)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Eerste SOLO avond (2)”

  1. Er zitten veel spelfouten in. Heel vaak overbodige spaties zoals spier naakt in plaats van spiernaakt. De schrijver denkt blijkbaar dat Nederlands hetzelfde is als Engels.