Eerste afspraakje

11jun - door Eric N1900 - 2 - Over Hetero

had nog maar paar dagen contact met deze zeer erg leuke dame en had meer dan juiste klik met haar althans via whatsapp en hebben veel uurtjes over en weer contact met elkaar maar was voor mij allemaal nieuw.

ben namelijk al een paar keer flink op mijn bek gegaan door mijn enthousiaste start hou namelijk van eerlijkheid en gewoon elkaar in de waarde laten en kijken of we eens leuke dingen samen kunnen gaan doen.

nette jongen woon op kamers ben net geen twintig lente jong en ook nog eens zeer sportieve knul die respectvol is en vooral netjes met de andere sex omgaat dus niet direct met elke meid de koffer in duikt.

rianne heet deze donker blonde schoonheid had een paar mooie sportieve foto van haar gekregen en via skype al een mooie inkijk gehad van haar waar alle mooie vrouwelijke rondingen perfect op de juiste plaats zat.

goed dit verhaal speelt zich af laatste weekend van mei was erg lekker weer en had fijne en leuke idee om samen naar het strand te gaan waar zij direct super leuk voor open stond rianne was een meissie die erg van de zon kon genieten en had toch wel stiekem gehoopt dat we elkaar zouden zien op het station haarlem

ik was daar als kind aan huis en kende het station als mijn broekzak was voor haar best flinke lange trein reis uit het oosten van nl zij was daar voor haar opleiding op kamers gegaan en had het bruine vermoeden dat er meer was tussen ons.

had van huis uit net mijn roze papiertje op zak kon kiezen toen ik 16 werd een brommer of toen der tijd een jaar later starten met mijn rijbewijs halen dat was voor mij geen hele moeilijke keuze kan ik jullie vertellen.

ging vol voor het rijbewijs deed veel toen in nog thuis woonde met de fiets en vond een brommer helemaal niks.

had de mazzel dat ik in een keer geslaagd ben voor de theorie en praktijk en precies op mijn geboortedag mocht ik dan examen doen cbr mijn pa & ma hebben twee kinderen ik was de oudste en heb nog een jongere zusje die nu net 18 jaar jong is.

goed vrijdagochtend was ik rond de klok 10 uur op het station van haarlem en was best wel een klein beetje nerveus hoor was echt mijn eerste afspraakje met deze prachtige donker blonde beauty.

had rianne niet verteld dat we samen met de auto van mijn mams naar het strand zouden gaan gezien dat het best wel een stukje rijden was naar het strand van zandvoort had ik een plan b klaar in mijn hoofd voor als het daar onwijs druk zou zijn op de binnendoor weg naar het mooie zandvoort aan de zee.

hey hoi mmmmm wat ziet ze perfect uit mooi benen en paar prachtige vrouwen look super mooie meid is zij , drie kussen krijg ik van haar en voel de mooie rondingen tegen mijn body komen van haar.

wilde graag een leuke zomerse outfitje aan doen voor je , mmmm je zal wel dorst hebben dammetje zij ik met een flinke big smile.

ja dat klopt lopen naar de grote centrale hal van haarlem , wow wat een prachtige stad is dit rianne kijkt haar ogen uit van de drink en eet tentjes.

is pas net even over tien uur in de ochtend en ik heb zelf ook nog niets op had me snel even onder de douche gegaan en alles even goed gewassen en met het bic scheermesje netjes kaal gemaakt want je weet toch maar nooit.

kruipen samen naar het leuke terrasje vlakbij bij het station en vraag haar wat ze wil drinken, mmmm lekkere kop koffie gaat er wil in.

rianne gaat lekker zitten en heb direct mooie inkijk in haar zomerse topje waar een super mooie klein dun bh bandje kan zien zitten hoop wel dat je het beetje mooi vind wat ik aan heb gedaan speciaal voor jou nog gisteren wezen kopen.

moet toch wel een beetje goed voor de dag komen bij mijn eerste date , nou maak je geen zorgen schoonheid staat je super mooi en prachtig hoor kan direct bij haar niet meer stuk.

had toen ik even naar de toilet was twee lekkere ham kaas croissantjes bij besteld die waren vroeger hier een feest om te eten.

rianne kijkt haar ogen uit als ik terugkom lopen met de ober die net onderweg naar binnen is ,wow hoe weet jij nou weer dat ik dit lekker vind
boef.

ja heb mijn ogen toen jij met mij via skype aan het bellen was goed de kost gegeven lag een zakje van ah to go op tafel met croissantjes erin.

slimme knul ben jij hoor en super lieve actie van jou rianne is direct aan het smikkelen van de deze verse warme broodje en zit bijna vol onder de kruimels van deze heerlijke croissant.

ik reken af bij de ober en zie rianne haar oogjes kijken naar mijn shirtje die mijn mooie strakke buikje laat zien mmmm je mag ook wel zijn he lekkere bink.

lopen naar de parkeergarage waar ik de auto van mijn mams haar auto staat horen terwijl we richting het strand rijden dat er een flinke file staat naar deze kust plaats en vraag haar of bloemendaal een optie voor haar is.

ja leuk hoor van studie meiden dat het daar top is, maak een draai met de auto en rijd direct richting de snelweg naar bloemendaal en met een klein half uurtje zien we de prachtige duinen van bloemendaal waar het heerlijk rustig is.

heb hier altijd als kleine jongen veel plezier gehad en wat een feest om met rianne deze mooie dag door te brengen heb een klein plekje is prachtig vlakbij de duinen en lopen samen met de twee tassen naar het strand toe pal door de duinen is van alle mensen verlaten stukje waar geen mens ligt te zonnen .

jij weet ook wel de prachtige plekjes hier te vinden he rianne vraagt mij of ik er moeite mee heb als zij zonder bovenstukje gaat zonnen nee tuurlijk niet.

mmmm kijk maar eens goed naar de mooie kleine bolletjes van mij, wat klein nou echt niet he.

prachtige volle knal harde tepels staat rianne haar broekje aan te doen , kut zegt ze ineens heb de verkeerde maat mee gepakt hedenochtend deze is van mijn maatje van hockey.

xs gaat niet helemaal passen dan maar lekker naar het naakt strand samen met jou.

wow met een super mooie klein dunne streepje staat rianne te kijken naar mijn volle erectie in mijn boxer

zo die mag best wel gezien worden he knul oooo lekkere groot pik heb jij daar vent van mij deze pik wil ik best wel eens een keer vast houden en rianne voegt direct de daad bij het woord en weet niet wat mij overkomt dat deze donkerblonde stuk mijn leuter een heerlijke heen en weer gaat door haar
kleine hockey handen van deze schat.

oooo wat een heerlijke volle dikke vocht druppels komen er op jou plasser koppie naar buiten lopen
mmmmmmm deze moet is echt eens proeven hoor.

rianne haar mondje gaat lekker over het mooie dikke volle eikel heen en smaakt echt als warme kwakkie naar buiten komt lopen door haar pijp kwaliteiten.

met veel moeite slikt zij de hele volle zaadcellen weg, nu jij stuk van mij en sla mijn handen omdat paar prachtige volle ronde ballen van heen en streel haar super lekkere tepels een door mijn handen en laat deze heerlijke tepels eens gewoon drukkende manier kennis maken met mijn tong precies op de puntige tepels van haar zuig ik als een baby de spenen naar binnen.

ooooo zo lekkere zuigende mannen lippen heb ik daar nog nooit gehad , wacht jij maar eens af trek haar naar de heerlijke tommy handdoek van mij en zorg dat zij de heerlijkste en mooiste eerste keer klaarkomen ooit.

het vocht van haar smalle dichte lipjes staan als parels die zo uit de zee komen lopen met veel passie doe ik mijn best het hele sneetje van haar tot een druipende grot te maken wat me wonder waar nog lukt ook.

rianne ligt als een geile heet heerlijke manier met dichte oogjes te genieten en kan maar niet inhouden paar vingers erbij te laten komen het fijne en dichte tedere vlees van deze schoonheid te peilen hoe haar kutje er aan toe is.

stop ooooo te laat en binnen de kortste keren komt zij echt volle vaart klaar, mmmmm dit op onze eerst date is echt zo fout maar wel echt super lekker hoor .

genieten samen lekkere manier van onze eerste date in bloemendaal

hoe het verder gaat lees jullie in deel 2

Goed verhaal?(13)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “Eerste afspraakje”