Eerste afspraakje (2)

14jun - door Eric N1900 - 0 - Over Tieners (18+)

wat een super leuke en spontaan meid is rianne die totaal geen moeite doet om haar mooie en perfecte mooie vrouwelijke vormen te showen voor mij weet 100 % zeker dat ze echt de verkeerde bikini tanga meegenomen had.

welke jongen kan nou niet hier van dromen en op de eerste afspraakje direct alle mooie en heerlijke mooie jonge volwassen boezem van dit schoonheid te zien en proeven echt een dame uit de glossy weggelopen.

rianne lag echt heerlijk nog bij te komen met haar benen nog wijd dat was voor mij een feest om naar dat hele kleine sneetje te kijken wat overigens perfect bij haar mooie slanke taille paste.

waar nog echt wel te zien was dat ze heerlijke manier klaar was gekomen door mij, mmmm lig nog echt heerlijk na te genieten van het heerlijke feestje met jou boef moet weten dat jij echt de eerste bent die dat voor mekaar weet te krijgen bij mij hoor.

vond gewoon dat je dat wel eens verdiende voor deze heerlijke mooie dag samen hier en dat je dan pardoes heerlijke spier naakt naast me ligt was een droom die uitkomt voor mij jij bent echt de eerste meissie waar ik dit echt meedoen hoor geloof me a u b schatje ben niet zo knul die met elke meid deze foute spelletjes doet rianne.

ze krijgt er een kleur van en biecht het op dat ze nog maagd is de meeste meiden in het studentenhuis zijn allang geen maagd meer hoor maar ik nog wel hoor en wil dat daar snel verandering in komt heb gewoon een onwijs goede klik met jou.

ik stel voor een stukje samen te gaan zwemmen en ze rent als een jonge hond naar de waterlinie echt totaal met nog steeds helemaal niks aan mmmmm zet flinke de achtervolging in maar leg het van haar af.

rianne lacht en zie wel dat jij niet kan bijhouden kijkt naar mijn slingerende jongeheer die totaal nog geen moment slap is geweest oooo zo lekkere groot pik heb je toch en krijg de heerlijke handjes van haar eromheen in het onwijs lekkere koude water.

mmmm dit is zo geil schat dat ik een echt joekel van een penis beet heb, ooooo deze heerlijke knoppen van jou willen meer en streel de knoert harde tepels van haar wow binnen now time gaat riane op mijn penis zitten en hebt echt voor het eerst mijn lul in haar gleufje zitten.

daar moet nu maar eens een keer een einde aan komen dat jou vliesje kapot gaat, hele harde kreet slaat rianne als mijn volle lengte naar binnen komt bij haar.

onwijs lekkere manier van seks is deze eerste date met rianne en liggen lekker op de ondiepe kant rianne zit onder en kan het niet laten deze heerlijke mooie ronde tieten eens lekker beet te pakken en de stijven tepels eens lekkere tussen mijn lippen te nemen. dit is zo goede seks met jou lekkere rianne en zie dat ze haar oogjes dicht heeft en tedere geniet van het spel tussen adam en eva rianne waar bij elke keer als ik hem naar binnen stuur meer en lekkere kleine kreuntjes hoor vrij komen over haar lippen.

jaaaa rianne staat op punt van klaar komen terwijl ik nog niet zo ver ben en smeekt mij harder en dieper heen en weer in haar te gaan natuurlijk doe ik dat maar wat graag voor haar en oooooooo ja ja ja daar is het orgasme bij haar tranen en bijna niet normaal dat ik deze eerste date mijn vliesje aan jou mag verliezen.

ben de lekkerste en mooiste pik die ik ooit heb gezien en weet wel dat deze lul niet meer laat gaan zo heerlijke dikke pik daar is onwijs geile manier van klaarkomen voor een klasse klein hockey dammetje

hoe dit allemaal verder gaat lees je in deel 3

Goed verhaal?(10)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.