Een vriendin van mijn oma past op

1okt - door Fieke - 0 - Over Overige

Ik Ferry ben al een 18 jarige opgeschoten puber, met een jong zusje als nakomertje. Mijn ouders gaan regelmatig weekendjes uit met vrienden. Ik zou best alleen thuis kunnen en willen blijven, maar omdat Mirre nog zo jong is komt Oma Fien altijd bij ons. Maar door omstandigheden kon het ouwe mensje niet dit weekend. Niet getreurd hoor Joke, mijn moeder dus. Ik zorg wel voor een andere oppas, mijn vriendin Grada, ze is ook weduwe, maar we wat ouder dan ik. Dus Joke als dit geen bezwaar voor je is, bel ik haar meteen. Totaal niet Ma, bel maar. En na een paar minuten is alles geregeld. Grada vindt het leuk om op te passen omdat ze zelf kinderloos is gebleven en ze verheugd zich er nu al op, jullie te ontmoeten. En Ma geeft haar moeder een stevige pakkerd.

Dan breekt de vrijdag aan. Mijn ouders gaan al op tijd weg en zitten Mirre en ik met Oma Grada aan de avond maaltijd. Ik moet bekennen dat Grada, ondanks haar leeftijd, ze is al 73, er beter uitziet als mijn echte Oma. Stiekem zit ik haar te begluren onder het eten en merk als ik naar haar borsten kijk ik een beetje geil op haar aan het worden ben en zelfs een stijve van haar krijg. Bij het helpen met de afwas, kom ik steeds tegen haar aan, met mijn harde jongen en de lieverd heeft niets in de gaten. Komt nog wel denk ik.. Ik vertrek, met wat vrienden, rond 10 uur, om te gaan stappen. Mirre en Oma Grada, zitten voor de buis. Ik geef haar een stevige zoen, expres op haar mond. Zij kijkt verschrikt op, en lacht dan toch geil naar me. Tot zo dames en ik ben pleiten.

Na het stappen ga ik wat vroeger als normaal naar huis, misschien is Grada dan nog wakker, je weet maar nooit. Als ik thuis aankom is alles pikke donker en voorzichtig. sluip ik het huis in. Dan ook maar gelijk naar bed. Eerst bij Mirre om het hoekje gekeken en toen bij Grada. Beide dames, in coma. Nou als ze toch zo diep slaapt, kan ik haar gerust bevoelen en ik breng een hand onder het dekbed en zoek haar kutje op, die tot mijn verbazing drijfnat is. Grada snurkt rustig door en ik trek al les uit en kruip achter dat nog strakke lichaam en steek voorzichtig een vinger bij haar in. Zou ik haar penetreren of niet. Maar niet dus, ik beroer haar clit en haar gezwollen lipjes en ik kom verdomme zelf klaar. Snel eruit, wassen en naar bed. De andere morgen aan het ontbijt, praten over van alles en nog wat, mirre zit er bij en krijgt totaal geen aandacht van Grada, terwijl ik word overladen met lekkers en haar geile blik in haar ogen. Was je laat thuis, Ferry?, ik heb je niet horen thuis komen. Nee niet zo laat maar jullie sliepen al. Oh ja, ik had wel een mooie droom, er lag plots een man naast me, die me overal betaste, best wel een prettig gevoel, maar ineens was hij weer verdwenen, Maar jullie weten toch ook dat dromen bedrog zijn. En we eten rustig verder. Zo eerst effe douchen. En ik sta net onder zo’n lekkere warme waterstraal en ja hoor, klop klop en GRADA stapt zo de badcel binnen en zegt dat ik mijn doek vergeten ben. Nou U er toch bent, kunt U gelijk mijn rug effe afdrogen, dat was niet tegen dovemansoren gezegd of Grada staat al klaar en droogt zacht mijn rug. Draaien Ferry, ik ben toch bezig, neem ik gelijk je voorkant ook maar mee. Ik sta me daar met een stijf apparaat en Grada valt gelijk aan, Niks drogen, pijpen!!!!! Ze valt op haar knietjes voor me neer en neemt hem gelijk in haar mondje. Wel lekker hoor zo vroeg op de dag, gepijpt te worden door een oude dame, waar je toch al geil op bent, Oh Ferry, ik voel je zaadjes komen, spuit maar, lieverd, Oma Grada, lust alles van jou. En zo vul ik Grada haar mondje in alle vroegte. En dan laat ze uit haar mond vallen dat ze het vannacht ook zalig had gevonden. Oh gut, dat mocht ik niet zeggen, maar Ferry als je nu zin hebt, ga gerust je gang. En Grada laat alles zakken en gaat gebukt aan de wastafel staan en zachtjes breng ik mijn harde LID voor Grada’s natte poesje en zo saampjes neuken we ons naar een zalige climax.

Nou Ferry als ik weer moet oppassen, of kom je liever naar mijn huis dan doen we het uitgebreid nog eens over. Enzo bedrijven Grada en Ik, wekelijks de liefde en heb ik er een maatje bij gekregen en misschien maak ik een vervolg op dit verhaal, Fieke

Goed verhaal?(53)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.