Een echte hardcore slet

8feb - door Sletje - 3 - Over SM

Het was dinsdagavond ik haalde je op bij de bushalte zoals afgesproken alleen met mijn jas aan en mijn kousen en mijn doggy riem. Je opende mijn jas al midden op straat en trok me aan mijn halsband mee richting de eerste de beste flat. je stopte je lul gelijk diep in mijn keel en spuugde in mijn gezicht je neukte me zo diep in mijn keel dat ik bijna begon te kotsen. Ik was bang dat de mensen uit de flat me zouden horen maar dat maakte jou alleen maar geiler. je had mijn doggie riem strak om mijn keel getrokken je draaide me om en neukte me zo fucking hard dat je het geluid hoorde van jou tegen mijn kont aan klappend.

Je trok me mee en liet me aan de doggy riem meelopen naar mijn huis. In het trappenhuis trok je mijn jas omhoog zodat iedereen die het zou kunnen zien zag dat ik niks droeg onder mijn jas. Ik voelde me vernederd en beschaamt tegenover mijn buren die alles zouden kunnen zien. Binnengekomen trok je me gelijk aan mijn riem mee naar de woonkamer waar ik al gelijk zittend op mijn knieën weer jouw grote zwarte lul in mijn keel geduwd kreeg. ik wilde ultieme vernedering en jij ging me die zeker geven. je spuugde en sloeg me in mijn gezicht en smeerde met je lul alles uit over mijn gezicht zodat mijn hele make up uitgelopen over mijn gezicht zat. Je keek me in mijn ogen en vroeg me wat ik was. Ik ben je vieze sletje, ik ben je doggy sletje. Je neukte me weer diep in mijn keel en liet me kotsen keer op keer weer. Je liet het me van je lul aflikken en smeerde het in mijn gezicht. Ik voelde me super vernederd maar wilde alleen maar meer. Je duwde me er met je voet op mijn hoofd met mijn gezicht in. Ik zat helemaal onder de kots en spuug. Je legde me op mijn rug en je ging met je vingers naar binnen om me een paar keer flink te laten spuiten. Het hele dekbed was doorweekt van mijn sap. Je ging met je hand steeds verder naar binnen totdat je hele hand in me zat en je me flink gefist fucked hebt. Mijn kut werd zover opgerekt dat het pijn deed. Maar door de blik van geilheid die jij in je ogen had wou ik alleen maar meer.

Je zette me weer in doggy style en pakte mijn grote zwarte dildo waar je vervolgens hard en diep mijn kut mee bewerkte. Je maakte me helemaal gek en wist niet of het van genot, vernedering of pijn was. De dildo ging aan de kant en je nam me heerlijk diep en je spoot je zaad heerlijk diep in me. Toen ik na afloop in de spiegel keek was ik tevreden want ik zag er echt uit als een afgeragde slet. Later zijn we verder gegaan in de badkamer waar je me weer zo diep in mijn keel neukte dat ik weer moest kotsen ineens voelde ik een warme straal mijn keel inlopen en voelde dat je mijn mondje aan het volplassen was. Ik kon niet anders dan slikken. Je plaste mijn hele gezicht vol en weer voelde ik de vernedering je me liet gaan liggen in mijn eigen kots en al mijn sap wat je me weer had laten spuiten en neukte me nog een keer goed hard. Ik voelde me zo vies maar ook een echte slet. Ik kan alleen maar uitkijken naar de volgende keer

Goed verhaal?(17)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

3 gedachten over “Een echte hardcore slet”