De norse, oud tante van m’n pa komt bij ons wonen

30jul - door Fieke - 5 - Over Incest

Ik kwam onlangs wat vroeger uit school dan normaal en hoor m’n moeder nog zeggen tegen m’n Pa, “Moet ze nou percé, hier komen wonen Jan?””Mieke, tot er een plaats vrijkomt in het bejaardenhuis, dat moet toch kunnen”, “En waar wil je dan dat ze slaapt?”, “Op zolder, bij Iwan en bed erbij en klaar”. “Dat zal hij niet leuk vinden, geloof me maar”. Kut ze noemen mijn naam en dat houdt in dat het ouwe wijf op mijn kamertje komt pitten. Ik kom normaal binnen, Hallo, mam en kus m’n moeder, dag Pa. En we drinken een kopje thee, wat een gewoonte is als ik uit school kom. “Iwan, jongen ik moet je wat vertellen”, “En dat is!!!”. “Jij kent toch Tante, Anja wel”, “Ja dat ouwe chagrijnige wijf, die pas weduwe is geworden”, “Juist, die bedoel ik”, Wat is er met haar?”, Dan moeder, “Nou jongen zet je maar schrap, want van je vader, mag ze hier komen wonen, tot er plaats is een een tehuis”, “Pa, waar moet ze dan slapen, alle kamers zijn bezet”, “Nou Iwan ik had gedacht bij jou op de zolder, daar is nog plaats voor een bed”, “Daar ben ik lekker mee”en stier de kamer uit naar m’n zolder, m’n veilige zolder, maar voor hoelang nog, die ouwe heks blijft misschien wel een jaar, KUT!!!!. Ik begin aan m’n huiswerk, maar kan me niet concentreren, als maar spookt die heks door m’n kop.

Dan komt de dag dat Ouwe Anja haar koffer in de gang zet en mopperend op alles, binnen komt. De koffie is te sterk, de taxichauffeur deugde niet en noem maar op, altijd klagen, alle ziektes die er bestaan, had ZIJ ook gehad. Ik werd er misselijk van, net als moeder en Pa de boel maar sussen. Het gaat ze een weekje door als ze zuchtend de trap op komt en mij gebied m’n tv uit te zetten want ze wilde slapen, Kut wijf, denk ik. Het is pas tien uur en ik heb nog geen slaap. Tot ze plots vraagt op een norse toon. “Iwan, trek m’n schoen even uit en ook m’n jurk maar”. Met tegenzin, sjor ik de schoenen van haar stinkvoeten en doe gelijk haar soepjurk uit en daar zit op het bed een zielig wijffie, te klagen dat haar benen zo’n pijn van dat trappen geloop, die vader van jou is me er één om mij helemaal op zolder te laten slapen, ik hoop dat er snel een plek vrij is, ben ik zo vertrokken, “Ik krijg dan een soort medelijden met haar” en stel voor dat ik haar benen wel zou masseren, als dat dan helpt. “Graag, wil je dit écht!!””Gaat U maar rustig liggen, dan doe ik de rest”, Ze geeft me een flesje olie en valt achterover op haar kussen, Haar jurk is al uit dus ik kan zo aan de slag. Ik olie m’n handen en zacht masseer ik haar zere benen, haar knieën en zo pak ik haar hele been, tot aan haar onderbroek, waar wat grijze haartjes uit steken. Het wind me wel op, dat ik zo masseer en telkens vlak bij Tante Anja’s kutje zit dat ik er een stijve van krijg. “Verdomme”denk ik, krijg ik nog een stijve ook en ik geef niks om ouwe wijven. En dan raak ik haar broek toch aan, wrijf over haar dikke haarbos, die er door heen voel. Steeds meer op gewonden raak ik. Binnenkant dij en weer naar die broek, steeds langer blijft m’n hand daar hangen. Ouwe Anja, doet of er niks gebeurt en ligt achter over met gesloten ogen(te genieten, zeker weten)

En weer wat terug, dan doe ik haar broek wat opzij en raak haar schaamlippen aan, zacht masseer ik ze, weer eruit, binnenkant dij. Ja nu word ik super geil en wil haar vingeren, kijken hoe ze reageert. En ik zeg, Tante, ligt je billen wat op, doe ik je onderbroek uit, gaat alles wat makkelijker. En zo trek ik haar, kantenbroek uit. Ligt, Anja met haar hele hebben en houwen bloot voor me. Zacht weer over haar lippen en nu trek ik ze open en met m’n duim, beroer ik haar klit, en m’n vinger gaat het ouwe kutje in. En dan hoor ik haar zuchten en zacht kreunen, “Vingeren, Iwan”denk ik hard op, Tante’s kut is al behoorlijk nat als ik diep met m’n vingers haar g-spotje masseer. Anja, doet haar ogen open, sneller Iwan ik ga klaarkomen. En gelijk een gilletje als ze klaar komt. En dan na een paar minuten, vraagt de anders zo norse vrouw, “Iwan, lieve jongen, wil je Tante nu ook neuken, dat is al zo lang geleden dat ik iets in me heb gehad, wil je dat?”. Ik trek de pyama broek van m’n reet en kruip op het oude lichaam, die al klaar ligt met uit gespreide benen, “Kom maar, tante is er klaar voor”. En geleidelijk, neemt het ouwetje m’n stijve lid, volkomen op in haar geile lichaam. Zacht neuk ik haar, door m’n geilheid, duurt het niet lang en ik kom klaar op Tante Anja, “Héhé, Iwan wie had dit durven dromen, dat een achterneefje, me zou neuken, “En met een tevreden blik, valt de ouwe dame in een diepe slaap. En opeens heb ik geen norse vrouw op m’n kamertje, maar een geil oud wijf die alsmaar vraagt, “Doen we het vanavond weer, “Zo neukte ik m’n oud tante iedere dag en vond het jammer dat er een plaats vrij kwam en ik elke week haar een bezoekje bracht, dat de bewoners haar vroegen, “Wat doet dat lieve Jochie toch altijd bij je, Anja, wel een lieverd, hé dat hij je wekelijks op komt zoeken, Tot aan de dag dat ze stierf heb ik het ouwe wijfie geneukt en tot m’n verassing was ik ook nog eens haar enige erfgename.

Goed verhaal?(58)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

5 gedachten over “De norse, oud tante van m’n pa komt bij ons wonen”

  1. Ja wat een goed verhaal Fieke weet je waarom norse oude dames zo zijn, om hun geilheid te verbergen, heb het zelfde gehad met zo,n norse vrouw, Tante Miep een bitch van een wijf maar wel elke met haar blote kut naast me kruipen en dan wachte ze net zo lang, dat ik een stijve had en deed haar dikke billen naar achter en schoof zo met die natte kut om mn lul. Wel lekker. Dick

    1. Oh Dick, heb je een grote! !!!!!zo ja, verlang ik er naar om hem in mijn ouwe kont te voelen en je mag me neuken in elk gat waarover ik beschik, groetjes barbara. Een oma met veel haar op haar kut.

      1. Ja Ouwe geile Barbara, wat denkt je als ik er 22 cm inschuif, dan piep je wel anders, eerst in je mond dan in je ouwe ruige kut en tot slot in je rimpellige kont