De moeder en zus van mijn beste vriend

29mrt - door klaas - 1 - Over Geen categorie

De moeder en zus van mijn beste vriend | hoi mijn naam is klaas ik ben 14, op een dag ging naar mijn beste vriend Nijs. Ik kwam aan en belde aan. in plaats mijn Nijs deed zijn moeder open. een super knappe vrouw van 35 met blond haar, ze heeft cup E en een grote kont. ze droeg een leer rokje met een witte blous, daar onder had ze een roze beha dat kon je zien want ze had haar blouse half open staan. je kon vol haar decoloté zien. heel geil. ik vroeg: is Nijs er? nee Nijs is even naar de Albert Heijn, hij kan elk moment terug komen, wil je binnen even op hem wachten? buiten is het zo koud. ik zei ja en ging naar binnen ze bood me een glas drinken aan en ging voor me op de bank zitten. ze vroeg: en hoe gaat het op school? gaat wel goed, mijn klas is aardig en we hebben wel chille docenten. oh dat is fijn, en hoe gaat het met de meisjes, zitten er ook leuke meisjes in je klas? ze knip oogde naar me, en zat me een beetje te plagen. ik zei: nou, de meisjes zijn wel aardig maar niet heel knap. ohw waar val je dan wel op. blond, grote borsten, en kont. dus een beetje zoals ik? ja wel een beetje. dus je vind mij ook knap. ja best wel. ah dankje, en ze kuste me op mijn wang, en ik bloosde. toen kuste ze me vol op mijn mond. toen kwam plots Nijs binnen hij zag gelukkig niks en zei: oh hoi ben je er al? ja ik wacht net 2 minuten ofzo, en toen zijn ze moeder, en ik hou hem een beetje gezelschap en knip oogde. ik en Nijs gingen naar boven en hadden een leuke middag maar zijn moeder spookte wel nog door mijn hoofd. in de avond ging er naar huis en was zijn moeder helemaal vergeten.

Toen ik ging slapen droomde ik over Nijs zijn moeder, ik droomde dat ze me pijpte ik werd waker het was 7 uur, ik had een natte droom gehad, ik ging ontbijten en keek wat tv. toen het 9 uur was ging ik naar voetbal want ik had een wedstrijd, ik hoopte dat Chantal er was want zo heet ze, en ja hoor ze was er, ze knip oogde en ik wou naar haar toe lopen maar toen riep de coach me, hij zij dat ik reserve was dus daar zat ik op de bank naast Chantal. ze fluisterde ga naar de douches ik kom zo, ik knikte en liep naar de douches 1 minuut later kwam Chantal aan ze pakte me beet duwde me op een bankje zoende me vol op mijn lippen in zoende terug, ze deed me broek uit en begon me te pijpen ik kwam kruinend klaar over haar gezicht ze likte alles weg en fluisterde in mijn oor, kom vanavond naar mijn huis Nijs is er niet hij slaapt dan bij zijn vader. en liep weg. verbaasd lag ik op de bank met me broek uit ik deed hem aan en ging naar het voetbal veld de wedstrijd was afgelopen en het was 1-2 voor de tegen partij maar desondanks voelde ik me geweldig.

in de avond ging ik zoals afgesproken naar Chantal ze zat voor het raam. op mij te wachten ze deed de deur open en sleurde me naar boven. ze duwde me op haar bed en begon me uit te kleden en ik haar ze pijpte en ik kwam klaar in haar mond ze likte alles geil weg, daarna moest ik haar beffen ze kreunde hard en trok aan mijn haar, ze duwde me ruig van haar af en ging op mijn kei harde lul zitten ik speelde met haar tieten en ze kreunde keihard ik kwam in haar klaar en ik moest het er uit likken, daarna deden we nog een paar standjes, na een half uur moesten we allebei even uit rusten en ze zaten onder tussen te tongen tot dat de zus van Nijs binnen kwam, ik en Chantal schrokken en zeiden dit is niet wat je denkt, en ze zei o ja wel jullie hebben seks. ik vertel het aan niemand door als ik ook mee mag doen! ik zei tuurlijk en ze begon zich uit te kleden en sprong tussen ons in ik gingen liggen en Chantal zat op mijn gezicht en de zus Emma zat op mijn lul we kreunde allemaal en ik kwam klaar in Emma en Chantal likte het er uit. toen liep Chantal weg en pakte een dildo en handboeien ze ketende me aan het bed en deed de dildo waar een riempje aan zat om haar heen ik zei stop maar ze ging door ze nam mij vol anaal terwijl ik huilde moest ik Emma beffen. Chantal trok de dildo uit me. ze zei ach gos waarom huil je wil je dat ik je even pijp? en ze begon me te pijpen, ik kwam weer bij en ging heerlijk door met het neuken na een uur gingen ik weer naar huis. een avond om nooit te vergeten.


Anoniem kletsen over dit verhaal?

De volgende anonieme contacten praten er graag over!

cindywijntje (23)

gelezen

Meer...

leonieXXX (39)

gelezen

Meer...

wiebelstaartje (38)

gelezen

Meer...

8Esmee8 (29)

gelezen

Meer...

oohCarmen (37)

gelezen

Meer...

Likje ehh liekje (20)

gelezen

Meer...

Ilseesli (29)

gelezen

Meer...

daniLoveYou (39)

gelezen

Meer...

Picknikkie (19)

gelezen

Meer...

Annebel (22)

gelezen

Meer...

Beaugurlie (25)

gelezen

Meer...

Veraway2 (48)

gelezen

Meer...

Sumukhi (42)

gelezen

Meer...

Suusje2468 (49)

gelezen

Meer...

Spannende-Sanne (19)

gelezen

Meer...

Goed verhaal?(6)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een gedachte over “De moeder en zus van mijn beste vriend”

  1. zo klaas op zo een leeftijd heerlijk.
    gewoon doorgaan met chantal ze lust wel jongenspik en met emma
    doe standje 69 en liefst op het doggy, dat is in de mode. veel likken en langdurig beffen, is heerlijk voor de meiden.probeer ook anaal te doen
    ik hoor het graag
    groet