Anja’s slipje ruiken

3dec - door Fieke - 3 - Over Overspel

Sinds ik Martin, getrouwd ben met Ankie, wonen we uit geldnood tijdelijk bij m’n schoonmoeder Anja. Anja is een gescheiden vrouw van 45 jaar, en ze heeft nog een goddelijk lichaam, zo goddelijk dat ik soms droom dat ik met haar in bed lig ipv met Ankie, wat overigens ook een lekker wijf is, hou me te goede. Maar haar moeder daar geil ik op al sinds ik haar zag toen ik haar voor het eerst ontmoette. Ja daar ze in een rijtjes huisje woont, kun je elkaar niet mis lopen, wat ik ook niet wil. Telkens loop ik haar tegen het lijf, letterlijk maar vooral figuurlijk. Heerlijk als ze met haar geile lichaam tegen me aankomt, waar dan ook in huis. En volgens mij heeft Anja dezelfde gevoelens voor mij als ik voor haar, maar dat kan ze natuurlijk niet maken tegenover haar dochter. En het geilst zijn de zaterdagen, als Ankie nog moet werken en ik met haar alleen thuis ben.

Toevallig afgelopen zaterdag, moesten moeder en dochter beide werken en had ik vrij spel, na het ontbijt, ik ga me douchen, een halfuurtje eerder had m’n schoonmoeder zich ook gedouched en de badcel was nog lekker warm. Ik wil m’n vuile slip in de wasmand gooien en zie daar het kleine slipje van Anja, bovenop liggen, met haar BHtje. Ze waren notabene nog warm. Ik word dan zo geil, pak de slip en de BH en ruik er aan, de heerlijke geile vrouwen lucht vult m’n neusgaten. Ik lik aan het naar plas ruikende kruis in het slipje en voel gelijk het voorgeil in m’n eigen slipje lopen. Dus ik besluit me af te trekken met de slip in m’n hand en de BH onder m’n neus, ruk ik me af. Ik ben er haast, en achter me hoor ik “HmmmHmmm, lekker zeker?”. Ik draai me om en ik kijk in het knappe smoeltjes van Anja, m’n schoonmoeder. “Zo, zo Martin, heb je aan m’n dochter niet genoeg dat je aan m’n ondergoed staat te ruiken en je staat af te rukken, kom hier dan help ik je wel” en ze trekt de slip uit m’n hand, zakt op haar knietjes voor me en neemt m’n keiharde penis in haar mond. Ik spuit haar mondje vol en vol schaamte beken ik haar dat haar gedragen slipjes me enorm opwinden. “Waarom vraag je het niet, Martin, dan mag je likken wat je wilt, als je mijn kutje dan ook gelijk mee likt, zijn we beiden tevreden. ”, En Anja gaat staan en laat spontaan haar slipje zakken en bied me haar behaarde, natte poesje aan. “Kom, op Martin, likken”. Helemaal beduusd door haar openhartigheid, pak ik haar beet en geef haar een vurige kus op haar mond, die gelijk ook m’n tong ontvangt. M’n hand glijdt over haar harde busten naar haar behaarde poesje, waar ik na wat kroelend door haar blonde kutharen een grote klitoris ontdek. “Oh, Martin, zachtjes wrijven over m’n clitje, oh wat geil word ik hiervan, ja ga door schatje, mama komt bijna klaar” En omdat ze zich MAMA noemde, word ik nog meer opgefokt en voel dat ik ga komen. En ja hoor, nadat haar ervaren handjes m’n ballen beroeren, loopt gelik het zaad over haar handen. “Och, knul wat ben jij snel, te snel eigenlijk, maar wacht, MAMA, maakt Martin’s pikkie zo weer stijf hoor, misschien wil je Mama ook wel neuken dan?Ja”. En terwijl ze haar ene hand aflikt, gaat de andere hand naar m’n penis en die ze zacht masseert, Nou ook zonder haar handen was hij ook stijf geworden, zeker weten. “Kom, effe een vluggertje, schat, op bed”

En zo beland ik op m’n vrije zaterdag met m’n schoonmoeder op bed, naakt nog wel liefst. “Ik ga onder, Martin” en Anja gaat op het bed liggen en spreid haar mooie slanke benen. “Kom, snel in me, ik geil al op je sinds je binnen kwam met Ankie” En ik kruip op haar zalig ruikende lichaam, terwijl Anja haar poesje voor me open houdt, leidt ze m’n neukstaaf, zo haar natte gleuf in. “Oh, Martin, weet je, hier heb ik vannacht van gedroomd en zo zie je dat dromen niet altijd bedrog zijn, doe maar rustig, geniet ik er lekker lang van.” Tergend langzaam laat Anja zich door me neuken, maar dan loopt m’n zaadbuis vol en vul ik haar romige kutje, terwijl de schat ook klaar komt. Ze draait zich om, trekt haar billen open en op het gevoel pakt ze m’n inmiddels weer stijve penis en brengt deze voor haar kontgaatje. “Spuug er maar op, Martin”en met speeksel, sperma en kutgeil, ligt Anja daar al te genieten voor er wat in zit. “Voorzichtig hé”, ik zak zo stukje bij beetje in de rijpe kont van m’n geile schoonmoeder en pompend op haar lekkere billen loopt m’n geil haar anus in. “Zo, hé, hé, hier was ik aan toe en maar goed dat ik je betrapte met m’n slipje, anders was het zover niet gekomen en als Ankie er niet is doen we het nog eens over hé schatje van me, maar mondje dicht”.
En Ankie er niet is neuk ik haar moeder, die alleen een wat ruimer kutje heeft maar verder is Ankie een kloon van Anja.
Fieke

Goed verhaal?(66)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

3 gedachten over “Anja’s slipje ruiken”