Altijd oma’s neuken

21dec - door Geile Gea - 1 - Over Hetero Overige

Hi ik ben Martin 35 jaar en altijd al gek geweest op OMA’S. Het begon toen ik 18 was. Ik logeerde bij mijn oma. Oma zal toen begin zestig geweest zijn. maar oma had een oudere vriendin, Sara. En daar was ik toen al smoorverliefd op. Sara was toen zeker al half in de zeventig, maar in mijn ogen een mooie vrouw. Als zij er ook was als ik bij oma logeerde en het was voor mij bedtijd. Dan zei oma steevast, “Saar loop jij even mee naar boven” dan begon mijn jongens pik al te kloppen, Want tante Saar, zo moest ik haar noemen van oma, stopte me altijd goed in en dan voelde ze overal aan. Zo ook deze avond. Het was al tien uur. Tante Saar en ik lopen naar boven, “Gaat U maar voor tante” zei ik temerig, want dan kon ik haar weelderige billen bewonderen” Sara voorop. Halverwege de trap stapt ze op haar lange rok. En pardoes staat tante in haar onderbroek. “Wauw” ik krijg gelijk een erectie. Tante komt met haar stevige kont wat achteruit, om haar rok op te halen. Maar door de consternatie die was ontstaan, en haar hulpeloosheid zo halverwege de trap. Schiet ook die grote onderbroek half van haar kont. Ik kijk zo tegen haar vlezige vagina aan. “Sorry Martin” stamelde ze.

Ik help je wel tante bied ik aan. En pulk wat aan haar onderbroek, maar pak haar kut ook gelijk beet. “Wat doe je nou, Martin?” stamelde ze quasi verrast. Mijn hand schoot uit. En met een vinger ga ik haar grotje binnen. Tante wordt hiervan ook geil en ik voel haar sappen al lopen. “Doe er nog maar een paar vingers bij” en ik steek mijn hele hand in die overrijpe kut. Pompend neukt mijn vuist haar op de trap. Dan horen we oma aankomen, En met mijn hand nog in haar mega kut, lopen we snel naar boven. “Wat duurt dat lang” klinkt er van onder. “Ja Loes” hij moet zijn tanden nog poetsen en je weet hoelang dat duurt. Dan legt ze me op bed als een baby? “Even je luier verschonen” en ze doet mijn boxer uit. Dan lig ik naakt voor haar. En dan voor het eerst voel ik haar warme mond om mijn eikel. Zacht zuigt ze eraan en met haar hand masseert ze mijn zak. “Je ballen worden al lekker hard” zegt ze tussen het pijpen door. Als je moet spuiten, zeg het dan. Dan pak een doekje, anders wordt oma boos op ons dat je het bed vies maakt. Maar ik was zo geil, dat ik in haar mond klaarkom. Gulzig slokt ze alles naar binnen, “Dit is beter dan een doekje” lacht Sara geil. En met haar sperma mond kust ze me welterusten. “Morgen dan moet je naar mijn huis komen” ik verzin wel een smoes dat oma je even stuurt om wat te halen bij me. “Dan zal, ik je leren neuken, als je dat wil? “Ik krijg er een rood hoofd van, “Was het maar morgen” en met een geile glimlach op mijn gelaat, kom ik in dromenland terecht. En daar zijn alleen maar ouwe wijven die me verwennen.

De volgende morgen aan het ontbijt, zegt oma, voor ik het vergeet, Martin, maar je moet straks dit pakje bij tante Saar brengen. “Moet dat nou!!” doe ik of ik daar geen zin in heb. Ja ga nou maar even dan ben je zo weer terug. Ik weet niet hoe snel ik mijn boterham op moet eten, om maar snel naar tante te gaan. Ik voel mijn pik al hard worden, druppels voorvocht maken mijn boxer nu al nat, voor ik een kut in mijn handen heb gehad.

Bij Sara aangekomen, wacht ze me bij de deur al op. Kom gauw binnen Martin, moet je eerst wat drinken of beginnen we gelijk aan de les. Eerst de les graag, want ik ben al geil. en de hele nacht heb ik van uw grote kut gedroomd. Nou jongen, ik van jou harde stok. We lopen naar boven. en halverwege laat ze haar rok expres zakken, “Ja mijn broek, heb ik maar uitgelaten” zodat je me gelijk kan vuisten. Als je baby olie ruikt, klopt dat want ik heb allebei mijn gaatjes goed ingesmeerd. En inderdaad ik glibber zo haar kut in. Vuist me maar wild, dan kom ik op de trap al klaar. Ik rag haar op een ruige manier af, Saar laat wat urine lopen en haar vagina lijkt nu wel een riviertje. Dan komt het ouwe lijf als een wilde klaar. Uitgeblust komt het oudje boven, We ploffen op bed neer. Ik ontkleed het ouwe lichaam. En we neuken samen zo lekker. En voor het eerst in mijn leven, vul ik haar rijpe lichaam met mijn zaad.

Nu zijn we inmiddels twintig jaar verder, en ik heb nog steeds voorkeur voor oudere vrouwen, Ben zelfs met een twintig jaar oudere vrouw getrouwd, Mia. Dat mijn moeder zei. “Wat moet je met zo’n oud wijf” ze had mijn zuster wel kunnen zijn want ik ben maar een paar jaar ouder. Tante Saar leeft ook nog, maar begint te dementeren en zit in een tehuis. Maar tot voor een jaar of vijf, ging ik haar iedere week een keer neuken. Dan zei ze altijd, “Dit heb ik je toch goed geleerd, he jongen” als ik haar kut vulde. Maar nu herkend ze me niet meer, maar wil nog altijd met jan en alleman het bed in. En sommige personeelsleden verdenk ik daar ook van. Maar als ze het zelf wil, Zwanger wordt ze toch niet, dus laat maar neuken.

Maar ouwe kutjes blijven aan me trekken. Onlangs komt een oude over buurvrouw aan mijn vrouw vragen, “Kan Martin vanavond even naar mijn gootsteen afvoer kijken, “Ja hoor buuv, ik zal hem sturen” Ik naar de buuv. Een schat van een mens, die ik ook al jaren ken. Ze heeft de leeftijd van mijn oma. Dus OUD. Als ik aan klop, staat buuv me al achter de deur op te wachten. Wij naar de keuken, waar ik op mijn rug voor het gootsteen kastje ga liggen en maak de afvoer pijp los. “Probleem op gelost” maar buuv staat terwijl ik daar lig om alles weer vast te maken, over me heen en ik kijk zo tegen haar ruig behaarde kutje aan. Ik denk dat ze haar onderbroek expres had uit gelaten. Steunend kom ik over eind. Ik wil gaan staan en voel wat druppels over me heen lopen. “Staat die ouwe buuv over me heen te pissen” Hier word ik ook wel geil van dus ik pak haar met de volle hand bij haar kut. Die door plas en geil van haar zelf, goed nat is Ik vinger haar, en wrijf zacht rondjes draaiend over haar knobbeltje, en in haar kutje vind ik haar g-spotje Als ik daar over heen gaat, dan gaat de buuv helemaal uit haar dak. En uit pure geilheid laat ze nog maar urine lopen. Dat komt gelukkig op de keuken vloer. Ik breng het ouwe lijf naar de keukentafel en beur haar er bovenop. Haar beide benen, hangen er over heen, zodat ik haar staande kan neuken. “Hier had ik al op gehoopt, Martin, doe hem er maar snel in, mijn kut is nat genoeg” en ik penetreer haar in een rustig tempo, samen komen we op een relaxte manier klaar. Als ik er uit floept, loopt mijn zaad ook op de keukenvloer en vermengd zich met haar plas. “Nou buuv als jw weer een klusje hebt dan hoor ik het wel”

Thuis aangekomen vraagt Mia, mijn vrouwtje” Dat duurde best wel lang” Ja het is ook zo’n zeikwijf, die allerlei klusjes voor me had’ Je weet wel van die KUT klussen, Maar het is een aardig vrouwtje.” Laten we ook maar naar bed gaan” zegt Mia, want ik heb ook nog een kutklus voor je. En we neuken ons in slaap.
Gr. MARTIN


Anoniem kletsen over dit verhaal?

De volgende anonieme contacten praten er graag over!

oohCarmen (37)

gelezen

Meer...

classysassie (33)

gelezen

Meer...

81maartje (36)

gelezen

Meer...

Giene_ke (29)

gelezen

Meer...

Summer__girl (25)

gelezen

Meer...

marit90 (27)

gelezen

Meer...

Olivia- (25)

gelezen

Meer...

GeileJessZ (30)

gelezen

Meer...

i-risje (23)

gelezen

Meer...

Gunslinger (25)

gelezen

Meer...

daniLoveYou (39)

gelezen

Meer...

Amy93 (24)

gelezen

Meer...

Lachebekkie69 (47)

gelezen

Meer...

Aniet79 (38)

gelezen

Meer...

suzieMe (45)

gelezen

Meer...

Goed verhaal?(9)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een gedachte over “Altijd oma’s neuken”