Een vernederende dag

21mrt - door MMDD - 0 - Over SM

“Kijk daar hebben we dan dat vieze vuile moddervette varken.”
Miriam schrikt zich een ongeluk als ze haar meester dat hoort zeggen terwijl de deur nog niet dicht is.
Ze vliegt zo snel mogelijk naar de strafkamer en trekt haar shirt al uit en bh omhoog.
Zodra ze de kamer inrijdt met haar rolstoel krijgt ze een woedende blik van haar meester. Ze doet haar handen in haar nek en zegt “uw vieze vuile moddervette varken moet gestraft worden, meester Peter.
Peter zet haar daarna op de voorwielen van haar rolstoel waardoor ze op de grond beland en snauwt “Ik ben in een zeer sadistische bui en daar ga jij de gevolgen van ondervinden luie achterlijke ongehoorzame vieze vuile moddervette varken.”
Daarop trekt hij zijn lul uit zijn broek en duwt die lomp in de mond van Miriam.
“Voordat je aan je opdracht waarvoor je komt begint pijp je me 4x klaar en alle zaad slik je door misbaksel.”
Na de 4e keer trekt hij Miriam hardhandig naar de keukentafel.

Op de keukentafel ligt de gevreesde lijst met 400 sommen.
Miriam pakt meteen de pen die naast de lijst ligt, maar dan trekt Peter hard aan haar haren.
“Heb ik je al toestemming gegeven om te beginnen slettebak,”snauwt hij terwijl hij Miriam hard bij haar kin pakt.
“Nog 1 zo’n zelf initiatief nemende actie of ik verdubbel het aantal keer met je smoel in de zuurkooltuinbonenchampignons, je bent gewaarschuwd. Daarop pakt hij de kookwekker en doet heel kleinerend net alsof Miriam niet weet hoelang een uur is. “Kijk sletje als dit streepje een heel rondje heeft gemaakt is het uur om en moet je alle 400 sommen gemaakt hebben en foutloos,” sneert hij.
Dan trekt hij nog een keer hard aan haar haren en zet de kookwekker met de woorden, “zo kutje je tijd loopt NU.”
Miriam voelt zich erg vernederend maar aan de andere kant is dat ook juist wat ze wil ze besluit haar stinkende best te doen en dan maar af te wachten hoe vaak ze met haar gezicht in de zuurkooltuinbonenchampignons geduwd wordt. Ook vreest ze het aantal happen dat ze moet eten. Zij ook altijd met haar grote waffel. Als het uur om is gaat Peter tergend langzaam de sommen nakijken. Na een halfuur gaat hij zonder iets te zeggen naar het aanrecht. Daar pakt hij de grote pak en schept het aantal happen die Miriam moet eten op een zo klein mogelijk bord waardoor het nog veel meer lijkt dan het in werkelijkheid is. Daarna komt hij terug en zet het bordje voor Miriam neer. “Eet smakelijk stomme achterlijke luie vieze vuile moddervette zeug. Je hebt er 20 niet gemaakt en 10 fout wat dit als resultaat heeft. Na een uur is Miriam eindelijk klaar met eten en grijpt Peter de bak die hij achter haar neergezet heeft. Hij trekt Miriam weer hard aan haar haren en duwt haar opeens hardhandig in de bak. Dit herhaalt hij extreem vaak. Miriam wil protesteren maar bedenkt dan dat ze meerdere keren heeft geappt dat als ze haar bol niet klaar zou hebben hij het aantal mocht verdubbelen. Uiteindelijk wordt ze 100 keer met haar gezicht in de bak geduwd. Daarna trekt Peter haar naar de badkamer. Daar bindt hij haar een zwarte blinddoek om en bindt haar armen vast aan haar rolstoel. Dan hoort Miriam dat hij de deur dichtdoet en fluitend de afwas gaat doen. Opeens doet hij de deur weer open en betast hij haar tieten en zegt dat ze eigenlijk een flinke spanking verdient van minstens 4 uur.

Goed verhaal?(9)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.